Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| cro-hobby
 | | Član od: 25 Ožu 2007 | | Poruke: 103 | | Mjesto: Čakovec |
|
Upisano: Pet Ruj 05, 2008 9:34 pm Naslov poruke: Kompresor... |
|
|
Pozdrav svima , evo i mene nakon malo dužeg vremena...
Nakon odlučivanja dali nastavit sa maketarstvom il ne, ipak je prevagnulo mišljenje da nastavljam, i tako sad naručio makete i boje izvana kupio kompresor(slike u temi što smo kupili) i sada još samo AB...
Mene zanima dali mi može netko pomoći i malo objasnit oko kompresora, znači kolko pritisak mora biti za rad sa AB-om, pa čak imam pitanje dali netko možda zna ako ima takav ili sličan kompresor kakvo ulje ide u njega, jer u uputstvima ne piše ništa
Evo još jedna slika, ako slučajno netko nije vidio il mu se neda otvarat ona tema:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Miros
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 1045 | | Mjesto: Osijek/Tenja |
|
Upisano: Sub Ruj 06, 2008 7:34 am Naslov poruke: |
|
|
Za ulje u kompresoru ćeš morati pitati u trgovini gdje si ga uzeo, a što se tiče izlaznog pritiska, to ti ovisi od mnogo stvari, koji koristiš zračni kist?, ja sa Badger 200 sa medium diznom obično radim sa 1-2 bara, a jedino ponekad povećam na 3-4 kod čišćenja ili za revelove boje  _________________ Miroslav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Sub Ruj 06, 2008 9:42 am Naslov poruke: |
|
|
odes u bilo koju trgovinu alata i trazis ulje za kompresor...... oko 50kn ti je litra..... _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| cro-hobby
 | | Član od: 25 Ožu 2007 | | Poruke: 103 | | Mjesto: Čakovec |
|
Upisano: Sub Ruj 06, 2008 8:25 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala svima, kupio ulje, platio ga 76 kn
A sad, odabir AB-a  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|