Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| btudan
 | | Član od: 28 Ruj 2007 | | Poruke: 43 | | Mjesto: Karlovac |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tanelorn
 | | Član od: 08 Tra 2005 | | Poruke: 784 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Ruj 21, 2008 7:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Sve pohvale organizatorima Crne Kraljice, bilo je odlicno. Od natjecanja, preko izlozbe do buvljaka - sve 5!
A sad saljem ponesto slicica sa natjecanja:
 _________________ Last night fear knocked on my back door. Faith answered!
There was no one there! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mskukan
 | | Član od: 08 Svi 2007 | | Poruke: 1680 | |
|
Upisano: Ned Ruj 21, 2008 7:39 pm Naslov poruke: |
|
|
E super Sasa, kao i uvijek, odlicne fotke.
Hvala na trudu. _________________ Skuki
Teška vremena prijatelju moj, đavo ih odnio |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Markus
 | | Član od: 18 Kol 2008 | | Poruke: 215 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Pon Ruj 22, 2008 9:32 am Naslov poruke: |
|
|
Jako cijenim slike jer nisam bio prisutan na samom natjecanju. Bio sam nažalost spriječen, a imao sam maketu za natjecanje. Stvarno mi je žao, koliko se čini, bilo je odlično. Valjda će biti još prilika za mene.
Još jednom, hvala vam za slike. Odlične su. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Pon Ruj 22, 2008 10:26 am Naslov poruke: |
|
|
Dečki hvala na slika odlično!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5390 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ruj 22, 2008 10:46 am Naslov poruke: |
|
|
Zahvale na fotkama i čestitke organizatorima!
A posebno čestitke kolegi koji je napravio dioramu "pomočno uzletište" koji je dokazao da se odlična maketa može napraviti i bez autentičnih fotki samog zrakoplova, skidam kapu. _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ruj 22, 2008 11:30 am Naslov poruke: |
|
|
Natjecanje u Gračanima je sve bolje i bolje. Ove je godine zaista bila jaka konkurencija i visoka kvaliteta viđenih maketa. Shopping je bio odličan, dobro društvo, a posebno sam sretan što sam dobio nagradnu pretplatu na časopis Aeronautika. Još jednom se zahvaljujem ekipi Aeronautike i čestitam organizatorima natjecanja.  _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Pon Ruj 22, 2008 12:59 pm Naslov poruke: |
|
|
Stvarno je bilo odlicno, ekipa fenomenalna, barem oni koje sam uspio upoznati i provesti neko vrijeme s njima, ponovit cemo to svakako prvom prilikom, uz malo srece na duze vrijeme....
Cestitke svima koji su nesto osvojili, a i onima koji nisu, u takvoj konkurenciji kakva je bila, nema najbolje, sve su odlicne..... _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stefan
 | | Član od: 21 Pro 2007 | | Poruke: 485 | |
|
Upisano: Pon Ruj 22, 2008 1:01 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ekipa mog kluba je jedina dosla iz Srbije.Bilo je bolje od bilo kog naseg natjecanja i u ,,kategoriji,, sa Novim Sadom i jako mi je zao sto nije doslo jos mojih kolega iz Sr.Bolje bi se proveli nego u Senti! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mskukan
 | | Član od: 08 Svi 2007 | | Poruke: 1680 | |
|
Upisano: Pon Ruj 22, 2008 1:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala svima i cestitke svima koji su nesto osvojili.
Nazalost, nisam imao prilike upoznati previse ljudi s foruma a jos manje sjest i popiti kavu, stalno sam morao letiti okolo.
I da kao sto Reaper kaze, konkurencija je bila jaka, pogotovo recimo u 35 vozila i 48 propelerci, gdje su naprimjer objektivno izvrsne makete redom osvajale 13, 14, 15 mjesto a ove ispod prvih 10 da ne govorim kakve su po kvaliteti, odlucivale su stvarno nijanse.
No ako mene pitate, glavna svrha svega ovoga je da se okupimo, popricamo, vidimo sta su ljudi radili zadnjih godinu dana, kupimo makete, setove i sl. Naravno, svi vole dobiti nagradu i biti nagradjeni za svoj rad, al neka pretjerana kompetitivnost i formaliziranja su u suprotnosti s pojmom hobi. _________________ Skuki
Teška vremena prijatelju moj, đavo ih odnio |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| big zed
 | | Član od: 27 Ožu 2006 | | Poruke: 326 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Pon Ruj 22, 2008 2:47 pm Naslov poruke: |
|
|
| Evo i u ime MK David Schwarz sve čestitke organizatorima i nagrađenima. Natjecanje stvarno na najvišem nivou, vrhunske makete i maketari na jednom mjestu, odlična organizacija. Još jednom čestitamo !!!!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ruj 22, 2008 2:50 pm Naslov poruke: |
|
|
| mskukan Napisao/la: | Hvala svima i cestitke svima koji su nesto osvojili.
Nazalost, nisam imao prilike upoznati previse ljudi s foruma a jos manje sjest i popiti kavu, stalno sam morao letiti okolo.
I da kao sto Reaper kaze, konkurencija je bila jaka, pogotovo recimo u 35 vozila i 48 propelerci, gdje su naprimjer objektivno izvrsne makete redom osvajale 13, 14, 15 mjesto a ove ispod prvih 10 da ne govorim kakve su po kvaliteti, odlucivale su stvarno nijanse.
No ako mene pitate, glavna svrha svega ovoga je da se okupimo, popricamo, vidimo sta su ljudi radili zadnjih godinu dana, kupimo makete, setove i sl. Naravno, svi vole dobiti nagradu i biti nagradjeni za svoj rad, al neka pretjerana kompetitivnost i formaliziranja su u suprotnosti s pojmom hobi. |
Potpisujem u potpunosti!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Ruj 22, 2008 4:56 pm Naslov poruke: |
|
|
| Meni se još nisu slegli dojmovi, bilo je zaista fantastično; iskustvo koje definitivno zaslužuje da se ponovi. Organizacija je bila zaista na vrlo visokom nivou, moje čestitke svima koji su svojim trudom i zalaganjem omogućili da svi skupa uživamo u veoma kvalitetnom natjecanju. I naravno, čestitke idu i svima nagrađenima! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Emir
 | | Član od: 20 Sij 2006 | | Poruke: 250 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Pon Ruj 22, 2008 6:34 pm Naslov poruke: |
|
|
| Po slikama vidim da je bilo super, samo mi je zao sto niko iz Bosne nije bio ali bit ce prilike nadam se! Ima li slika sa buvljaka? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tasma
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 1019 | | Mjesto: Prigorje |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|