Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3207 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Svi 14, 2011 3:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobro, daj riješi to...
Jesi možda izbrisao te fotke iz svog Photobucket albuma, ili ih premještao u neki drugi?
To je jedini razlog koji mi pada na pamet zašto bi ovo bio slučaj... Naime, kad linkaš fotku na forum, ona ne ostaje "zalijepljena" na njemu...
Čim obrišeš ili premjestiš fotku na origigi lokaciji, stvar na forumu se gubi  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mac.airbrush
 | | Član od: 31 Lis 2010 | | Poruke: 493 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Svi 14, 2011 4:01 pm Naslov poruke: |
|
|
| PowerPlant Napisao/la: | Dobro, daj riješi to...
Jesi možda izbrisao te fotke iz svog Photobucket albuma, ili ih premještao u neki drugi?
To je jedini razlog koji mi pada na pamet zašto bi ovo bio slučaj... Naime, kad linkaš fotku na forum, ona ne ostaje "zalijepljena" na njemu...
Čim obrišeš ili premjestiš fotku na origigi lokaciji, stvar na forumu se gubi  |
to je to ...zbrisal sam ih iz Photobucketa _________________ nema toga od trsta do graza što ima kod maca |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mac.airbrush
|
Upisano: Sub Svi 14, 2011 4:09 pm Naslov poruke: |
|
|
ove ne brišem...
decali su legli super još samo bezbojni
 _________________ nema toga od trsta do graza što ima kod maca |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Sub Svi 14, 2011 4:53 pm Naslov poruke: |
|
|
zgleda dobro _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mac.airbrush
|
Upisano: Uto Svi 17, 2011 9:16 pm Naslov poruke: |
|
|
evo nekaj konkretno.znaći da se bliži kraj
ima još dosta toga za doradit na prednjem kraju,ali nisam mogo odolit a da ne stavim ove slike
 _________________ nema toga od trsta do graza što ima kod maca |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Uto Svi 17, 2011 11:49 pm Naslov poruke: |
|
|
jos uvijek mislim da si ove CF decale mogao urednije, na jednoj strani si uspio iz jednog komada sve pokriti, a druga strana je nadostukavana.
ne znam koliko ce se toga vidjeti kad ga 'obuces', vjerojatno malo, ali opet.... _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Sri Svi 18, 2011 12:36 am Naslov poruke: |
|
|
ma pusti lowa kaj on kaže meni se sviđa,jedino bi možda da si malo diskove sa nekim malo sjajnijim neznam metalizerom ili alcadom obojao ali opet su ok  _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| D
 | | Član od: 25 Kol 2008 | | Poruke: 507 | | Mjesto: Šibenik |
|
Upisano: Sri Svi 18, 2011 4:27 pm Naslov poruke: |
|
|
odlično, samo naprid, ovin tempon češ prvi završit BO... _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mac.airbrush
|
Upisano: Sri Svi 18, 2011 5:15 pm Naslov poruke: |
|
|
ma Low je u pravu kaj se tiće CF decala,ali sam napisal da je to bila samo proba jer sam dobil ostatke tak da sam moral spajat,a kaj se tiće diskova još ih moram malo doradit,ali u živo puno bolje zgledaju  _________________ nema toga od trsta do graza što ima kod maca |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mac.airbrush
|
Upisano: Sri Svi 18, 2011 5:19 pm Naslov poruke: |
|
|
ajde dajte savjet s ćime da washam varove na rami (nema pudere za washat)  _________________ nema toga od trsta do graza što ima kod maca |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| to-mek
 | | Član od: 21 Ožu 2008 | | Poruke: 689 | | Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje |
|
Upisano: Sri Svi 18, 2011 5:21 pm Naslov poruke: |
|
|
| mac.airbrush Napisao/la: | ma Low je u pravu kaj se tiće CF decala,ali sam napisal da je to bila samo proba jer sam dobil ostatke tak da sam moral spajat,a kaj se tiće diskova još ih moram malo doradit,ali u živo puno bolje zgledaju  |
Pošto već slažeš motore, ne bi bilo loše da nabaviš ovo http://www.1999.co.jp/eng/10082595 ja to imam i stvarno nije skupo, a puno olakšava izrezivanje maski za farbanje diskova. Neki kažu da i funkcionira šestar na kojeg se umjesto grafitnog štapića stavi medicinska igla. Hoćeš li lakirati stražnji blatobran ili ideš na mat finish. Ne znam kakav je bio na Hondi ali oboje je moguće. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Sri Svi 18, 2011 5:24 pm Naslov poruke: |
|
|
| mac.airbrush Napisao/la: | ajde dajte savjet s ćime da washam varove na rami (nema pudere za washat)  |
a da ih ostaviš tako  _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mac.airbrush
|
Upisano: Sri Svi 18, 2011 5:34 pm Naslov poruke: |
|
|
| to-mek Napisao/la: | | mac.airbrush Napisao/la: | ma Low je u pravu kaj se tiće CF decala,ali sam napisal da je to bila samo proba jer sam dobil ostatke tak da sam moral spajat,a kaj se tiće diskova još ih moram malo doradit,ali u živo puno bolje zgledaju  |
Pošto već slažeš motore, ne bi bilo loše da nabaviš ovo http://www.1999.co.jp/eng/10082595 ja to imam i stvarno nije skupo, a puno olakšava izrezivanje maski za farbanje diskova. Neki kažu da i funkcionira šestar na kojeg se umjesto grafitnog štapića stavi medicinska igla. Hoćeš li lakirati stražnji blatobran ili ideš na mat finish. Ne znam kakav je bio na Hondi ali oboje je moguće. |
naprava mi se ćini odlićna...
a kaj se tiće blatobrana,još sam u nedoumici jer,zgleda dobro i mat i sjajno  _________________ nema toga od trsta do graza što ima kod maca |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sri Svi 18, 2011 8:44 pm Naslov poruke: |
|
|
| mac.airbrush Napisao/la: | ajde dajte savjet s ćime da washam varove na rami (nema pudere za washat)  |
Ne trebas pudere, tempera, voda i malo detergenta za posudje da razbije povrsinsku napetost vode. Za varove ne bih preporucio bas crnu jer nisu dovoljno duboki za takvu nijansu. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
 |
Otvoreni maketarski forum Forum Indeks
-> Automobili, motori, kamioni,... |
Vremenska zona: EET (Europa) Idi na stranicu Natrag 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Naprijed
|
| Stranica 6/8 |
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|