Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

RFM M-ATV with CROWS II
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Doodeck

Član od: 05 Pro 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Velj 10, 2022 11:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Probao sam s onim metalnim poklopcima od gotove hrane al nikako ih ishendlat. Bušenje rupa za pojas u njima - nula bodova. Raspad sistema. Ne znam. Ovak na makro fotki, znam, ovo djeluje užas, na obično gledanje mi djeluje bolje. Bole mali i manji mozak...
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Doodeck

PorukaUpisano: Sub Velj 12, 2022 12:01 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Naravno da sam na ove videe naletio nakon što sam nabacio farbu...
https://www.youtube.com/watch?v=yt2tBF1Jyk4
https://www.youtube.com/watch?v=_xv3V7E-VsI

To je taj dizajn sjedala i boja je overall ko ostatak vozila i fala bogu nema onih pojaseva koji idu od siceva na strop. A niš, palo struganje boje, sutra je novi dan...
Natrag na vrh
Doodeck

PorukaUpisano: Sub Velj 19, 2022 9:56 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kaj sam prtljao po unutrašnjosti, prtljao sam. Sutra još malo drybrusha po instrumentnoj ploči i zmazanoće po podu pa zatvaranje.

Natrag na vrh
MakroMaki

Član od: 27 Kol 2013
PorukaUpisano: Sub Velj 19, 2022 11:31 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja mislio da će biti bizi unutra... samo jedan MRE box?

M

MK Grunf website
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
Doodeck

PorukaUpisano: Ned Velj 20, 2022 12:46 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bit će još, kaciga, nekaj ruksaka i torbi. Ostatak će ić otraga.
Nego, ne mogu prokljuvit kakva bi kamuflaža bila primjerena za ruksake i to. Radi se o Combined Joint (he he...joint) Task Force - Horn of Africa 2019., Texas National Guard. Gugl mi daje fotke svega, i klasične cammo, al i digitalnih sivih i trobojnih šarenih... Zna li se što?
Natrag na vrh
MakroMaki

PorukaUpisano: Ned Velj 20, 2022 9:36 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Uniforme bi sigurno išle u OCP (Operational Camouflage Pattern) a ruksaci bi mogli biti svašta. Najvjerojatnije pikselirani u UCP ili Multicam.

M

MK Grunf website
Natrag na vrh
Iwtcha

Član od: 24 Kol 2007
PorukaUpisano: Uto Velj 22, 2022 10:35 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovak kad su pofarbani, sicovi izgledaju super, kao i cijela unutrašnjost
Natrag na vrh
dalibor

Član od: 22 Stu 2010
PorukaUpisano: Pet Velj 25, 2022 11:56 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

đizas! kako si krenuo, još češ staviti iglu i konac negdje! samo mi nemoj reči, da je na naljepnici, na kojoj piše CAUTION još i neki mikro tekst?

Very Happy
Natrag na vrh
Doodeck

PorukaUpisano: Sub Velj 26, 2022 12:08 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ma koja igla i konac, i ovo mi je uzelo dvajst godina života. Da me Maki ne šuta nogom u guzicu, nebi ni ovo prtljao. Jer sam lijena gujsca. I da, dekali su odlični i ono je mikrotekst Smile
Natrag na vrh
Doodeck

PorukaUpisano: Pet Ožu 04, 2022 9:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

U pauzi kopanja skloništa za potencijalni termonuklearni rat, kao pravi debil primarno nagomilavam sve više điđa miđa na radni stol, a onda pokušavam i nešto malo maketarit. Hauba je bila dosta problematična za namjestit. Nije savršeno, al me tješi da je sjela bolje nego nekim dugim likovima čije sam radove vidio na netu. PE nosači ovih antena pored prednjih vrata su također bili za pucat si u koljeno. Fini su, sve super, međutim odlučili su da bi bilo baš super da ih prilikom svakog hendlanja makete zakačim i odvalim.

Pa pomalo dalje...
U međuvremenu se počelo zabavljat sa Borderovim Tigerom pa tko zna kaj će prevladat...
Natrag na vrh
MAK2020

Član od: 25 Velj 2020
PorukaUpisano: Sub Ožu 05, 2022 10:53 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

,,

MAK2020: poruka promijenjena dana: Sub Velj 10, 2024 1:39 am; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
su27rules

Član od: 13 Pro 2006
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Sub Ožu 05, 2022 6:11 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Cool Cool
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0

https://www.facebook.com/groups/397878543718795/
Natrag na vrh
Iwtcha

Član od: 24 Kol 2007
PorukaUpisano: Ned Ožu 06, 2022 1:09 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Cool Cool Cool Cool
Natrag na vrh
Doodeck

PorukaUpisano: Sri Ožu 16, 2022 12:46 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mic po mic...otkopčan ti šlic.
Napravio od Tamiya trake ove mreže, nabacio dekale i krenuo s pinwashevima. Milion puta lomio ove govnaste retrovizore naprijed. Mazohist koji ih je projektirao tako da se spajaju dva dijela na dijelu šipke je sluga sotone i treba ga izudarat p..isom po čelu. Vidi se na fotki di je pucalo i di sam morao CA ljepilom krpat. Ak poludim do kraja, možda ću ih i skinut, ionako ima fotki di se vidi da ih ponekad i nema.
Složen i pofarban uređaj za uvođenje demokracije zapadnog tipa (CROWS II), slijede mu washevi i ožičenje. Žice još moraju ić i na prednji dio kod antena. E da, i još dvije antene otraga.

Natrag na vrh
MakroMaki

PorukaUpisano: Sri Ožu 16, 2022 9:20 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dopada mi se tvoj tok svijesti... Laughing

Dobro to izgleda sve skupa. Odakle dekali? Kul mi je ovaj spine board u crvenom, malo dodatnog kolorita, iako je većina toga u vojsci ipak zelena.

Nisam siguran za ovu mrežu na cargo bayu, prvo mi je debelinska a drugo, nisam vidio da ide toliko nisko. Možda griješim dušu?

M

MK Grunf website
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4  Naprijed
Stranica 3/4

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma