Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Franc
 | | Član od: 22 Lis 2010 | | Poruke: 243 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Velj 15, 2011 5:18 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ja bih se rado priključio ali još nemam ni maketu, pa mi je rok prekratak. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Uto Velj 15, 2011 5:48 pm Naslov poruke: |
|
|
Decki kad pocinjemo? Meni maketa jos nije stigla al doci ce sutra ili prekosutra kak to da nitko nis ne posta  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| momcha
| | Član od: 24 Tra 2008 | | Poruke: 267 | |
|
Upisano: Uto Velj 15, 2011 7:18 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja mogu da pocnem sa slikom kutije,ali prve slike ce biti za 2-3 dna  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
|
Upisano: Uto Velj 15, 2011 7:19 pm Naslov poruke: |
|
|
| momcha Napisao/la: | Ja mogu da pocnem sa slikom kutije,ali prve slike ce biti za 2-3 dna  | Ajde da onda ostali stave  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vukic
 | | Član od: 16 Stu 2010 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: 385 km predaleko |
|
Upisano: Uto Velj 15, 2011 8:39 pm Naslov poruke: |
|
|
Sve slike idu tu ili da otvorimo svak svoj topic?
EDIT: Moj British sherman Mk.III igra tu, jel? Ne mora bit US? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Uto Velj 15, 2011 8:52 pm Naslov poruke: |
|
|
| Vukic Napisao/la: | Sve slike idu tu ili da otvorimo svak svoj topic?
EDIT: Moj British sherman Mk.III igra tu, jel? Ne mora bit US? |
ako su prihvatili mojeg Izraelca mislim da nemora |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
 | | Član od: 22 Sij 2007 | | Poruke: 2557 | | Mjesto: ST |
|
Upisano: Uto Velj 15, 2011 8:53 pm Naslov poruke: |
|
|
@ Vukic
Svatko svoj topic.
Bitno da je Sherman nisu bitne "boje" koje nosi.
Ja svoj stavljam sutra jer danas nisam stigao poslikati sadržaj kutije i dodataka. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
 | | Član od: 06 Stu 2007 | | Poruke: 2395 | | Mjesto: Auckland, NZ |
|
Upisano: Sri Ožu 09, 2011 5:52 pm Naslov poruke: |
|
|
evo posto imam jednog Shermana (jucer mi ga Andro poklonio), i ja bi se prikljucio GB-u s tim da cu ga ja relativno brzo pokusati zavrsiti, maksimalno misec ipo dana, iako mislim da ce biti i prije, da stanem malo sa Pantherom i 'odmorim se' od puste jetkovine, radio bi ga OOB (osim gusjenica koje cu uzeti Broncove) i s minimalnim doradama koje mi vi sugestirate jer za doticnog znam samo prepoznati da se radi o shemranu, a detalje neman pojma...
radi se o ovoj maketi
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bero
| | Član od: 28 Pro 2008 | | Poruke: 775 | |
|
Upisano: Sri Ožu 09, 2011 6:11 pm Naslov poruke: |
|
|
| st65uka Napisao/la: | evo posto imam jednog Shermana (jucer mi ga Andro poklonio), i ja bi se prikljucio GB-u s tim da cu ga ja relativno brzo pokusati zavrsiti, maksimalno misec ipo dana, iako mislim da ce biti i prije, da stanem malo sa Pantherom i 'odmorim se' od puste jetkovine, radio bi ga OOB (osim gusjenica koje cu uzeti Broncove) i s minimalnim doradama koje mi vi sugestirate jer za doticnog znam samo prepoznati da se radi o shemranu, a detalje neman pojma...
radi se o ovoj maketi
 |
Super Josipe da se priključiš. Svaka čast i Andri koji ti je poklonio prekrasnu maketu
Skini ovu knjigu i imaš u prvom poglavlju primjer kako ga je Zaloga napravio.
http://ebookee.org/Modelling-the-US-Army-M4-76mm-Sherman-Medium-Tank_328180.html
Iako ga je on na svoj način detaljirao, mislim da se možeš dobiti jako korisnih informacija i na kraju dobiti lijepu maketu i bez toliko detaljiranja. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
|
Upisano: Sri Ožu 09, 2011 8:46 pm Naslov poruke: |
|
|
| Bero Napisao/la: | | st65uka Napisao/la: | evo posto imam jednog Shermana (jucer mi ga Andro poklonio), i ja bi se prikljucio GB-u s tim da cu ga ja relativno brzo pokusati zavrsiti, maksimalno misec ipo dana, iako mislim da ce biti i prije, da stanem malo sa Pantherom i 'odmorim se' od puste jetkovine, radio bi ga OOB (osim gusjenica koje cu uzeti Broncove) i s minimalnim doradama koje mi vi sugestirate jer za doticnog znam samo prepoznati da se radi o shemranu, a detalje neman pojma...
radi se o ovoj maketi
 |
Super Josipe da se priključiš. Svaka čast i Andri koji ti je poklonio prekrasnu maketu
Skini ovu knjigu i imaš u prvom poglavlju primjer kako ga je Zaloga napravio.
http://ebookee.org/Modelling-the-US-Army-M4-76mm-Sherman-Medium-Tank_328180.html
Iako ga je on na svoj način detaljirao, mislim da se možeš dobiti jako korisnih informacija i na kraju dobiti lijepu maketu i bez toliko detaljiranja. |
hvala Bero, ja sam ga vec zapoceo, popodne sam malo radio, i sada kada sam vidio ovog iz knjige mislim da cu ja istog raditi, samo bez svih tih pustih detalja, ja cu malo vise paznje posvetiti bojanju i starenju, onako, malo vise nego inace...
a slike idu sutra, kutija dijelovi i to...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| momcha
| | Član od: 24 Tra 2008 | | Poruke: 267 | |
|
Upisano: Uto Svi 03, 2011 7:58 pm Naslov poruke: |
|
|
| Vidim da svi malo imamo problema sa slobodnim vremenom.Hoce li ovaj GB biti produzen ili mu istice rok za 12 dana? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
 | | Član od: 22 Sij 2007 | | Poruke: 2557 | | Mjesto: ST |
|
Upisano: Uto Svi 03, 2011 10:24 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja sam pri kraju sa sastavljanjem. Imam još par sitnica za popravit i nadodat pa ću poslikat Sherma kad stignem. Neplanski sam malo u stisci s vrimenom (kuća-pos'o...pos'o-kuća...) pa se eto sve produžilo i nekako čisto sumnjam da ću sve stić napravit u tih 12 dana šta je ostalo. Biće dobro ako ga stignem i poslikat u tom vremenu, a ne završit ga u potpunosti.
Možemo produžit sve za još neka dva miseca. Eto, ako se ekipa slaže neka rok bude do 01.07. ?  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
|
Upisano: Uto Svi 03, 2011 10:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja isto slabo radim zbog faksa, nisam mu jos ni gusjenice ni kotace poljepio makar sam blizu zavrsetku toga
Ja se isto slazem za produzenje |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
|
Upisano: Sri Svi 04, 2011 5:47 pm Naslov poruke: |
|
|
| momcha Napisao/la: | | Vidim da svi malo imamo problema sa slobodnim vremenom.Hoce li ovaj GB biti produzen ili mu istice rok za 12 dana? |
mene je skola totalno ubila, sada je zavrsnica, ispitivanja i ispiti, a kratke slobodne prilike iskoristim na upravo ovo - da pogledam sto ima novo na forumu, a makete mi nazalost stoje sa strane i hvataju mi pogled cijelo vrijeme, ali nema koristi jer ipak knjiga mora biti na prvom mjestu, pokusao sam to nabrzaka odraditi ali nisam uspio, tako da ce se moj produziti nazalost preko dozvoljenog  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|