Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Jazzo
 | | Član od: 13 Sij 2006 | | Poruke: 326 | | Mjesto: Karlovac |
|
Upisano: Pon Ruj 01, 2008 11:09 am Naslov poruke: sparmax u odnosu na tamiya airbrush |
|
|
| kakvi su sparmaxovi zračni kistovi, jeftiniji su duplo od tamiyinih, jesu li duplo i lošiji ili su tu negdje. (vdio sam negdje da ih sve radi firma ) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mskukan
 | | Član od: 08 Svi 2007 | | Poruke: 1680 | |
|
Upisano: Pon Ruj 01, 2008 11:25 am Naslov poruke: |
|
|
meni nisu nesto.
To su replike.
Cak niti ne izgleda lose, mislim na dijelove, izgleda prilicno kvalitetno, dizna na navoj, bas ko Iwata, medjutim stavio sam boju unutra razrijedio kao i inace i jednostavno iz neobjasnjivog razloga nije islo onako kako bi trebalo. Mislim da bi se igla trebala staviti u proxxon ili slican urdejaj i prisloniti brus da se malo zasilji kako bi jace virila iz dizne, tako da, kada se triger povlaci prema nazad a time i igla, da se razmak izmedju dizne i igle sto postepenije smanjuje. Ovako kako se odbije, kada se sasvim malo povuce triger prenaglo se poveca razmak izmedju dizne i igle i ne moze spricati fine linije ioako je dizna jako sitna. _________________ Skuki
Teška vremena prijatelju moj, đavo ih odnio |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Jazzo
 | | Član od: 13 Sij 2006 | | Poruke: 326 | | Mjesto: Karlovac |
|
Upisano: Pon Ruj 01, 2008 11:45 am Naslov poruke: |
|
|
| hvala, ovo mi je sasvim dovoljno za odluku (tamiya naravno) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Azagtoth
| | Član od: 04 Svi 2006 | | Poruke: 198 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ruj 08, 2008 9:01 am Naslov poruke: |
|
|
Hm...ja imam model Sparmax 102, dizna o,2.
Kupljen nedavno, radim s njim i radi besprijekorno.Dapace kupio sam jos i rezervnu diznu i iglu.Kostalo sve zajedno neku bagatelu. _________________ You hear voices too...?!!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| pozarart
 | | Član od: 06 Lip 2008 | | Poruke: 495 | | Mjesto: Opatija |
|
Upisano: Pon Ruj 08, 2008 10:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Za Sparmax ab, nisam siguran koji model, koji sam dobio imam samo riječi pohvale. Radi besprijekorno sa autobazama koje koristim i mogu reći da je čak i malo bolja u odnosu na Iwatu HP-C s kojom je u klasi....treba još vidjeti izdržljivost dijelova (ima 1 godinu)
Za Tamiyu kao airbrush nikad čuo, vjerovatno netko radi za Tamiyu.....uglavnom svi japanski ab-i dolaze iz iste tvornice samo se za naručioce rade ponešto različiti modeli.
Ima li kod nas gdje za kupit Sparmax ab? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Darth Maul
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 101 | | Mjesto: Pretetinec |
|
Upisano: Sri Ruj 10, 2008 10:23 pm Naslov poruke: |
|
|
| pozarart Napisao/la: | | Ima li kod nas gdje za kupit Sparmax ab? |
Kod nas ne. U Slo 70-80EUR u Art shopovima, u Hong-Kongu (Luckymodel i sl) oko 40USD. _________________ Ja - Mario
Proud to be Međimurec... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|