Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

1:72 L & M Flanker setovi

Započni novu temu   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Recenzije aftermarket dodataka
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
su27rules

Član od: 13 Pro 2006
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Čet Svi 01, 2008 11:07 pm    Naslov poruke: 1:72 L & M Flanker setovi Citiraj ovaj komentar

Za sve one koji zele izraditi detaljan i tocniji Flanker ili Su-27 preporucujem kao obavezan dodatak nabaviti 1:72 L & M resinske setove za Su-27 .To su :

1.Resinski kokpit set za Airfixov Flanker i kokpit set za Hasegawa/Revell Flanker,u kojima dobijete kompletnu kadu kokpita koja se lagano iznutra umetne u gornju polovicu trupa makete,rucicu,sjediste K-36,instrument tablu sa prednjim poklopcem i pokrovom table,podizni klip poklopca kabine i unutrasnju podiznu plocu poklopca kabine na koju je vezan ovaj klip,(zaboravite na Pavla-setove za Flankere,koji su izrađeni prvenstveno za Italeri i treba ih beskrajno brusiti i upasiravati da se umetnu u Airfix i Hase/Revell maketu),ovi setovi su tocno izrađeni i prilagođeni za Airfix i za Hase/Revell maketu,

2.Set tocnih i boljih vertikalaca i horizontalaca sa turbinama motora za Airfixov Flanker,

3.Zracna kocnica za Airfix Flanker,koje se lako moze iskoristiti i za Hasegawa/Revell maketu,

4.Kotaci za Su-27/33/30/35/37/47.

Ja sam nabavio sve gore opisane setove (kao i ostale setove za 1:72 i 1:48 Flankere koje se kod Tihomira mogu naci i koje isto tribate kupiti) i mogu samo napisati pohvale na izradu i detalje setova.

Nadam se da ce nas Tihomir u skoroj buducnosti iznenaditi sa jos nekim odlicnim novim ,a jako potrebnim setom za 1:72 Flankere,kao npr: kokpit za Su-27UB,te tocne vertikalce za Su-35/37 i slicno,mozda i setom za verzije sa canardima. Wink

p.s.Nadam se da se Tihomir nece ljutiti sto sam ovaj post napisao bez da sam ga pitao za dopustenje,jer post je napisan samo u namjeri da sve upoznam sa novim kvalitetnim dodatcima iz L&M radionice (kupujmo hrvatsko!! Wink ), bez ikakvog cilja reklamiranja i nema nikakve veze sa sponzorstvom!!

p.s.1. Jos ako ce koju fotku setova o kojima sam pisaoTihomir ovdje dodati,da upotpuni opis bilo bi odlicno,ali to prepustam da on odluci.
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0

https://www.facebook.com/groups/397878543718795/
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Recenzije aftermarket dodataka Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma