Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

oldtimer GB - Ferrari 250 GTO by Low
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
bugy1

Član od: 23 Pro 2006
Mjesto: Ljubljana-Split
PorukaUpisano: Uto Jul 14, 2015 11:34 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Sa guštom sam pogledao tvoj napredak. Super...super...
Bruce

Član od: 08 Ruj 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Jul 15, 2015 9:39 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Super ti je ovo.

I ajde da bar netko nešto radi. Ja ne farbam, ne sklapam, čak niti ne slikam već neko vrijeme, stalno neke obaveze Sad
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Uto Velj 02, 2016 1:02 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

bugy me natero da stavim update....Very Happy
evo vec nekih 2 tjedna ubijem bar 2-3 sata dnevno za ferkanom, tesko je jer ima toliko puno ciscenja da je jako demotivirajuce, al unutrasnjost sam rijesio, zavrsio i ozicavanje motora, to je gotovo. racunam da je bilo oko 100tinjak dijelova na motoru vec zaljepljeno otprije i jos sam barem 150 u ovih zadnjih 2 tjedna stavio, samo pojasevi se sastoje od 60ak. interesantno je gledat maketu sa preko 250 dijelova, a jos goli kostur Very Happy
popis dodanih dijelova je toliko dugacak da mi se neda ni nabrajat, od svih zica, selni i prekidaca, metala kolko hoces. na podnicu jos ide samo auspuh i tank za gorivo, al jos nisu pofarbani pa ce pricekat.
trenutno se bavim bodyjem, to nosi svoj set problema.... moram izmislit nacin kako zaljepit donji dio nosa prije nego uvalim podnicu jer su revellovci to zamislili drugacije i tako stvorili liniju panela koju pravi auto nema. al eto, bice nesto, rijesio sam kako cu to napraviti, sad to samo treba napravit Very Happy
da ja sad vise ne drobim, evo malo slikica pa udrite sto sve nevalja Very Happy
zao mi je sto slike nisu bas nesto, al pod lampom nemogu bit bolje. bit ce vremena za naslikavanja, treba to zavrsit prvo
a pseto se samo pravi da spava, jednim okom gleda djubre, kad mi padne nesto na pod prije nadje neg ja Very Happy

Član od: 20 Ruj 2011
Mjesto: Osijek
PorukaUpisano: Uto Velj 02, 2016 9:39 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Izgleda odlično!
Svala čast na strpljivosti, ja sam odustao od svog projekta nakon dosta problema sa maketom.

PorukaUpisano: Uto Velj 02, 2016 2:30 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pa di si uspio naći 60 dijelova samo za pojaseve Shocked

Član od: 11 Lip 2012
Mjesto: Osijek
PorukaUpisano: Uto Velj 02, 2016 5:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Imaš psa a ne mačku?Rad inače odličan...
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Low
Gazda
PorukaUpisano: Uto Velj 02, 2016 5:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nabrojao sam da se 1 sic sa pojasevima sastoji od tocno 31 dijela. Od toga je 1 dio plastican - sic, ostalih 30 je metal i materijal za pojaseve Cool
Al je gust bio to sve pokopcat, nije cak ni trajalo dugo, oba sica za 2 sata

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Ned Velj 21, 2016 1:08 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nisi jedini,ja sam samo jedan sic radio 3 sata i sastoji se od 54 dijela,čak sam radio i laganu teksturu na sicu sa finim puderom da mi bude što manja granulacija Wink Cool .

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Low
Gazda
PorukaUpisano: Sri Velj 24, 2016 1:21 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

kod mene sve spremno za boju Very Happy
malo cu proc za 2000 smirglom prije toga, ali primer je dobro sjeo, izgleda obecavajuce
uskoro malo veci napredak Very Happy

PorukaUpisano: Sri Velj 24, 2016 9:16 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pa ti si stvarno to odlučio završit Mr. Green

Dobro da je moja Miura gotova, jer već mjesec dana nisam ništa stigao ni dotaknuti od plastike Confused

PorukaUpisano: Sri Velj 24, 2016 1:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bruce Napisao/la:
Pa ti si stvarno to odlučio završit

Ne, on je započeo, da završi.... Rolling Eyes Rolling Eyes

Samo tako naprid.
Low
Gazda
PorukaUpisano: Sub Ožu 12, 2016 11:07 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

obeco sam slike jos nekidan al nikako doc na red...
puno radim na maketi, nemam vremena slikat
dakle sav alclad i ostali metalizeri su pofarbani i lakirani, maketa je pofarbana lakirana i utroseno gotovo 9 sati na poliranje. pofarbo mat crnu na donji dio bodyja, detaljiro sam vrata i haubu, dodao zice za otvaranje, trebam se jos pozabavit malo sa bodyjem, sitnice rijesit i matirat neke stvari kroz dan dva, onda spojit sa podnicom i rijesit ostalu periferiju, kotace zaljepit i gotovo. nastojat cu zavrsit na vrijeme, jos 7-8 dana imam vremena, nadam se da ce bit dosta, al nebi htio nesto zeznut zurbom. ima dosta sitnih dijelova jos a sve je pipljavo
evo dajem malo slikica pa gledajte, nista spektakularno, samo crveni ferrari Very Happy

vrata prije i poslje poliranja, za usporedbu Very Happy

PorukaUpisano: Sub Ožu 12, 2016 11:15 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Shocked Kako dobro sad izgleda body.

Član od: 05 Velj 2015
Mjesto: Velika Gorica
PorukaUpisano: Sub Ožu 12, 2016 11:47 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Blješti! Rolling Eyes
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
bugy1

PorukaUpisano: Ned Ožu 13, 2016 12:36 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovakve se stvari gledaju sa guštom. Super.
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,... Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4  Naprijed
Stranica 3/4

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma