Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Ferrari 360 Modena "MT-Style" (99% gotovo)
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Mario

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Čet Lis 16, 2008 9:41 am    Naslov poruke: Ferrari 360 Modena "MT-Style" (99% gotovo) Citiraj ovaj komentar

Ovo radim iz čiste zafrkancije i vježbe samo mi nemojte reć da zadnji kraj treba ić dolje jer nejde više.Komentari dobrodošli.

Visit my page:"MT-Style"

Mario: poruka promijenjena dana: Uto Lis 21, 2008 6:05 pm; prepravljeno ukupno 5 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
mariok

Član od: 17 Lis 2007
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Čet Lis 16, 2008 10:16 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jako lijepo!! Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Nikolica
Gost
PorukaUpisano: Čet Lis 16, 2008 11:03 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobar sve super...al cini mi se ovaj zadnji kotac da nije bas lipo u centru a mozda je to i do kuta slikanja,i zadnji kraj mora ic jos dole Very Happy ,a to ces napravit tako da pobrusis vrh amortizera milimetar/dva ako ih nisi vec zalipija a ako jesi jebiga Very Happy Very Happy Very Happy odlipi ih pazljivo.
Natrag na vrh
PowerPlant

Član od: 02 Svi 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Lis 16, 2008 11:07 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Znaci, na kraju si ipak odlucio sloziti josh tu Revellovu Modenu za trening prije neke Japanske makete?
Svidja mi se kud ovo ide...dobro izgleda sa bijelim trakama, a pretpostavljam da ce i felge ostati bijele Wink
Nego, mogao bi josh malo spustit zadnji kraj...
Eto, morao je netko Laughing
Shalim se...shta ces, kao shto i sam cesto kazes, to je Revell Rolling Eyes
Medjutim, i dalje sam misljenja da su kalup i koncept, u vecini slucajeva, kod Americkog Revella daleko bolji od Njemackog Cool

PowerPlant: poruka promijenjena dana: Čet Lis 16, 2008 11:14 am; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Mario

PorukaUpisano: Čet Lis 16, 2008 11:13 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dečki hvala na komentima ali stavit ću slike zadnje osovine(nema amortizera nikolice) tako da vidite u ćemu je problem i zašto se neda više spustiti za sada a možda mi sine koja ideja ali se ne usudim to ići sada raditi kad je već podvozje gotovo.Felge su obojane i imaju decale OZ racing(da su bar u crvenoj a ne u crnoj boji Evil or Very Mad ).Slobodno me i dalje grdite Laughing Laughing Laughing .
Evo slike pa vi recite kako to spustiti jer kad osovina uđe u kučište ostaje fiksna i dolazi na podnicu tako da nema kamo više a ja sam to već sad sve zaljepio i mislim da neću dirati jer ipak je samo vježba nisu u pitanju životi Wink .

Mario: poruka promijenjena dana: Čet Lis 16, 2008 11:26 am; prepravljeno ukupno 2 puta
Natrag na vrh
PowerPlant

PorukaUpisano: Čet Lis 16, 2008 11:22 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

^^^
A nisi radio dry-fit prije zavrsavanja podvozja ??? Smijanje
Ma...nakon onog Vipera, nista me vishe ne cudi na Revellovim maketama, i vjerujem ti kad kazes da se malo toga moze uciniti da bi auto bio nizi, a bez da se upropasti neki drugi aspekt makete Rolling Eyes

PorukaUpisano: Čet Lis 16, 2008 11:29 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

PowerPlant Napisao/la:
^^^
A nisi radio dry-fit prije zavrsavanja podvozja ??? Smijanje
Ma...nakon onog Vipera, nista me vishe ne cudi na Revellovim maketama, i vjerujem ti kad kazes da se malo toga moze uciniti da bi auto bio nizi, a bez da se upropasti neki drugi aspekt makete Rolling Eyes

Samo se ti smij Laughing radio sam ali izgledalo je dobro dok nisu počeli stizati drugi dijelovi na podvozje pa je diglo karoseriju Crying or Very sad a kaj ćeš to tak Wink .
To nikolica:kotač je uredu kut snimanja i svjetlo su to iskrivili.

Natrag na vrh
PowerPlant

PorukaUpisano: Čet Lis 16, 2008 11:36 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo, sad vidim i sliku koju si dodao iznad...
Sve mi je jasno...a vidim da su i ovi panjevi imali bistru ideju zviznut osovinu drito kroz oil pan...svashta Rolling Eyes

PorukaUpisano: Čet Lis 16, 2008 11:44 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

U potpunosti se slažem možda je Tamiya bolja mada ju još nisam vidio uživo djelove.

Natrag na vrh
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Čet Lis 16, 2008 12:46 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

pa zaboravio si prednju sajbu zaljepiti Wink

mislim da si zeznuo ove crte. na gepeku ti ovaj prijelaz na rubu malo ide u krivo prema dolje. ne znam kako da drugacije objesnim, valjda me razumijes

PorukaUpisano: Čet Lis 16, 2008 12:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

To tak mora biti malo ukoso jer mi se nije dalo kemijati sa trakom simo tamo ljeningitis imam Wink Laughing .A cijeli auto treba još fino sa macromeshom proči i ispolirati i onda je to to ovo su samo grubi radovi.

Natrag na vrh
Nikolica
Gost
PorukaUpisano: Čet Lis 16, 2008 1:43 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nas sta bi ja ovdi napravija...lagano odvoji osovinu iz one rupice tamo di je lijepis na podnicu,e i tu podbaci milimetar/dva plastike...osovina ce ti lagano otic prema gore i malo unutra i to ce izgledat skroz dobro dobit ce malo race(rskog) looka,a i priblizit ces sve skupa blatobranu...a nece narusit izgled drugih djelova koji su ionako sami u tvornici narusili LOL

E i daj popravi ove crte sta je Low reka ruzno izgleda...neznam kako ti je to pobiglo ovako.
Natrag na vrh
PowerPlant

PorukaUpisano: Čet Lis 16, 2008 2:27 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

^^^
Dobra ideja Nikolica ali, sudeci prema fotki sastavnice, rekao bih da je nemoguce "podici" tu osovinu poshto nad nju josh dolazi i mashina...dakle, prema Revellovom konceptu, osovina je "zarobljena" izmedju oil pana i motora...tako da, cini mi se da je jedini nacin da se osovina "digne", tj. auto spusti, da se ureze u mashinu Confused
Mozda sam u krivu, ali neka Mario da zadnju rijec Wink
BTW, Mario, slazem se s deckima da si se mogao malo bolje potruditi oko traka...
Gost
PorukaUpisano: Čet Lis 16, 2008 2:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ma ne triba je urezivat u motor...ona ce u motoru ostat u lezistu ne pomaknuta zarobljena...triba ubacit komad plastike kod spoja na podnicu na krajevima osovine...krajevi ce se na oko neznatno savit prema gore,a kao sta san reka sredina ce ostat u mistu ne pomaknuta....a u konacnici ce dobit dignut kotac tj. spusten komplet auto
Natrag na vrh
Mario

PorukaUpisano: Čet Lis 16, 2008 3:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobra ideja da stavim nešto između motora i podnice i tako dignem motor zajedno sa osovinom i tako dobijem spušteni auto a što se tiče traka meni na zadnjem kraju izgledaju baš fora jer odstupaju od ongo klasičnog završetka da bude ravno pa nije ni na prednjem kraju ravno isto je malo zaobljeno Wink .

Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Naprijed
Stranica 1/4

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma