Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

1/24 Mercedes-Benz CLK DTM 2000

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
mico

Član od: 15 Stu 2007
Mjesto: Coventry
PorukaUpisano: Pet Kol 29, 2008 7:53 pm    Naslov poruke: 1/24 Mercedes-Benz CLK DTM 2000 Citiraj ovaj komentar

Pozdrav ljudi. Very Happy Evo javljam se novim projektom kojeg ću skoro završiti. Sad kad je Mini Cooper gotov (slike sutra, nadam se Rolling Eyes ) poćeo sam radit na Mercedesu! Podnica, motor i unutrašnjost su završene tako da ostaje samo karoserija i prozori. Wink A sutra slijedi prejmer i onda boja i tako dalje ako ne odem na more. Laughing Ovaj DTM-ov auto mi se jako sviđa a što će bit tek sa Opelom? Laughing U stvari sam se odlučio da ću napravit dva jako dobra autiča da budu konkurentni Alfici od low-a. Hehe, ovaj vjerojatno neće biti ništa posebno ali ću se maksimalno potruditi kod Astre i pokušati je dovršiti do Crne Kraljice, samo problem je što nisam još ni poćeo! Embarassed

Dosta riječi i lovačkih prića Laughing evo vam slika kako izgleda. Wink

Najprije kutija:

pa diskovi i motor:

pa kotači i unutrašnjost:

i još slikca kako izgleda sve skupa i kako izgleda sa karoserijom Very Happy

Brutalno a? Twisted Evil Meni je. Twisted Evil
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Pet Kol 29, 2008 8:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

izgleda dobro, samo, bilo bi bolje da si koristio platnene pojaseve umjesto ovih decala.
samo da boja i decali dobro sjednu na body, bit ce bomba

PorukaUpisano: Pet Kol 29, 2008 8:06 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mislio sam napravit ili nabavit pojasove ali pošto neće biti otvorena unutrašnjost onda sam se odlučio za ovakav način. Ne fali mu ništa samo što je malo smiješno. Laughing Ali bit će na Oplu vidjet ćeš. Wink

Član od: 02 Svi 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Kol 29, 2008 8:08 pm    Naslov poruke: Re: 1/24 Mercedes-Benz CLK DTM 2000 Citiraj ovaj komentar

mcmico Napisao/la:
Ovaj DTM-ov auto mi se jako sviđa a što će bit tek sa Opelom? Laughing U stvari sam se odlučio da ću napravit dva jako dobra autiča da budu konkurentni Alfici od low-a. Hehe, ovaj vjerojatno neće biti ništa posebno ali ću se maksimalno potruditi kod Astre i pokušati je dovršiti do Crne Kraljice, samo problem je što nisam još ni poćeo! Embarassed

Na pravog si se namjerio Rolling Eyes Laughing
Moram priznati, ne zanimaju me bash DTM auti ali uvijek je lijepo vidjeti Tamiyine makete u radu...samo, moram ti reci, ako zelis biti konkurencija low-u ovi decal pojasevi niti slucajno ne prolaze...
U tom slucaju ces svakako morati nabaviti nekakav PE Wink
Pozuri...nemas puno do Kupa Shocked
I daj da vidimo Minija Cool

PorukaUpisano: Pet Kol 29, 2008 8:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pa znam na koga sam se namjerio. Laughing To sam samo tako reko, nemam šanse ja protiv njemu. Wink Laughing

Sutra će bit Mini potrudi ću se da stigne slikat, obečam! Very Happy A još moram i Yamahu poslikat i stavit slike da vidite i to čudo. Shocked Very Happy

LP

Član od: 09 Kol 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Kol 29, 2008 9:34 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nisam neki ljubitelj mercedesa, al bit ce zestok! Astra mi je zanimljivija! Very Happy
Samo naprijed! Wink

PorukaUpisano: Sub Kol 30, 2008 2:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovako izgleda karoserija prije prejmera koji će upravo doći na red! Wink Very Happy

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Sub Kol 30, 2008 10:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobro to tebi ide i odlično izgleda Mercedesova unutrašnjost i motor.

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Shinobi

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Ned Kol 31, 2008 8:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lijepa mecka, nema sta. Steta sto nisi malo izbusio diskove jer nes brijem sa DTM mrcine nemaju klasicne pune.
mico

PorukaUpisano: Ned Kol 31, 2008 8:23 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Znam da nemaju ali ova je nekako quick built pa mi se i nije ljubilo. Ali kod Astre će biti svega. Wink Very Happy
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma