Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Pet Kol 29, 2008 7:53 pm Naslov poruke: 1/24 Mercedes-Benz CLK DTM 2000 |
|
|
Pozdrav ljudi. Evo javljam se novim projektom kojeg ću skoro završiti. Sad kad je Mini Cooper gotov (slike sutra, nadam se ) poćeo sam radit na Mercedesu! Podnica, motor i unutrašnjost su završene tako da ostaje samo karoserija i prozori. A sutra slijedi prejmer i onda boja i tako dalje ako ne odem na more. Ovaj DTM-ov auto mi se jako sviđa a što će bit tek sa Opelom? U stvari sam se odlučio da ću napravit dva jako dobra autiča da budu konkurentni Alfici od low-a. Hehe, ovaj vjerojatno neće biti ništa posebno ali ću se maksimalno potruditi kod Astre i pokušati je dovršiti do Crne Kraljice, samo problem je što nisam još ni poćeo!
Dosta riječi i lovačkih prića evo vam slika kako izgleda.
Najprije kutija:
pa diskovi i motor:
pa kotači i unutrašnjost:
i još slikca kako izgleda sve skupa i kako izgleda sa karoserijom
Brutalno a? Meni je.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Pet Kol 29, 2008 8:03 pm Naslov poruke: |
|
|
izgleda dobro, samo, bilo bi bolje da si koristio platnene pojaseve umjesto ovih decala.
samo da boja i decali dobro sjednu na body, bit ce bomba _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Pet Kol 29, 2008 8:06 pm Naslov poruke: |
|
|
Mislio sam napravit ili nabavit pojasove ali pošto neće biti otvorena unutrašnjost onda sam se odlučio za ovakav način. Ne fali mu ništa samo što je malo smiješno. Ali bit će na Oplu vidjet ćeš.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Kol 29, 2008 8:08 pm Naslov poruke: Re: 1/24 Mercedes-Benz CLK DTM 2000 |
|
|
| mcmico Napisao/la: | Ovaj DTM-ov auto mi se jako sviđa a što će bit tek sa Opelom? U stvari sam se odlučio da ću napravit dva jako dobra autiča da budu konkurentni Alfici od low-a. Hehe, ovaj vjerojatno neće biti ništa posebno ali ću se maksimalno potruditi kod Astre i pokušati je dovršiti do Crne Kraljice, samo problem je što nisam još ni poćeo! |
Na pravog si se namjerio
Moram priznati, ne zanimaju me bash DTM auti ali uvijek je lijepo vidjeti Tamiyine makete u radu...samo, moram ti reci, ako zelis biti konkurencija low-u ovi decal pojasevi niti slucajno ne prolaze...
U tom slucaju ces svakako morati nabaviti nekakav PE
Pozuri...nemas puno do Kupa
I daj da vidimo Minija  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Pet Kol 29, 2008 8:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Pa znam na koga sam se namjerio. To sam samo tako reko, nemam šanse ja protiv njemu.
Sutra će bit Mini potrudi ću se da stigne slikat, obečam! A još moram i Yamahu poslikat i stavit slike da vidite i to čudo.
LP _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Kol 29, 2008 9:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Nisam neki ljubitelj mercedesa, al bit ce zestok! Astra mi je zanimljivija!
Samo naprijed!  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Sub Kol 30, 2008 2:19 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovako izgleda karoserija prije prejmera koji će upravo doći na red!
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Sub Kol 30, 2008 10:54 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobro to tebi ide i odlično izgleda Mercedesova unutrašnjost i motor. _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Ned Kol 31, 2008 8:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Lijepa mecka, nema sta. Steta sto nisi malo izbusio diskove jer nes brijem sa DTM mrcine nemaju klasicne pune. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Ned Kol 31, 2008 8:23 pm Naslov poruke: |
|
|
Znam da nemaju ali ova je nekako quick built pa mi se i nije ljubilo. Ali kod Astre će biti svega.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|