Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Jugo Gustavi
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4, 5, 6

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> - od 1945. do 1991.
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Hobby M
Gost
PorukaUpisano: Ned Jul 30, 2006 6:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dečki, vratite se na temu zrakoplovstva i modela, jer na ovom forumu nema mjesta politici, koliko god da ona bila stara.
Natrag na vrh
prelude

Član od: 23 Stu 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Ned Jul 30, 2006 9:49 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hobby M Napisao/la:
Dečki, vratite se na temu zrakoplovstva i modela, jer na ovom forumu nema mjesta politici, koliko god da ona bila stara.

Slažem se da sam (smo) malo pretjerali, ali bilo bi nepravilno rezonirati da rasprave o zrakoplovstvima i zrakoplovima nemaju veze i s politikom, ipak uglavnom pretežito raspravaljamo o vojnom zrakoplovstvu pa je na neki način i nužnost određene teme sagledavati u jednom širem geopolitičkom spektru.
Ipak, moje namjere kod pokretanja ovog topica nisu bile na to usmjerene, pa se ispričavam onima koje sam s time udavio, vratimo se na temu! Premda se bojim da smo je (nažalost) već pomalo iscrpili, stoga je do ove nehotične ekstenzije i zastranjivanja i došlo...
Ipak nadam se da nije tako, stoga idemo dalje...
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
r.i.s.t.a.

Član od: 21 Tra 2006
Mjesto: Beograd
PorukaUpisano: Pon Jul 31, 2006 6:34 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

prelude Napisao/la:
Btw., Karaya, one dvije knjige koje sam spomenuo kupio sam u Bg. Pokušaj tamo nekog zamolit da ti ih pošalje.

Drugarica mi ide u Zadar od 4. do 13. VIII, pa ako nekome zainteresovanom (za knjige, ne za drugaricu Wink ) odgovara mogu po njoj poslati željene knjige. Samo onda moramo brzo delovati - da vidimo šta koga interesuje, kolike su cene u Bgd i da li odgovaraju budžetu, pa da pokupujem i dam joj.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Karaya

Član od: 21 Lis 2005
Mjesto: Velika Gorica
PorukaUpisano: Pon Jul 31, 2006 7:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

r.i.s.t.a. Napisao/la:
prelude Napisao/la:
Btw., Karaya, one dvije knjige koje sam spomenuo kupio sam u Bg. Pokušaj tamo nekog zamolit da ti ih pošalje.

Drugarica mi ide u Zadar od 4. do 13. VIII, pa ako nekome zainteresovanom (za knjige, ne za drugaricu Wink ) odgovara mogu po njoj poslati željene knjige. Samo onda moramo brzo delovati - da vidimo šta koga interesuje, kolike su cene u Bgd i da li odgovaraju budžetu, pa da pokupujem i dam joj.

Hvala ti na ponudi ali trenutno čitaj buđet mi je toliko rastegnut da ništa ali čujemo se.
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> - od 1945. do 1991. Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4, 5, 6
Stranica 6/6

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma