Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Sri Lis 29, 2008 7:50 pm Naslov poruke: Nepoznati tenk |
|
|
Danas sam si opet pogledao meni najdrazi nastavak sage o indiana jonesu, raiders of the lost arc....onaj tenk kojim se njemci voze po pustinji i koji kasnije zavrsi na dnu one provalije,koji je to tenk?...mislim, koji bi trebao bit?....izgleda mi ko jako vjerna replika....gledajuc film bas sam dobio volju da slozim neki takav tenk....koji proizvodac radi dobre makete tenkova iz WWI doba? _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| milan
| | Član od: 22 Svi 2008 | | Poruke: 410 | | Mjesto: Svicarska |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Lis 29, 2008 10:19 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ne bi nagađao jer se ne sjećam previše detalja - ali prepokretljivo je bilo za bilo šta iz Mark I - VIII obitelji... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Sri Lis 29, 2008 10:27 pm Naslov poruke: |
|
|
| T34 Napisao/la: | | Ne bi nagađao jer se ne sjećam previše detalja - ali prepokretljivo je bilo za bilo šta iz Mark I - VIII obitelji... |
istina....poprilicno on "juri" okolo po pustinji...i ima kupolu sa topom...6 pounder, ne znam koji je to kalibar  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Lis 29, 2008 10:29 pm Naslov poruke: |
|
|
| 57mm... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| werewolf
 | | Član od: 21 Velj 2008 | | Poruke: 692 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Lis 30, 2008 5:21 am Naslov poruke: |
|
|
Evo par tajni zasto je Indiana Jones tenkic brz ko munja i naoruzan do zuba!!
Filmski tenkic u tematskom parku na Floridi:
Primjecuje se dodatna gornja kupola u stilu Cromwell, Excelsior ili cak Churchill turete koju su vjesti modelari uklopili na repliku Mark VIII tenka.
Replika sa "odljepljenim" dijelom bocne gondole, na tipicnoj prikolici koja se koristi za snimanje u voznji:
Original fotka Mk VIII sa boka:
Scene iz pripreme replike i sa snimanja:
PS jeste li znali da je Tom Selleck bio izabran za ulogu Indiane Jonesa ali je odustao zbog serije Magnum! _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Čet Lis 30, 2008 9:06 am Naslov poruke: |
|
|
aha, to je znaci taj...al cek, u scenama di se on vidi cijeli, on ga opet dobro juri okolo....al ok, vjerojatno su ga od pleha i kartona radli pa ima malo vise kial od obicnog kamionceka  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|