Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Pro 15, 2007 3:19 pm Naslov poruke: |
|
|
Ostavi ovakvu boju! Jos jedino probaj nekaj sa crnom kombinirati! Ovo je boja koju ja ocu na oldsu!!  _________________

Shmeegy: poruka promijenjena dana: Sub Pro 15, 2007 5:10 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Pro 15, 2007 3:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Slazem se, zelena je odlicna, a i ta kombinacija sa crnom ne bi bila losa
Ali nemoj petljati s crvenom preko toga  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Pro 15, 2007 3:57 pm Naslov poruke: |
|
|
zelena je super
probaj dobit flip-flop na nekom komadu plastike prije nego unistis auto  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| audi_racing
 | | Član od: 27 Tra 2007 | | Poruke: 658 | | Mjesto: ljubljana-SLO/Croatia - crikvenica-dramalj |
|
Upisano: Sub Pro 15, 2007 4:13 pm Naslov poruke: |
|
|
| low Napisao/la: | ja mislim da neces dobiti flip flop efekt ako sad budes isao sa crvenom preko ove zelene. to sam ti vec i rekao.
na hiroboj stranici si malo pronjuskaj po Zero bojama, tamo ti je opisano kako se postize taj efekt, ali trebas imati i boje koje su napravljene bas za to. i nisu nimalo jeftine.
ako sad naneses crvenu na ovo, auto ce ti jednostavno krenuti u tamno crvenu. razmisli si jos malo da li zelis to napraviti. |
candy red je prozorna boja.. i znam kako je flip flop skup jer imam več R32 sa flip flop pobojan.. probat cu za par dana ovo candy red stavit |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bugy1
 | | Član od: 23 Pro 2006 | | Poruke: 853 | | Mjesto: Ljubljana-Split |
|
Upisano: Ned Pro 16, 2007 1:23 am Naslov poruke: |
|
|
| PowerPlant Napisao/la: | Slazem se, zelena je odlicna, a i ta kombinacija sa crnom ne bi bila losa
Ali nemoj petljati s crvenom preko toga  |
Ja bi se složija sa PowerPlantom. Odlično mu paše ova zelena boja. _________________ http://www.toyota.co.jp/Museum/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| audi_racing
 | | Član od: 27 Tra 2007 | | Poruke: 658 | | Mjesto: ljubljana-SLO/Croatia - crikvenica-dramalj |
|
Upisano: Ned Pro 16, 2007 12:12 pm Naslov poruke: |
|
|
Ah.. airbrush se mi je pokvaril tako, da ce mercury ostat zelen.. Danas sam dal jos jedan coat zelene i ima samo jedan prah na boku
Slice na vecer kada cem sve ljepo polakirat |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| audi_racing
|
Upisano: Pon Pro 17, 2007 3:59 pm Naslov poruke: |
|
|
vec lakiran  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
|
Upisano: Pon Pro 17, 2007 4:14 pm Naslov poruke: |
|
|
Pun pogodak
Mislim da si mogao nesto iskombinirati sa crnom i da bi odlicno izgledalo ali nishta sad sad kad je vec polakiran...
I ovako izgleda jako lijepo...prednji kraj mi je fenomenalan na ovom autu  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Pon Pro 17, 2007 4:53 pm Naslov poruke: |
|
|
bio bi jos bolji da je two-tone, ali i ovako je mrak. samo tako dalje i pazi sad da nesto ne ukakas.
a ti power, ljepo skupit lovicu i kod Toymana zakaparit par ovih mrcina pa u serijsku proizvodnju  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
|
Upisano: Pon Pro 17, 2007 5:24 pm Naslov poruke: |
|
|
^^^
Pa, kad tad ce jedan sigurno sjest...samo, ja bih od toga najvjerojatnije slozio nehto vise nalik na auto iz "Cobre"  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| audi_racing
|
Upisano: Pon Pro 17, 2007 5:29 pm Naslov poruke: |
|
|
Promjenio sam odbijac.. Bolji je ovaj
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Pro 17, 2007 6:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobro izgleda, ali kao sto je power rekao... mogao si iskombat nekaj sa crnom, al i ovak je super!  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| audi_racing
|
Upisano: Pon Pro 17, 2007 7:05 pm Naslov poruke: |
|
|
a prije ste pisali da ne
Mi je ljepsi ovako  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
|
Upisano: Pon Pro 17, 2007 8:12 pm Naslov poruke: |
|
|
Pisali smo da crvenom preko toga neces dobiti flip-flop efekt...nitko nije nista rekao protiv zeleno-crne two-tone kombinacije, dapace
Ali nema veze...ako se tebi ovako svidja... _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|