Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Sri Lip 18, 2008 10:18 am Naslov poruke: glasanje za makete ITA BO-a |
|
|
dakle, kao i za ranije build-offe, u nastavku ove teme svi natjecatelji ovog 'build-off'-a mogu staviti slike gotove makete. ne zaboravite, zavrsne fotografije MORAJU pokazivati sljedece:
- lijeva strana
- desna strana
- prednji dio
- zadnji dio
- pogled odozgora
- podvozje
- unutrasnjost
slike bi trebale biti velicine 800*600 radi bolje preglednosti i sto vece kolicine detalja. potrudite se da dobijete ljepe slike jer ce se na osnovu tih slika i ocijenjivati maketa. pokusajte slikati vani na otvorenom. svi sudionici bi trebali staviti slike do 30.06.
01.07. ce poceti glasanje za najbolju maketu ITA BO-a. svi registrirani clanovi foruma ce u nastavku ove teme moci glasati po sistemu:
3 boda za 1. mjesto
2 boda za 2. mjesto
1 bod za 3. mjesto
glasanje ce trajati do 07.07. maketa koja osvoji najvise glasova je pobjednik, a maketar osvaja poklon bon Baliste u vrijednosti 200 kn
EDIT: usljed molbe jednog natjecatelja natjecanje je produzeno za 2 dana pa ce stoga glasanje poceti 03.07. i trajati do 10.07. _________________

Low: poruka promijenjena dana: Uto Kol 12, 2008 9:32 pm; prepravljeno ukupno 2 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Sri Lip 18, 2008 1:44 pm Naslov poruke: Ferrari F430 Spider(Revell 1/24+PE-Set Studio 27) |
|
|
Proizvođač:Revell
Mjerilo:1/24
Dodaci:PE-set Studio 27(mrežice,kopče na pojasevima,diskovi, itd)
Samogradnja:Prozori na vratima(PVC),zadnja kočiona klješta,pojasevi,
Boja:Crna umjesto srebrna
Untrašnjost:Bež(oker),crna umjesto crvena
SLIKE:
Ako nekaj nije u redu slobodno neka moderator obriše.Samo bez ljutnje molim.Hvala. _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Ned Lip 22, 2008 1:49 pm Naslov poruke: |
|
|
 _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Pon Lip 30, 2008 6:41 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovako da nabrojim sve što sam uradio na ovome ljepotcu:
- obojao ga malo za šalu
- napravio ožičenje motora (na što sam jako ponosan!)
- homemade pojasovi
- wash na kotačima
- unutrašnjost obojana sa bež i smeđom, baš kao i oriđinal
- ne sječam se da sam uradio još nešto, mah dosta je.
Ako slike ne valjaju, onda recite pa ću još jednom slikat i stavit druge. Nema frke!
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Uto Jul 01, 2008 12:17 am Naslov poruke: |
|
|
evo da i ja stavim fotkice. malo kasnim u onom originalnom vremenu, ali oprostit cete mi. ipak sam ju zavrsio na vrijeme, vidite da je dan na slikama, fotkao sam danas u 14 sati i zakasnio na posao zbog toga.
dakle, koristeno je nesto metala, prvenstveno diskovi, kljesta su resinska. od PE-a tu su jos pojasevi i kopce na gepeku. BMF na okvirima vrata, carbon na prednjim blatobranima, nesto zica u unutrasnjosti...
koristio sam alclad polished aluminij za podnicu i rollcage.
MM auspuf metalizer je na cijevima auspuha i meni osobno je efekt
slika podnice je iz ranijeg stadija, jednostavno nisam htio maketu uzimati u ruku nakon sto sam ju uglanco.
dizalicu nisam stigo ofarbati, ali ona i onako nije sastavni dio auta. ali bit ce mat crvena i neki lagani wash. ipak sam odlucio pokazati ove diskove, 3 dana zivota su mi uzeli
|
 |
| nikola
 | | Član od: 02 Velj 2006 | | Poruke: 262 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Čet Jul 03, 2008 12:35 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo fotki;
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Jul 03, 2008 2:28 pm Naslov poruke: |
|
|
Da probijem led...
Prije svega, chestitke svim natjecateljima...svi radovi su jako dobri i bilo je prilicno tesko odluciti kako raspodijeliti bodove...
Ali eto, shta se mora mora se...
Dakle:
1. mjesto (3 PTS) - low (Alfa 155 V6 TI)... jednostavno, najbolje, najurednije i najdetaljnije slozena maketa, kao i uvijek
2. mjesto (2 PTS) - Mario (Ferrari F430 Spider)... lijepa maketa, brzo slozena, dosta detalja
3. mjesto (1 PT) - Shinobi (Lamborghini Miura SV)... nije mi bash sjela bijela unutrasnjost ali mi je Miura prekrasan auto a sama maketa je uredno slozena _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Jul 03, 2008 2:40 pm Naslov poruke: |
|
|
Cestitke svima koji su zavrsili zapoceto, a zabusanti cccc!
Eo bodova...
3 boda low (Alfa Romeo 155 V6 TI)- eo kolega Matija sve mi se sviđa, aliiiiii treba to zaprljat dobro, pogotovo kod spulja!
2 boda Mario(F430 spider)- lijepo, brzo, uredno... moj jedini prigovor na ovu maketu je boja... crna tom Ferrariu nikako ne sjeda!
1 bod Shinobi(Lamborghini Miura SV)- sve ok, ali kao i poweru nije mi sjela mi bijela u unutrasnjosti, cisto crna unutrasnjost bi mu legla ko budali samar!
EDIT: sta se ovi koji su sudjelovali boje glasat??? vidim da su vec pet puta bili onlajn al nikaj...  _________________

Shmeegy: poruka promijenjena dana: Čet Jul 03, 2008 6:53 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3476 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Čet Jul 03, 2008 5:00 pm Naslov poruke: |
|
|
Živili:
Low - 1. mjesto
Shinobi - 2. mjesto
Mario . 3. mjesto
pozdrav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Čet Jul 03, 2008 5:02 pm Naslov poruke: |
|
|
Napokon da se može glasati,čestitke svima pogotovo onima koji su završili svoje makete.Dakle moje bodavanje je sljedeće:
3 boda LOW-Maketa je fenomenalna makar sam mislio da je nećeš uspjeti složiti.(radno vrijeme i ostalo)
2 boda NIKOLA-Ferari je ferari ali je mogao biti malo bolje složen recimo samo jednu stvar a to su rubovi oko stakla na svjetlima trebalo je samo markerom ili bojom(crnom) proči po rubovima i zaljepiti efekt toga je mrak.Ipak shvaćam nisi imao vremena.
1 bod MCMICO-Opet Ferrari,slagao si dvije makete istodobno i to se cijeni bodove je dobila bolja eto toliko o Testarossi.
Ostali neka se ne ljute i njihove su makete odlične ali moj temperament je odlučio tako.Do sljedećeg BO budite pozdravljeni. _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Čet Jul 03, 2008 7:59 pm Naslov poruke: |
|
|
Tri dana sa krepanim routerom,ali taman ga sredio na vrijeme za glasanje . Dakle:
3 boda- Low
2 boda- mcmico
1 bod: Nikola _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Čet Jul 03, 2008 8:23 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo i mene.
3 boda: low
2 boda: Shinobi
1 bod: Mario
Pozdrav  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Čet Jul 03, 2008 9:53 pm Naslov poruke: |
|
|
svi ste odlicni...
1.mjesto LOW
2.mjesto MARIO
3.mjesto SHINOBI |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| sturm
 | | Član od: 19 Lis 2005 | | Poruke: 268 | |
|
Upisano: Čet Jul 03, 2008 10:46 pm Naslov poruke: |
|
|
Uf ovo će biti teško. Stvarno najjača konkurencija u svim build off-ovima do sad. Žao mi je što nisam završio svoj rad na vrijeme ali i u jednu ruku mi nije žao. Jer kad pogledam sve vaše makete sa silnim dodacima i detaljima moj Fujimi bi izgledao kao crkveni miš pored vaših.
Ajmo na glasanje...and the votes goes to...
1. Low( perfect..)
2. Mario( vidio maketu u živo i mogu samo reći jako lijepo)
3. Shinobi(...ah Miura..i jako mi se sviđa sjaj na tamno plavoj..)
...a što se tiče Nikole i Mcmico-a da mogu još bodova dati imali bih od mene. Makete su vam mrak ali takvo je glasanje...i ako vas išta tješi da sam ja završio svoju maketu bio bih zadnji . _________________ ŠTO JE SLOBODA?
- Sloboda je kada pitam mamu da li smijem uzeti čokoladu, a ona kaže: "Uzmi slobodno! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| audi_racing
 | | Član od: 27 Tra 2007 | | Poruke: 658 | | Mjesto: ljubljana-SLO/Croatia - crikvenica-dramalj |
|
Upisano: Pet Jul 04, 2008 12:26 am Naslov poruke: |
|
|
1) LOW
2) MARIO
3) NIKOLA _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|