Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| ozzie
 | | Član od: 19 Sij 2006 | | Poruke: 286 | | Mjesto: izvan RH |
|
Upisano: Pet Kol 28, 2020 11:47 am Naslov poruke: |
|
|
| hajde objasni malo MS406, ovu prugu na krilu kad već imaš original. nisam baš 100% siguran da su repovi jednaki na fiatima, mjerio sam na ovoj mutnoj fotki i nemaju iste srazmjere... możda nevidim dobro... a repni kotač? Da li tu nešto ima ili mi se pričinja? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| _Hobby M_
| | Član od: 01 Lip 2011 | | Poruke: 198 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Kol 28, 2020 3:35 pm Naslov poruke: |
|
|
Nemam objašnjenje za ovo što izgleda kao pruga kod karmana. Mislim da bi se to kod nas nazvalo weathering
Za repni kotač sam već napisao: nedostaje, nema ga, skinut je iz nekog razloga, isto kao i propeler. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Lis 29, 2020 9:00 pm Naslov poruke: |
|
|
| Moram priznat da sam oduševljen sa fotkom meni je isto prvi glas za ovaj MS 406 i dva G 50 koji vjerovatno nisu iz onog stocka od devet komada znaci da su dosli preko nijemaca a ovaj 406 ako je kako je ovdje netko napomenuo mogucnost da su finski onda bi to znacilo finski upgrade a to je motor klimov koji sisa oko 500km/h, 20mm top mg 151 ili ruski Berezin 12,7mm shema kamuflaze zaista nekako podsjeća na finsku iz zimskog rata, a i ne zaboravite da su na ovim prostorima tada uocene i finske stojnice tako da je sve moguce |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5420 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Lis 30, 2020 11:18 am Naslov poruke: |
|
|
Krivo si shvatio kolega je spominjao fince u vidu Fiat G.50 i njihovih ranih verzija. Moran je standardni dostavljen od strane njemaca ,nije Morko Morane s Klimovim motorom koji ti spominješ, kod Morkoa je dosta vidljiva razlika u nosu aviona i filterima tako da bi se kužilo izdaleka... _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Lis 31, 2020 2:53 pm Naslov poruke: |
|
|
U pravu si Poky M.S. bi imao drugačiji nos isto tako ni z a Fiat-a ne vjerujem da su finski jer su oni svoje zadrzali kao trenazere njih desert koliko ih je ostalo od trideset dva te su ih pvukli tek 1946
Ja nemam popis G 50 koji se koristio na nasim prostorima od talijana i ako su ih koristili dali su ostali nakon 1943 ovdje a i znam da su njemci ih dalje proizvodili s MB motorima ali malo vjerovatno da su dosli kod nas |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ozzie
 | | Član od: 19 Sij 2006 | | Poruke: 286 | | Mjesto: izvan RH |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|