Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Jul 25, 2008 11:52 am Naslov poruke: |
|
|
Jako lijepo ovo sve izgleda do sad
Ako su decali komplicirani a nemas iskustva, obavezno nabavi nekakav omeksivac...ja koristim Microscale Sol i Set tekucine i mogu reci da su mi puno pomogle sa decalima na formuli...
Nego, jesi farbao po onom redosljedu sa srebrnom o kojem ste raspravljali ili si samo bacio plavu na prajmer? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Pet Jul 25, 2008 11:57 am Naslov poruke: |
|
|
Nisam koristio srebrne ali kad ću bojat neku maketu gdje treba Mica blue onda ću i srebrnu koristit pa će se onda vidjet razlika. Ali mi se čini da ne bi bilo puno razlike da sam i ovdje koristio srebrnu.
Za decale mi je Shinobi (puno ti hvala care ) posudio Mr. Setter i Softer tako da ću si najvjerojatnije pomoći time, imaš možda kakvo iskustvo sa setterom i softerom? Ili neko drugi?  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Pet Jul 25, 2008 1:35 pm Naslov poruke: |
|
|
pa sta ce ti mama reci za ove spuzvice za sudje
sad ce ti svi tanjuri doma bit plavi
izgleda odlicno. oces prvo lak prije decala ili odmah s njima na boju? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Pet Jul 25, 2008 1:51 pm Naslov poruke: |
|
|
Lak je več gore tako da će decali preko njega ali koristi ću onu tvoju variantu low sa prontom. Nadam se da će uspijet.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pet Jul 25, 2008 4:45 pm Naslov poruke: |
|
|
Vec sam se pitao sta se kuha kod tebe, nis ne pises o Yamahi i onda ovako post a bez ijedne slike....cccccc, sram te bilo  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Pet Jul 25, 2008 4:51 pm Naslov poruke: |
|
|
| Shinobi Napisao/la: | Vec sam se pitao sta se kuha kod tebe, nis ne pises o Yamahi i onda ovako post a bez ijedne slike....cccccc, sram te bilo  |
Kako misliš bez slike? Ima ih ima, hehe  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Ned Jul 27, 2008 1:55 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovako bližim se kraju. Uspio sam stavit decale, nisu još svi ali velika večina njih. Nisam se puno ni mučio niti nisam puno koristio setter tako da sam se poslužio samo vodom. Pronta nisam još stavio preko decala i iskreno mislim da ga ni neću! I ovako je jako dobro, zamene odlično tako da ću se o tome odlučivat na kraj kad bude već sve skupa složeno. Nema više puno ali ću vam svejedno još stavljati slike što se radi. Uživajte
I to se dogodi kad si nespretan i kad ti ispadne auspuh iz ruke!
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Jul 27, 2008 2:51 pm Naslov poruke: |
|
|
dobro je ovo, drago mi je da nisi zezno decale!  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Ned Jul 27, 2008 3:20 pm Naslov poruke: |
|
|
odlicno je ovo.
Pronto ionako mozes staviti na gotovu maketu, kad god ti se prohtje. samo pripazi da nemas prasine po njoj. on ce ti malo ublaziti prelaz sa decala na plastiku, ako su decali debeli.
ako su dobri i taj prelaz se ne kuzi jako, onda ti ni ne treba. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Ned Jul 27, 2008 3:42 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala dečki hvala.
Decali nisu debeli, samo nemam puno iskustva i neznam što je za vas debelo, ali ovo mi se ne čini. Napram nekom revellu.
A još jedna slika što sam upravo napravio, prije toga sam mogao još nešto obojat i neke sitnice napravit, ali evo dolazi oblik Yamahe!
Lijepota!  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Ned Jul 27, 2008 4:48 pm Naslov poruke: |
|
|
ovo je . Steta za auspuh, jesi to sanirao vec? Ako nisi mozda da ubacis na mjestu loma nesto unutra da bude cvrsce kad zalijepis. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bugy1
 | | Član od: 23 Pro 2006 | | Poruke: 853 | | Mjesto: Ljubljana-Split |
|
Upisano: Ned Jul 27, 2008 5:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Lipo ti to ide nema šta. Sa guštom pratim rad ovog motora kojeg lipo radiš.  _________________ http://www.toyota.co.jp/Museum/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Ned Jul 27, 2008 6:21 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala i vama.
to Shinobi: Da auspuh je več popravljen! To sam jako lako sredio tako da ne možeš ni primjetiti.
A ovako stoji Yamaha sad nakon nekoliko sati. Nevjerojatno kako se sve lako poklapa i kako sjednu svi djelovi savršeno! Nisam ni koristio lijepila za body jer nema potrebe, ali istina je da su tu šraufovi tako da je onda još sve jače!
Evo vam slika:
Nije još kraj za danas.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
|
Upisano: Ned Jul 27, 2008 6:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Zaboravio sam pitat. Možda zna neko kako da napravim wash na auspuhu? Ono plavo? Jer ja stvarno nemam pojma a htio bih napravit wash jer ovako mi izgleda malo pusto! Hvala  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Jul 27, 2008 6:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovo je stvarno odlicno!
stavi poslije slike ak jos kaj napravis!
a za onu zgorevinu... vec je netko pitao za to... ima neka fora sa prontom i bojama... pokusat cu nac!  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|