Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

McLaren MP4-20 1/24

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
to-mek

Član od: 21 Ožu 2008
Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje
PorukaUpisano: Čet Kol 07, 2008 3:32 pm    Naslov poruke: McLaren MP4-20 1/24 Citiraj ovaj komentar

Evo jedan Revellov McLaren u mjerilu 1/24. Bojan je Revellovim bojama, nije bilo većih problema kod sastavljanja. Komentirajte slike i imajte milosti ipak ja još nemam iskustva.

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
PowerPlant

Član od: 02 Svi 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Kol 07, 2008 4:18 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Josh jedna formula Cool
Lijepo je ispala...i prilicno uredno, s obzirom da su te Revellove formule uzasno koncipirane i nije ih jednostavno sloziti Wink
Cime si farbao? Kistom ili airbrushem? Prilicno je dobro ispalo...a i decali su fino sjeli na zaobljene dijelove...
Samo, mozda mi se cini, ali zasto nisi pofarbao podnicu i dijelove straznje suspenzije?
Zapravo, mozda je pofarbano ali nisam siguran da je ova svjetlo smedja najsretnije rjesenje...zar ne bi to trebalo biti crno Question Confused

Član od: 21 Ožu 2008
Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje
PorukaUpisano: Čet Kol 07, 2008 5:21 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

hvala. bojano je Vegom 2000. podnica je bojana, a ova svjetlo smeđa je decal. suspenzija se trebala bojati u neku carbon boju(80% black gloss i 20% gold.)
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Mario

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Čet Kol 07, 2008 5:43 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Koliko sam ja imo problema sa svojim Revellovim Ferrariem F2005 dok sam ga složio tak si i ti vjerojatno imo problema sa svojim bolidom jer kako Power kaže loše su koncipirane i dosta ih je teško za složiti ako želiš da na nešto liči,inače jako mi se sviđa tvoja maketa pogotovo decali i trud da si uspio AB-om obojat dvobojnu maketu(super)sad nam još u u ovoj rubrici fali Ferrari F2007,Toyota Panasonic ako se ne varam i još neke Revellke,nek me netko nadopuni.Bok

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
PowerPlant

Član od: 02 Svi 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Kol 07, 2008 6:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

^^^
Ima od Revella i onaj Sauber Petronas Wink
A sto se smedje na podnici tiche...isprike, moja greska, ali na svim fotkama ovog bolida koje sam ja vidio je podnica crna, tako da sam malo zbunjen ovom kakica-smedjom Laughing
Ma, stvarno kompliciraju Revellovci sa tim mjesanjem boje...ajde josh da nisu toliko guste, ali ovako... Rolling Eyes

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Čet Kol 07, 2008 6:56 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kad bi nam bar dali recepte za mješanje bilo bi mrak nama koji baš nemremo nabrzinu kupiti odgovarajuću boju i dobiti nijansu te i te boje,kažem zato što u hr možeš kupit samo Revell u većini slučaja.

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
vedro
Gost
PorukaUpisano: Pet Kol 08, 2008 11:30 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo ti komentar ne-automaketara.

Meni izgleda sasvim dobro!
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma