Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

GB Sherman 1:35
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Franc

Član od: 22 Lis 2010
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Velj 15, 2011 5:18 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja bih se rado priključio ali još nemam ni maketu, pa mi je rok prekratak.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Andrej

Član od: 13 Pro 2006
PorukaUpisano: Uto Velj 15, 2011 5:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Decki kad pocinjemo? Meni maketa jos nije stigla al doci ce sutra ili prekosutra kak to da nitko nis ne posta Confused
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
momcha

Član od: 24 Tra 2008
PorukaUpisano: Uto Velj 15, 2011 7:18 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja mogu da pocnem sa slikom kutije,ali prve slike ce biti za 2-3 dna Very Happy
Natrag na vrh
Andrej

PorukaUpisano: Uto Velj 15, 2011 7:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

momcha Napisao/la:
Ja mogu da pocnem sa slikom kutije,ali prve slike ce biti za 2-3 dna Very Happy
Ajde da onda ostali stave Very Happy
Natrag na vrh
Vukic

Član od: 16 Stu 2010
Mjesto: 385 km predaleko
PorukaUpisano: Uto Velj 15, 2011 8:39 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Sve slike idu tu ili da otvorimo svak svoj topic?

EDIT: Moj British sherman Mk.III igra tu, jel? Ne mora bit US?
Natrag na vrh
killa

Član od: 15 Ruj 2009
PorukaUpisano: Uto Velj 15, 2011 8:52 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vukic Napisao/la:
Sve slike idu tu ili da otvorimo svak svoj topic?

EDIT: Moj British sherman Mk.III igra tu, jel? Ne mora bit US?

ako su prihvatili mojeg Izraelca mislim da nemora
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
barakuda

Član od: 22 Sij 2007
Mjesto: ST
PorukaUpisano: Uto Velj 15, 2011 8:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

@ Vukic
Svatko svoj topic.
Bitno da je Sherman nisu bitne "boje" koje nosi. Wink

Ja svoj stavljam sutra jer danas nisam stigao poslikati sadržaj kutije i dodataka.
Natrag na vrh
st65uka

Član od: 06 Stu 2007
Mjesto: Auckland, NZ
PorukaUpisano: Sri Ožu 09, 2011 5:52 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

evo posto imam jednog Shermana (jucer mi ga Andro poklonio), i ja bi se prikljucio GB-u s tim da cu ga ja relativno brzo pokusati zavrsiti, maksimalno misec ipo dana, iako mislim da ce biti i prije, da stanem malo sa Pantherom i 'odmorim se' od puste jetkovine, radio bi ga OOB (osim gusjenica koje cu uzeti Broncove) i s minimalnim doradama koje mi vi sugestirate jer za doticnog znam samo prepoznati da se radi o shemranu, a detalje neman pojma...

radi se o ovoj maketi
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
Bero

Član od: 28 Pro 2008
PorukaUpisano: Sri Ožu 09, 2011 6:11 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

st65uka Napisao/la:
evo posto imam jednog Shermana (jucer mi ga Andro poklonio), i ja bi se prikljucio GB-u s tim da cu ga ja relativno brzo pokusati zavrsiti, maksimalno misec ipo dana, iako mislim da ce biti i prije, da stanem malo sa Pantherom i 'odmorim se' od puste jetkovine, radio bi ga OOB (osim gusjenica koje cu uzeti Broncove) i s minimalnim doradama koje mi vi sugestirate jer za doticnog znam samo prepoznati da se radi o shemranu, a detalje neman pojma...

radi se o ovoj maketi

Super Josipe da se priključiš. Svaka čast i Andri koji ti je poklonio prekrasnu maketu Very Happy

Skini ovu knjigu i imaš u prvom poglavlju primjer kako ga je Zaloga napravio.
http://ebookee.org/Modelling-the-US-Army-M4-76mm-Sherman-Medium-Tank_328180.html
Iako ga je on na svoj način detaljirao, mislim da se možeš dobiti jako korisnih informacija i na kraju dobiti lijepu maketu i bez toliko detaljiranja.
Natrag na vrh
st65uka

PorukaUpisano: Sri Ožu 09, 2011 8:46 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bero Napisao/la:
st65uka Napisao/la:

radi se o ovoj maketi

Super Josipe da se priključiš. Svaka čast i Andri koji ti je poklonio prekrasnu maketu Very Happy

Skini ovu knjigu i imaš u prvom poglavlju primjer kako ga je Zaloga napravio.
http://ebookee.org/Modelling-the-US-Army-M4-76mm-Sherman-Medium-Tank_328180.html
Iako ga je on na svoj način detaljirao, mislim da se možeš dobiti jako korisnih informacija i na kraju dobiti lijepu maketu i bez toliko detaljiranja.

hvala Bero, ja sam ga vec zapoceo, popodne sam malo radio, i sada kada sam vidio ovog iz knjige mislim da cu ja istog raditi, samo bez svih tih pustih detalja, ja cu malo vise paznje posvetiti bojanju i starenju, onako, malo vise nego inace... Very Happy
a slike idu sutra, kutija dijelovi i to... Very Happy
Natrag na vrh
momcha

Član od: 24 Tra 2008
PorukaUpisano: Uto Svi 03, 2011 7:58 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vidim da svi malo imamo problema sa slobodnim vremenom.Hoce li ovaj GB biti produzen ili mu istice rok za 12 dana?
Natrag na vrh
barakuda

Član od: 22 Sij 2007
Mjesto: ST
PorukaUpisano: Uto Svi 03, 2011 10:24 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja sam pri kraju sa sastavljanjem. Imam još par sitnica za popravit i nadodat pa ću poslikat Sherma kad stignem. Neplanski sam malo u stisci s vrimenom (kuća-pos'o...pos'o-kuća...) pa se eto sve produžilo i nekako čisto sumnjam da ću sve stić napravit u tih 12 dana šta je ostalo. Wink Biće dobro ako ga stignem i poslikat u tom vremenu, a ne završit ga u potpunosti.
Možemo produžit sve za još neka dva miseca. Eto, ako se ekipa slaže neka rok bude do 01.07. ? Rolling Eyes
Natrag na vrh
Andrej

PorukaUpisano: Uto Svi 03, 2011 10:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja isto slabo radim zbog faksa, nisam mu jos ni gusjenice ni kotace poljepio makar sam blizu zavrsetku toga Laughing

Ja se isto slazem za produzenje
Natrag na vrh
st65uka

PorukaUpisano: Sri Svi 04, 2011 5:47 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

momcha Napisao/la:
Vidim da svi malo imamo problema sa slobodnim vremenom.Hoce li ovaj GB biti produzen ili mu istice rok za 12 dana?

mene je skola totalno ubila, sada je zavrsnica, ispitivanja i ispiti, a kratke slobodne prilike iskoristim na upravo ovo - da pogledam sto ima novo na forumu, a makete mi nazalost stoje sa strane i hvataju mi pogled cijelo vrijeme, ali nema koristi jer ipak knjiga mora biti na prvom mjestu, pokusao sam to nabrzaka odraditi ali nisam uspio, tako da ce se moj produziti nazalost preko dozvoljenog Sad
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3
Stranica 3/3

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma