Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Sub Ožu 22, 2008 8:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Nemam riječi. Stvarno si ga uradio odlično. Bogata unutrašnjost - od detalja posebno mi se sviđa karta sa dvogledom, zadnji remen, blato. _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Minesweeper
 | | Član od: 21 Sij 2007 | | Poruke: 962 | |
|
Upisano: Sub Ožu 22, 2008 8:41 pm Naslov poruke: |
|
|
izvrsno izgleda, drvo je predobro  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
 | | Član od: 18 Svi 2007 | | Poruke: 1430 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Sub Ožu 22, 2008 9:40 pm Naslov poruke: |
|
|
Toraxinho super ti je završni rezultat schwimma. Jedino možda da napraviš lagani drybrush na volanu..al inače super. _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Ožu 22, 2008 9:58 pm Naslov poruke: |
|
|
| ja bih ga još malo zaprašio sa pastelom,oker recimo,od ispod i iza. malo mi blato prenaglo završava,pa sa pastelom malo zblendaš. i možda bi trebalo malo dikolorirati lonac od auspuha,al to je samo prijedlog |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Ned Ožu 23, 2008 2:47 am Naslov poruke: |
|
|
hvala na pohvalama i odma sretan uskrs svima ....ok, probat cu ga jos malo zaprasit odozada i kotace cu jos malo poprasit sa pigmentima....i vidjet cu, mozda se jos malo pozabavim auspuhom, vidjet cu kaj cu moc napravit s njim sad kad vise nije bas tak jako dostupan... _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Eddie
 | | Član od: 23 Velj 2007 | | Poruke: 317 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Ned Ožu 23, 2008 11:59 am Naslov poruke: |
|
|
Odlicno je ispao, svaka čast.
Možeš opisat kako i od cega si radio remen?
Koje uljane boje si koristio i kako si dobia taj efekt drva?
Hvala! pozz _________________ MAK Reoplan, Split
Meine Ehre heist Treue-SS
Black metal ist krieg!!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| flick
| | Član od: 24 Ruj 2007 | | Poruke: 559 | | Mjesto: mjesno |
|
Upisano: Ned Ožu 23, 2008 1:47 pm Naslov poruke: |
|
|
holz ist brutall ! to je to  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Ned Ožu 23, 2008 7:10 pm Naslov poruke: |
|
|
| Eddie Napisao/la: | Odlicno je ispao, svaka čast.
Možeš opisat kako i od cega si radio remen?
Koje uljane boje si koristio i kako si dobia taj efekt drva?
Hvala! pozz |
svo remenje sam radio od lima od onih mali svjecica koje se stavljaju pod ona etericna ulja...lim je dosta tanak i lagano se obraduje....a kopce sam radio od bakrene zice iz elektricnog kabla.....efekt drva je mrak za radit....radis i ne vjerujes kak realno ispada...koristio sam uljane slikarske boje burnt umber i burnt sienna....ofarbas veslo u neku temeljnu boju, ja sam uzeo MM wood...stos je u tome kaj boja, odnosno podloga na koju se nanasaju uljane boje mora bit akrilna pa sam ju ja prelakirao akrilnim gloss lakom...nakon toga nanasas nasumicno sitne tockice dvije navedene boje pomocu tankog kista ili cackalice....pricekas malo....onda uznes neki stari grubi plosnati kist i povlacis lagano uzduz vesla....efekt je nevjerojatno lako postic a nevjerojatno je realan ...jedini stos je kaj se te uljane boje jako dugo suse....po nekoliko dana....znam da sam ja dva dana nakon kaj sam ih nanio isao probat dal su suhe, srecom na stranu vesla koja se nece vidjet, i skuzio da nisu suhe... _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Eddie
|
Upisano: Ned Ožu 23, 2008 8:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Gdje si kupio te svjecice?
Veslo izgleda ko od pravog drvo, baš cu probat jednom na nekom drvenom dijelu. _________________ MAK Reoplan, Split
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Ned Ožu 23, 2008 8:36 pm Naslov poruke: |
|
|
| Eddie Napisao/la: | Gdje si kupio te svjecice?
Veslo izgleda ko od pravog drvo, baš cu probat jednom na nekom drvenom dijelu. |
to su ti one najobicnije svjecice....imas ih svugdje za kupit...recimo, ima u bauhausu, pa u dm-u .....nisam gledao, ali vjerojatno u svakom malo vecem ducanu.. _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Eddie
|
Upisano: Ned Ožu 23, 2008 8:50 pm Naslov poruke: |
|
|
OK, hvala, pronac cu ih.
pozz  _________________ MAK Reoplan, Split
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Ožu 24, 2008 2:42 am Naslov poruke: |
|
|
bravo!!!savršeno je ispao,kao pravi je!!i ne praši ga puno s pastelama,pogledaj bebonjin M-20 scout car,bar se on nagledao pravih vozila u ratnim uvjetima i zna točno staviti prašine i blata koliko treba,meni isto njegov M-20 služi kao referenca kad prašim svoje makete vozila,sada i ubuduće,bar znam da netko tko je proveo rat uz sva ta vozila može dati pravi savjet i primjer koliko blata,prašine itd ide na maketu,a ne kao dosta drugih koji su se rata igrali samo u igricama na svom kompjuteru!
meni se ovo jaako sviđa!!i jedva čekam vidjet dioramu!!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ožu 24, 2008 11:04 am Naslov poruke: |
|
|
| Odlično ti je ispalo. Ja sam za svojega naručio Eduardov PE set jer nemam živaca radit neke stvari scratchbuild. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Pon Ožu 24, 2008 11:48 am Naslov poruke: |
|
|
| Iwtcha Napisao/la: | | Odlično ti je ispalo. Ja sam za svojega naručio Eduardov PE set jer nemam živaca radit neke stvari scratchbuild. |
super...kaj sve dolazi u tom setu? _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|