Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Ima li zainteresiranih
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi i plovila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Minesweeper

Član od: 21 Sij 2007
PorukaUpisano: Sri Lis 01, 2008 2:13 pm    Naslov poruke: Ima li zainteresiranih Citiraj ovaj komentar

kao što naslov govori ima li zainteresiranih za gb Very Happy ,slobodno dajte prijedloge mišljenje, usput ja sam za pacifik ww2 Wink
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Josip

Član od: 25 Tra 2008
Mjesto: Ljubljana
PorukaUpisano: Sri Lis 01, 2008 2:18 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pa pošto se mnogima praše te stvarčice po ormarima a ja još radim detalje na njoj, ja predlažem Graf Spee Wink

Josip
Tasma

Član od: 02 Svi 2007
Mjesto: Prigorje
PorukaUpisano: Sri Lis 01, 2008 3:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Very Happy Glede Pacifika, namjeravam nabavit jedan "brodić" Wink Zašto ne... a iimam jednog japanera.. samo mi treba jetkovina...
Natrag na vrh
veliko_pile

Član od: 26 Svi 2008
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Sri Lis 01, 2008 5:11 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

kad dode, bi se mogao ubacit sa Yamato?! i da, koliko inace traje kod vas GB? (BO ili kak hocete)
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
Minesweeper

PorukaUpisano: Sri Lis 01, 2008 6:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

veliko_pile Napisao/la:
kad dode, bi se mogao ubacit sa Yamato?! i da, koliko inace traje kod vas GB? (BO ili kak hocete)

zašto da se ograničimo, koliko triba da svi naprave nek toliko traje
Wink
Natrag na vrh
veliko_pile

PorukaUpisano: Sri Lis 01, 2008 8:17 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

to je super...a jos jedno pitanje. Kako je GB napravljen? dali je po modelu kao sto su ovi BO od auta ili? dakle neko vremensko razdoblje, bitka, ili brodovi koji pripadaju jednoj drzavi?!?!
Natrag na vrh
Minesweeper

PorukaUpisano: Sri Lis 01, 2008 9:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mislim da je najbolje bitku,operaciju itd. jer to najbolje odgovara ovoj tematici, ja sam za operaciju Ten-go, ali nek ostali kažu svoje mišljenje pa nek većina odlući, a i nadam se da ima još dobrovoljaca Wink
Natrag na vrh
veliko_pile

PorukaUpisano: Sri Lis 01, 2008 9:37 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

od mojeg malog znanja o brodovima, milsim da u Ten-go je yamato bio...pa bi bilo super.... Very Happy
Natrag na vrh
Essex
Gost
PorukaUpisano: Čet Lis 02, 2008 3:34 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja mogu uskočit s Hasinim Yukikazeom. Doduše, maketa je lagano započeta (polovice trupa su spojene, pokitane i pobrušene, ljuljne kobilice, osovine propelera također) ali još nije započeto detaljiranje Lion Roar setom. Ako ćete me takvog primit, OK; ako ne, nažalost nemam namjeru započinjat ništa drugo
Natrag na vrh
Minesweeper

PorukaUpisano: Čet Lis 02, 2008 4:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Essex Napisao/la:
Ja mogu uskočit s Hasinim Yukikazeom. Doduše, maketa je lagano započeta (polovice trupa su spojene, pokitane i pobrušene, ljuljne kobilice, osovine propelera također) ali još nije započeto detaljiranje Lion Roar setom. Ako ćete me takvog primit, OK; ako ne, nažalost nemam namjeru započinjat ništa drugo

Što se mene tiće nema problema, ionako je smisao grupni rad a što nas je više to bolje Very Happy , i ja sam mislio yukikaze(eli znaš možda ima li je još uvijek u splitskog loma), ali mi s sve više po glavi mota musashi u 350
Natrag na vrh
SeaHarrier

Član od: 29 Kol 2009
Mjesto: Varaždin
PorukaUpisano: Čet Lis 29, 2009 8:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Minesweeper Napisao/la:
Mislim da je najbolje bitku,operaciju itd. jer to najbolje odgovara ovoj tematici, ja sam za operaciju Ten-go, ali nek ostali kažu svoje mišljenje pa nek većina odlući, a i nadam se da ima još dobrovoljaca Wink

Ja sam za,samo ja ti radim Waterline serije u 1:700
Ak se uklapa,...a može i Royal Navy 1:600
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Lis 30, 2009 12:09 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nekako mi se čini da ovaj GB nije saživio i da bi mogli pokrenuti neki novi? Što kažete na npr. GB. pod nazivom Vučiji čopor sa tematikom U-Boot VII ili jedan totalno ambiciozni pod nazivom Bismarck i Tirpitz? Naravno, bio bi to vrlo dugoročni GB, osobito što se tiče ove druge teme...Od ovih plovila postoji niz izvrsnih maketa od kojih su većina nabavljive kod nas, a znam pouzdano da mnogi od nas imaju na lageru bar jednu Revellovu U-Boot Typ VII bez obzira na mjerilo ili Bismarck/Tirpitz. Wink

Group build - Metal finish battle
Natrag na vrh
Minesweeper

PorukaUpisano: Pet Lis 30, 2009 7:37 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ako bi se još članova javilo ja sam za i meni se teme sviđaju ali bi temu viic rađe proširia na U-boot/S-boot Very Happy
Natrag na vrh
SeaHarrier

Član od: 29 Kol 2009
Mjesto: Varaždin
PorukaUpisano: Pet Lis 30, 2009 8:15 pm    Naslov poruke: zanima me... Citiraj ovaj komentar

E pa, zanima me kak to ide.
Mi napravimo makete,neko napravi ploču 10x10 metara i tam naguramo brodiće? I onda zajednička fotka?
Ja sam za nešto temeljitije. Npr...Essex dobro veli bitka za Filipine,možemo Marijansko otočje,bitke oko Guadalcanala,pogotovo kad je Adm. Mikava (noć strrrave kod otoka Savo) podosta napunio Iron Bottom Sund.
Midway?Pearl Harbor?Bitka za Iwo Jimu,Okinavu?
E ja bi napravio CB-1 Alasku al nedam 400usd. Scratchal bi je al nemam dost nacrta.__HELP !!!___
No bilo bi lijepo napravit i stare US Battleshipse u tom kontekstu.
Ja bi navalio na Mississipi. Uglavnom bacio bih se na par brodova,da doprinesem "Enterpriseu". A Bitka kod rta Mattapan? Invazija na Norvešku?Uj al me pale HMS brodovi! Idea
Ja sam za 1:700 i kod toga ustrajem!!! Sudbina je u oblacima, a na morima malo vitra Smile
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
sponge

Član od: 16 Lis 2009
PorukaUpisano: Pet Lis 30, 2009 9:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Grunf Napisao/la:
ili jedan totalno ambiciozni pod nazivom Bismarck i Tirpitz? :

Ako ce bit ito uskacem sa academyevim u 350ci, + eduard plehovi + jb topovi..

+ vrlo vjerojatno wooden deck... Laughing Laughing Laughing
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi i plovila Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed
Stranica 1/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma