Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pon Tra 13, 2009 9:08 pm Naslov poruke: |
|
|
| mcmico Napisao/la: | | Znam da su neki koritili clear blue da su dobili taj efekt, čak sam negdje i vidio jedan how to, ali se ne mogu sjetit kuda. |
Youtube, lik koji slaze mislim isto neku hondu, pa radi taj efekt AB-om, ako nadjem link postat cu ga
| mcmico Napisao/la: | Hmm za decale na kotačima je več bilo negdje napisano kako se to radi, ako se dobro sječam. Ja znam da sam jih kod Yamahe uništio, pošto su jako jako tanki i uopče nisu čvrsti. A pokušao sam ih stavit gore baš tako kako piše u sastavnici. Nemogu ti ništa reć što bi ti moglo pomoći kod ovoga, jer ja se bojim tih decala najviše na svjetu. Znam samo da je najbolje da jih stavljaš na kraju, kada je sve drugo već završeno.  |
Te sam imao na Celici, sjecam se ko da je bilo jucer, nazvao sam ih naljepnice i skoro me lincevashe Sala mala. E sad, ovo ide po sjecanju, al ako me pamcenje dobro sluzi, maknes onaj zastitni papir s decala, prislonis ga na mjesto gdje ide, malo ga pritisnes prstom, i onda mokrim prstom ili stapicem za usi utrljati dobro u podlogu. Kad maknes papir decal bi trebao ostati.
Edit: link za auspuff
http://www.youtube.com/watch?v=8ySmnlwmTv4&feature=related _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Tra 14, 2009 8:08 am Naslov poruke: |
|
|
Damire, pa jesi li ti to slikao pravi motor u garaži ili je to ipak maketa? Svaka ti čast, stvarno izgleda fenomenalno  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Uto Tra 14, 2009 8:18 am Naslov poruke: |
|
|
| Reaper Napisao/la: | | E sad, pomoc...... oznake na gumama. to je valjda dry-transfer? Uglavnom, pise da odrezem, podignem zastitu, stavim na gumu, prijedjem prstom, opet prijedjem sa mokrim prstom i odljepim.... cudno..... dali je netko radio s takvim "decalima", treba li na sto paziti, kako se radi? |
da, to se tako radi. trebas jedino pripaziti prilikom prelaska mokrim prstom. nemoj trljati jer ces ga pomaknuti i unistiti. radije kotrljaj. mozes to raditi i sa namocenim stapicem za uha.
a kad skines onu zastitu sa njega, ako ti se malo pomaknuo, mozes jos manevrirati s njim (ali jako malo) da ga vratis u polozaj koji zelis. i samo ga osusi i to je to. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| darko
 | | Član od: 10 Ruj 2006 | | Poruke: 2356 | | Mjesto: Daruvar |
|
Upisano: Uto Tra 14, 2009 9:16 am Naslov poruke: |
|
|
Siguran sam da će prijatelj biti prezadovoljan  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Uto Tra 14, 2009 11:24 am Naslov poruke: |
|
|
Odličan!!! samo fali blatobran!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Tra 14, 2009 11:25 am Naslov poruke: |
|
|
Bome je lijep!  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|