Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| prelude
 | | Član od: 23 Stu 2005 | | Poruke: 1886 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Sij 03, 2007 4:25 am Naslov poruke: |
|
|
| martin Napisao/la: |
nisam toliki poznavaoc maketa kao ti ... |
Martine, hvala, ovo si dobro napisao znaš!? Da si napisao "maketar" neki bi se članovi foruma ovdje dobro nasmijali ...
Al dobro, drago mi je dok mogu ovak "na suho" pomoći nekim svojim "slobodno-umjetničkim" savjetom ...
A kaj se tiče Fujimija, tu sigurno nećeš estetski "omanuti" niti ak ga dobro složiš i obojiš u OOB maniri. Kažu da se sklapa sâm od sebe, a to nije beznačajna činjenica, pogotovo za one koji se ionako teško prihvate maketarenja pa si onda uzmu "kramp" na kojem onda izgube volju i za narednih par godina. S Fujimijem to definitvno neće biti slučaj već dobar poticaj i stjecanje neophodne rutine za zahtjevnije projekte... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Azagtoth
| | Član od: 04 Svi 2006 | | Poruke: 198 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Tra 23, 2008 2:59 pm Naslov poruke: |
|
|
Jedan mali osvrt, je li mozda netko provjeravao presjeke zadnjeg dijela trupa, jer cini mi se da su ondje debelo sfusali.Nesto mi je trup ondje pretanak. _________________ You hear voices too...?!!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|