Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

revell airbrush...
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Žach
Gost
PorukaUpisano: Ned Stu 27, 2005 2:51 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Svaki uvoznik je dužan osigurati rezervne dijelove za artikle poput airbrusha, i od uvoznika je nekorektno i neprofesionalno da nužan "customer support" ne osigura kupcu, i da očekuje da to obavi netko drugi umjesto njega. A to je vrlo čest slučaj kod nas. Uvoznik Revell airbrusheva je zakonom obavezan ispuniti navedene obaveze, i kupac Revell airbrusha treba u tom smjeru rješavati nastale probleme pri nabavci rezervnih dijelova, servisiranju i reklamacijama.

Kupci BADGER airbrusheva serije OMNI i VEGA, kupljenih u ALPHA Hobby Shopu imaju trajno osigurane i rezervne dijelove i servis za Badger VEGA i OMNI airbrusheve, i imaju svu potrebnu podršku u vidu savjeta i stručne pomoći. I imaju prednost pri nabavci rezervnih dijelova.
Natrag na vrh
oblak_21
Gost
PorukaUpisano: Ned Velj 19, 2006 7:16 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

di ima za kupit ovaj revell starter airbrush?
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Velj 20, 2006 12:57 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ak ih nema na Alphi, onda probaj Turbo Limach u King Crossu (imali su ih prije 3 tjedna kada sam zadnji put bio tamo) i Turbo Limach na križanju Gajeve i Tesline (tamo su ih imali prije mjesec dana).
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
0viking0
Moderator
Član od: 17 Lis 2005
Mjesto: Zagreb - Croatia
PorukaUpisano: Pon Velj 20, 2006 1:46 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

oblak_21 Napisao/la:
di ima za kupit ovaj revell starter airbrush?

Chipoteka u Vukovarskoj pokraj Mercatora. 200-tinjak kuna u paketu sa bocom komprimiranog zraka, bočicom primera, bočicom crvene gloss boje, 2 rezervne bočice, crijevom & stuff.

Turbo limač na Žitnjaku - samo šprica za 100-tinjak kuna.

(Bilo prije neki dan, ne znam jel još ima)
zoky
Gost
PorukaUpisano: Uto Velj 28, 2006 6:27 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

izgleda da cu ja kupiti ovaj starter AB za 100 kuna jer sada trenutno farbam kamione i dobro bi mi došao AB...

Samo imam par pitanja.Koliko se u prosjeku boje troši ????
vidio sam u chipoteci za 57 kuna 400 ml tog komprimiranog zraka(ili kako se god to već zove)???jeli to skupo??
koliko dugo traje jedna boca????

oprostite kaj ispitujem toliko o tome jer mi je ok ovako kako sada radim ali stari je p.......o kad sam potrošio cijeli crni sprej za farbanje makete tako da bi mi AB bila pametna solucija ako mislim ostat na životu Very Happy
Natrag na vrh
zoky
Gost
PorukaUpisano: Uto Velj 28, 2006 8:55 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

prije dosta godina dok se moj brat još bavio maketarstvom koupovao je TESTORS boje za makete!!
možete mi reći vaše mišljenje o tim bojama?! i dali ih koristite?
Natrag na vrh
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Uto Velj 28, 2006 8:57 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

U svakom slucaju bolji izbor od revellovih...
Natrag na vrh
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Uto Velj 28, 2006 10:23 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja ih koristim več preko deset godina i nemam problema .

Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
zoky
Gost
PorukaUpisano: Sri Ožu 01, 2006 9:04 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

evo bio sam maloprije u turbolomacu na žitnjaku i nemaju više ovih start AB za 100 kuna....znate li možda gdje još ima ???
Natrag na vrh
Brommann

Član od: 05 Velj 2006
Mjesto: Bukovčak Hügel
PorukaUpisano: Sri Ožu 01, 2006 9:21 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pogledaj u mali oglas na forumu. Ak ti je preskupo možemo se dogovoriti!! Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Tanelorn

Član od: 08 Tra 2005
PorukaUpisano: Čet Ožu 02, 2006 9:25 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

zoky Napisao/la:
evo bio sam maloprije u turbolomacu na žitnjaku i nemaju više ovih start AB za 100 kuna....znate li možda gdje još ima ???

Imas u Mercatoru (onom kod Chromosa). Wink
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
zoky
Gost
PorukaUpisano: Čet Ožu 02, 2006 7:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Tanelorn Napisao/la:
zoky Napisao/la:

Imas u Mercatoru (onom kod Chromosa). Wink

dosta sam cesto u mercatoru i moram priznat da nisam bas vidio neki izbor igracaka i takve opreme tamo ali hvala.... Vozi auteka
Natrag na vrh
Tanelorn

Član od: 08 Tra 2005
PorukaUpisano: Čet Ožu 02, 2006 8:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

zoky Napisao/la:

dosta sam cesto u mercatoru i moram priznat da nisam bas vidio neki izbor igracaka i takve opreme tamo ali hvala.... Vozi auteka

Bio sam prekjucer u Mercatoru i garantirano imaju Revell starter class kao i dosta Revellovih maketa (tamo medju igrackama). Wink
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
T-hudi
Gost
PorukaUpisano: Sub Lip 24, 2006 9:36 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

kaj vi mislite o revelovim starter klasom te ima li tko kakvih saznanja o proizvođaču jamari? hvala
Natrag na vrh
mskukan
Gost
PorukaUpisano: Sub Lip 24, 2006 10:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

T-hudi Napisao/la:
kaj vi mislite o revelovim starter klasom te ima li tko kakvih saznanja o proizvođaču jamari? hvala

koliko znam jamara ima/imala je ok airbrushe. www.jamara.de je sajt, prije par godina su imali airbrushe al sada vishe ne. Svojevremeno (mozda ima jos uvijek, nisam dugo bio) je bilo kod nas airbusha koji su nosili ime jamara vivaz 202 ili tako nest. Kada sam kontaktirao jamaru glede rezervnog dijela, nisu nikada culi za model vivaz 202, pa se covjeka zaineresirao i molio me da posaljem sliku da bi se na kraju ispostavilo da osim sto nisu nikada culi nisu nikada niti vidjeli taj airbush.
Koji model od jamare mislis uzeti i koliko kosta? ne bih preporucio jamaru poradi zbog rezervnih dijelova. Revell starter nije bas airbush sa kojim ces moci precizno raditi, uzmi neki unutarnje mijesanje, revell vega sistem ili omni ili badger
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3  Naprijed
Stranica 2/3

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma