Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

VW Type 82 Kubelwagen - Italeri - update - krov/platno
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
torax

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Uto Kol 12, 2008 8:46 pm    Naslov poruke: VW Type 82 Kubelwagen - Italeri - update - krov/platno Citiraj ovaj komentar

projekt broj dva Smile ....izrada od pocetka...maketa ista, mjerilo isto, proizvodac drugaciji, razlika u kvaliteti...drasticna Very Happy
iako je maketa malo drugaciji tip kubelwagena, rekao bih ranija linija, razlika u izradi je strasna....pogotovo u unutrasnjosti....detalji izvana su solidni i ne iskace puno od tamiynog, ali ipak...ko da je na tamiynom jednostavno sve bolje izdefinirano....takoder ima podosta ulegnuca po maketi koja se doduse lako srede sa malo kita....veliki plus joj je to kaj sve jako fino sjeda na svoje mjesto i s tim nema muke...maketica se jako lako slaze i slozena je za sat vremena....skoro pa da bi se dala zavrsit u jednom danu, al ja cekam primer pa ce pricekat malo Smile ....evo i slika...

posto je unutrasnjost katastrofalno rudimentalna, bojim se da ce na kraju izgledati ovako

torax: poruka promijenjena dana: Pon Ruj 08, 2008 8:46 pm; prepravljeno ukupno 3 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Andrej

Član od: 13 Pro 2006
PorukaUpisano: Uto Kol 12, 2008 9:34 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

jel može još koja slika te unutrašnjosti
Natrag na vrh
Goran

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Jastrebarsko
PorukaUpisano: Uto Kol 12, 2008 11:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nadam se da vrata nisi već zalijepio....ako jesi, biti će ti puno teže obojat unutrašnjost, pogotovo stranice vrata sa unutrašnje strane. Sjedala također farbaj posebno pa ih tek onda zalijepi.

PorukaUpisano: Uto Kol 12, 2008 11:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

e, da, zaboravih reci, sve je samo za slikanje slozeno....tijelo je odvojeno od podvozja, vjetrobran se skida itd.....ne mislim ga napravit otvorenih vrata jer je unutrasnjost zbilja losa..podnice pogotovo....stavit cu sutra jso slika unutrasnjosti....u usporedbi sa tamiym, jad i bijeda...
Goran

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Jastrebarsko
PorukaUpisano: Sri Kol 13, 2008 9:32 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ne kukaj...da se i od Italeria napraviti dobar Kubel. Wink

Član od: 21 Sij 2007
PorukaUpisano: Sri Kol 13, 2008 10:09 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Za sada odličan samo naprijed Wink
Natrag na vrh
torax

PorukaUpisano: Sri Kol 13, 2008 7:29 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Goran Napisao/la:
Ne kukaj...da se i od Italeria napraviti dobar Kubel. Wink

da, izvana, a kaj mi preporucas za unutrasnjost? Wink ....zapravo, jer ima mozda neko slike unuitrasnjosti, konkretno podnice ranijeg i kasnijeg modela kubelwagena?....onaj tamiyn ima daske po podu, ali italerijev nema....jel moguce da su ranije varijante imale obican metalan pod?
Aranza

Član od: 25 Lis 2007
Mjesto: Pula
PorukaUpisano: Sri Kol 13, 2008 8:33 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ti ćeš doktorirati na ovim vozilima. Sve ljepša i ljepša. Samo naprijed, ovo jako lijepo izgleda.

Španac
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
Igor_A.

Član od: 03 Tra 2008
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Kol 13, 2008 8:52 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo ovdje ima knjiga "VW Kubelwagen in detail", nisam skidao, ali moguće da ima nešto što bi ti pomoglo,

http://knigaonline.net//SearchBooks.aspx?searchText=kubelwagen
Natrag na vrh
torax

PorukaUpisano: Sri Kol 13, 2008 10:33 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Aranza Napisao/la:
Ti ćeš doktorirati na ovim vozilima. Sve ljepša i ljepša. Samo naprijed, ovo jako lijepo izgleda.

jelda? Very Happy ....same te neke male autice slazem....mogao bi i neki pravi tenk slozit uskoro Laughing
T34
Gost
PorukaUpisano: Sri Kol 13, 2008 10:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

torax Napisao/la:
Aranza Napisao/la:

jelda? Very Happy ....same te neke male autice slazem....mogao bi i neki pravi tenk slozit uskoro Laughing

I to pravi, muški, sovjetski ! Very Happy
Natrag na vrh
torax

PorukaUpisano: Sri Kol 13, 2008 11:08 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

neeeee....neku veliku macku Laughing
torax

PorukaUpisano: Čet Kol 14, 2008 10:42 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

evo, po zelji andreja jedna slika unutrasnjosti...

btw. papucicu gasa sam dodao ja jer ona u kitu ne dolazi.....jednako kao ni ispusne cijevi koje u ovom nastavku glume medicinske igle Smile

ok, kubelwagen je ovak ionak bio spartanski iznutra, al ono kaj me smeta je podnica....

ove sare bi trebale daske bit?malo sutra Smile ....ima mozda neko neki prijedlog kak da to sredim?mislio sam po predlosku tamiynog kubelwagena iz neceg napravit podne daske za italerijevog kubelwagena....jel zna neko koji materijal bi mi bio dovoljno tanak?jogurtova casica je predebela?

i evo jos jedan dodatak, zica koja vodi do vanjskog reflektora....kad se osusi ljepilo sredit cu to jos malo da bolje stoji...

torax

PorukaUpisano: Pet Kol 15, 2008 12:45 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

evo, nadoh rijesenje za pod...napravio sam podnicu od nekog poklopca koji sam nasao, od tanke je prozirne plastike...ne cini se bog zna kaj sad, al kad se oboja mislim da ce cisto ok izgledat....sigurno bolje nego prije Wink

moram jos popravit neke sitnice, al sam cisto zadovoljan kak je ispalo..
Aranza

Član od: 25 Lis 2007
Mjesto: Pula
PorukaUpisano: Pet Kol 15, 2008 5:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mrak. Svaka čast na ideji i izradi.

Španac
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed
Stranica 1/3

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma