Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Jul 15, 2008 3:03 pm Naslov poruke: |
|
|
^^^
...a ne samo gledat slikice!
jbt power ovo izgleda sve bolje i bolje! boja je dobra, vidjet cemo nakon decala! eo bas sam htio rec, da hocu vidjet engine i onda onak, aj idem provjerit na ove dvije stranice prije, kad ono na prvoj hehe...
cini mi se da ces ti i dovrsit svoje zapocete projekte!  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Jul 21, 2008 10:02 pm Naslov poruke: |
|
|
Da ne ispadne da samo kritiziram tudje radove a nista ne radim...
Pozabavio sam se decaliranjem Vipera:
Malo su slikice losije radi rasvjete, ali stavit cu ujutro outdoor fotke ako nece padat kisa
Inace, trake preko straznjeg kraja su u jednom komadu i trebalo mi je dobrih sat vremena da ih namjestim kako treba...imao sam poteskoca chak i uz upotrebu Microscaleovih tekucina i ne znam koliko bi uspjesno decaliranje bilo bez omeksivaca za decale
Josh moram baciti drugu ruku laka, pofarbati usisnike na haubi u seidenmatt crnu te auspuhe u krom i to je to shto se tiche karoserije
I evo za kraj jedna fotka samo za Kolegu Tigera
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pon Jul 21, 2008 10:14 pm Naslov poruke: |
|
|
| lijepo lijepo...decali su jako dobro ispali, jedino na ovoj zadnoj fotki se vidi na onom spojleri malo nesto krivo...ili mi se cini? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
|
Upisano: Pon Jul 21, 2008 10:17 pm Naslov poruke: |
|
|
Ako mislis na ono dolje, kod usisnika za zrak, u pravu si...malo sam neravno odrezao decal na tom mjestu poshto je bio u jednom komadu...ali sredit cu to josh prije lakiranja  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| sturm
 | | Član od: 19 Lis 2005 | | Poruke: 268 | |
|
Upisano: Uto Jul 22, 2008 9:44 am Naslov poruke: |
|
|
Uuuuu engine ti je prava otrovnica(viper)...  _________________ ŠTO JE SLOBODA?
- Sloboda je kada pitam mamu da li smijem uzeti čokoladu, a ona kaže: "Uzmi slobodno! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
|
Upisano: Uto Jul 22, 2008 2:11 pm Naslov poruke: |
|
|
Cek sturm, od kud ti pravo da gledas moju sliku?? sala sala
a Power, znas da najvise volim masine na maketama pa eto, hvala na paznji!!
Lijepo izgleda Viper nema kaj, dobar posao sa decalima si obavio!  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
|
Upisano: Sri Jul 23, 2008 4:56 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo, dijelovi karoserije polakirani:
I par vanjskih slikica lakirane karoserije Vipera zajedno sa unutrasnjosti
Imajte na umu da je ovo dosta grubi mock-up pa nije sve sjelo tocno kako treba, ali ja jednostavno nisam mogao izdrzati da ne postam slike :
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Sri Jul 23, 2008 5:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Jako dobro ,jedva čekam da složim svog Vipera ako ga prije ne prodam a sve mi se čini da ču morat povuči ga iz malih oglasa sad kad sam vidio tvog GTS -a. _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Sri Jul 23, 2008 5:59 pm Naslov poruke: |
|
|
odlicno ovo zgleda. nego, samo mali prijedlog, ako koristis Gunze akril lak u spreju za lakiranje preko ovih decala, pukni barem 2 sloja. lak je dosta tanak pa bi prilikom poliranja bilo steta da negdje probijes boju ili nedaj boze decale.
a sad jos idem malo gledati fotke, predobro je  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
|
Upisano: Sri Jul 23, 2008 6:05 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala na savjetu za ubuduce, ali Viper je vech i na ovim fotkama ispoliran bez ikakvih problema
Ali mozda ionako bacim josh jedan sloj laka radi dodatnog sjaja  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sri Jul 23, 2008 10:49 pm Naslov poruke: |
|
|
A hoce li auspusi ostati u ovoj boji ili ce ici u crnu/krom/nes trece? _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
|
Upisano: Sri Jul 23, 2008 11:04 pm Naslov poruke: |
|
|
Spulje josh idu u Alclad krom  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sri Jul 23, 2008 11:32 pm Naslov poruke: |
|
|
E sad mogu mirno spavati  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
|
Upisano: Čet Jul 24, 2008 1:29 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma super je ovo! nadam se da ce bit super kad sve bude gotovo!  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
|
Upisano: Sub Kol 23, 2008 9:39 pm Naslov poruke: |
|
|
Trenutno stanje unutrasnjosti Vipera:
Pretpostavljam da vecina vas sada misli da sam poludio...vjerojatno ste u pravu
Naime shta...nakon svog ovog vremena koliko slazem Vipera dosao sam do zakljucka da su stock kotachi jednostavno premali i uzasno glupo izgledaju...
E sad...u pocetku nisam imao namjeru narucivati nikakve posebne felge za Vipera poshto je trebao biti quick build...ali, po mom obicaju, oduzilo se slaganje i sad sam odlucio da cu najvjerojatnije prijaviti Vipera za Kup (nadam se da ce do tad biti gotov ) ali i da u tom slucaju moram nabaciti neke druge felge na auto...
I tako se odlucih na mokap sa novim felgama koje sam namjeravao iskoristiti za Challengera:
Prodano
Ja bih rekao da je ovako puno bolje
Zato je bilo potrebno radit masakr u gepeku...naime, smetala je rezerva koja sada vise i nema puno smisla...
Ali sve ce se to pokrpati...josh cu na ovo zalijepiti malo smirgl papira kao tepih i ponovno puknut cijeli zadnji dio u SM crnu i nece se nista kuziti
BTW, sori na losim fotkama...meni je riknuo punjac baterija za fotic pa privremeno koristim aparat od cure...navodno je tri puta bolji od mog, ali s mojim mi puno bolje ispadaju slike  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|