Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Uto Kol 12, 2008 8:46 pm Naslov poruke: VW Type 82 Kubelwagen - Italeri - update - krov/platno |
|
|
projekt broj dva ....izrada od pocetka...maketa ista, mjerilo isto, proizvodac drugaciji, razlika u kvaliteti...drasticna
iako je maketa malo drugaciji tip kubelwagena, rekao bih ranija linija, razlika u izradi je strasna....pogotovo u unutrasnjosti....detalji izvana su solidni i ne iskace puno od tamiynog, ali ipak...ko da je na tamiynom jednostavno sve bolje izdefinirano....takoder ima podosta ulegnuca po maketi koja se doduse lako srede sa malo kita....veliki plus joj je to kaj sve jako fino sjeda na svoje mjesto i s tim nema muke...maketica se jako lako slaze i slozena je za sat vremena....skoro pa da bi se dala zavrsit u jednom danu, al ja cekam primer pa ce pricekat malo ....evo i slika...
posto je unutrasnjost katastrofalno rudimentalna, bojim se da ce na kraju izgledati ovako
 _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen".
torax: poruka promijenjena dana: Pon Ruj 08, 2008 8:46 pm; prepravljeno ukupno 3 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Uto Kol 12, 2008 9:34 pm Naslov poruke: |
|
|
| jel može još koja slika te unutrašnjosti |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Goran
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 1423 | | Mjesto: Jastrebarsko |
|
Upisano: Uto Kol 12, 2008 11:02 pm Naslov poruke: |
|
|
Nadam se da vrata nisi već zalijepio....ako jesi, biti će ti puno teže obojat unutrašnjost, pogotovo stranice vrata sa unutrašnje strane. Sjedala također farbaj posebno pa ih tek onda zalijepi. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Uto Kol 12, 2008 11:35 pm Naslov poruke: |
|
|
e, da, zaboravih reci, sve je samo za slikanje slozeno....tijelo je odvojeno od podvozja, vjetrobran se skida itd.....ne mislim ga napravit otvorenih vrata jer je unutrasnjost zbilja losa..podnice pogotovo....stavit cu sutra jso slika unutrasnjosti....u usporedbi sa tamiym, jad i bijeda... _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Goran
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 1423 | | Mjesto: Jastrebarsko |
|
Upisano: Sri Kol 13, 2008 9:32 am Naslov poruke: |
|
|
Ne kukaj...da se i od Italeria napraviti dobar Kubel.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Minesweeper
 | | Član od: 21 Sij 2007 | | Poruke: 962 | |
|
Upisano: Sri Kol 13, 2008 10:09 am Naslov poruke: |
|
|
Za sada odličan samo naprijed  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Sri Kol 13, 2008 7:29 pm Naslov poruke: |
|
|
| Goran Napisao/la: | Ne kukaj...da se i od Italeria napraviti dobar Kubel.  |
da, izvana, a kaj mi preporucas za unutrasnjost? ....zapravo, jer ima mozda neko slike unuitrasnjosti, konkretno podnice ranijeg i kasnijeg modela kubelwagena?....onaj tamiyn ima daske po podu, ali italerijev nema....jel moguce da su ranije varijante imale obican metalan pod? _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Sri Kol 13, 2008 8:33 pm Naslov poruke: |
|
|
Ti ćeš doktorirati na ovim vozilima. Sve ljepša i ljepša. Samo naprijed, ovo jako lijepo izgleda. _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Igor_A.
 | | Član od: 03 Tra 2008 | | Poruke: 307 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Sri Kol 13, 2008 10:33 pm Naslov poruke: |
|
|
| Aranza Napisao/la: | | Ti ćeš doktorirati na ovim vozilima. Sve ljepša i ljepša. Samo naprijed, ovo jako lijepo izgleda. |
jelda? ....same te neke male autice slazem....mogao bi i neki pravi tenk slozit uskoro  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Kol 13, 2008 10:44 pm Naslov poruke: |
|
|
| torax Napisao/la: | | Aranza Napisao/la: | | Ti ćeš doktorirati na ovim vozilima. Sve ljepša i ljepša. Samo naprijed, ovo jako lijepo izgleda. |
jelda? ....same te neke male autice slazem....mogao bi i neki pravi tenk slozit uskoro  |
I to pravi, muški, sovjetski !  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Sri Kol 13, 2008 11:08 pm Naslov poruke: |
|
|
neeeee....neku veliku macku  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Čet Kol 14, 2008 10:42 am Naslov poruke: |
|
|
evo, po zelji andreja jedna slika unutrasnjosti...
btw. papucicu gasa sam dodao ja jer ona u kitu ne dolazi.....jednako kao ni ispusne cijevi koje u ovom nastavku glume medicinske igle
ok, kubelwagen je ovak ionak bio spartanski iznutra, al ono kaj me smeta je podnica....
ove sare bi trebale daske bit?malo sutra ....ima mozda neko neki prijedlog kak da to sredim?mislio sam po predlosku tamiynog kubelwagena iz neceg napravit podne daske za italerijevog kubelwagena....jel zna neko koji materijal bi mi bio dovoljno tanak?jogurtova casica je predebela?
i evo jos jedan dodatak, zica koja vodi do vanjskog reflektora....kad se osusi ljepilo sredit cu to jos malo da bolje stoji...
 _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Pet Kol 15, 2008 12:45 pm Naslov poruke: |
|
|
evo, nadoh rijesenje za pod...napravio sam podnicu od nekog poklopca koji sam nasao, od tanke je prozirne plastike...ne cini se bog zna kaj sad, al kad se oboja mislim da ce cisto ok izgledat....sigurno bolje nego prije
moram jos popravit neke sitnice, al sam cisto zadovoljan kak je ispalo.. _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Pet Kol 15, 2008 5:54 pm Naslov poruke: |
|
|
Mrak. Svaka čast na ideji i izradi. _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|