Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

GB 1/144 Dasault Rafale M by: Boris G.
Idi na stranicu Natrag  1, 2

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
nono_zg

Član od: 27 Pro 2010
PorukaUpisano: Sri Ruj 28, 2011 8:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

dobar, dobar .....
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Vulkanizer

Član od: 13 Lip 2009
Mjesto: Le Bourget
PorukaUpisano: Sri Ruj 28, 2011 10:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kad prin , pičiš ko Chrysler po Dalmatini .
Fenomenalan je Very Happy
tole

Član od: 12 Ožu 2008
PorukaUpisano: Čet Ruj 29, 2011 8:57 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bravo! Prvi si završio maketu za GB, skidam kapu! Odlično je ispao rafale, ako mogu predložiti još neku lijepu podlogu, nekakav asfalt ili deck od nosača.

Group build - metal finish battle
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Ruj 29, 2011 10:27 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobar! Very Happy

Group build - Metal finish battle
Natrag na vrh
Boris G.

Član od: 03 Ruj 2007
Mjesto: SPLIT
PorukaUpisano: Čet Ruj 29, 2011 10:31 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

tole Napisao/la:
Bravo! Prvi si završio maketu za GB, skidam kapu! Odlično je ispao rafale, ako mogu predložiti još neku lijepu podlogu, nekakav asfalt ili deck od nosača.

Trebala je bit završena za CK, ali kako se ispostavilo da ne mogu doć na takmičenje navrijeme, malo sam usporio radove.
Što se podloge tiče, razmišljao sam i o tome ali na netu sam našao samo template za američke palube nosača koje su tamno modre boje a paluba na De Gauleu je sive boje... pokušao sam prepravit pomoću photoshopa ali nisam bio zadovoljan rezultatom. Nije mi se dalo skrečat palubu jer sam ga htio što prije završit pa je ispalo ovako kako je ispalo.
Karaya

Član od: 21 Lis 2005
Mjesto: Velika Gorica
PorukaUpisano: Pet Ruj 30, 2011 9:35 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

UUUUUUUUUUu ovo je stvarno odlican Rafal a jos 1/144!!!!!!

Nego pitanje nosna noga je malo predugacka ili je to tako na mornarickim inacicama, nesto tipa F-4 od britanske mornarice?
Boris G.

PorukaUpisano: Pet Ruj 30, 2011 11:29 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Karaya Napisao/la:
UUUUUUUUUUu ovo je stvarno odlican Rafal a jos 1/144!!!!!!

Nego pitanje nosna noga je malo predugacka ili je to tako na mornarickim inacicama, nesto tipa F-4 od britanske mornarice?

Koliko sam ja uspio vidjeti na fotkama, Rafaleu stvarno nos stoji malo put gore (tipično Francuski prepotentno Very Happy ) a sad da li su u Revellu pogodili točan kut, u to ne bih ulazio. Kako sam dobio u kutiji, tako sam sastavio. Wink
darko

Član od: 10 Ruj 2006
Mjesto: Daruvar
PorukaUpisano: Pet Ruj 30, 2011 11:34 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Super je, a za podlogu bi bilo dovoljno isprintat "pistu" na komadić papira i zaljepit - bilo bi dovoljno efektno Wink
Natrag na vrh
Karaya

Član od: 21 Lis 2005
Mjesto: Velika Gorica
PorukaUpisano: Pet Ruj 30, 2011 11:39 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

OK Boris nisam ni mislio da to ispravljas vec samo pitam to je ionako dovoljno malo (e sad ce se neki naljutiti.. Wink ) mjerilo.
Leo - zd

Član od: 16 Pro 2008
Mjesto: Zadar
PorukaUpisano: Pet Ruj 30, 2011 12:23 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

darko Napisao/la:
Super je, a za podlogu bi bilo dovoljno isprintat "pistu" na komadić papira i zaljepit - bilo bi dovoljno efektno Wink

Very Happy evo jednog od uvrijeđenih (moš mislit) sljedbenika malog Cool ...
ali što je to malo Smile

kad uhvatiš vremena pročitaj pričicu nakashima tona o penjaću Činu, nema veze sa maketama... ali zanimljivo je (i malo ekstremno) odnos malo veliko; teško lako; blizu daleko... i tako to Wink
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Boris G.

PorukaUpisano: Pet Ruj 30, 2011 1:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Karaya Napisao/la:
OK Boris nisam ni mislio da to ispravljas vec samo pitam to je ionako dovoljno malo (e sad ce se neki naljutiti.. Wink ) mjerilo.

Ma shvatio sam ja, zbilja malo čudno izgleda al na svim fotkama se vidi da mu je prednji dio uzdignut (valjda da smanji put zaleta i da kuka lakše uhvati sajlu na palubi nosača, moje laičko objašnjenje).
Boris G.

PorukaUpisano: Pet Ruj 30, 2011 1:24 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

darko Napisao/la:

Ma znam, već sam gore negdje objašnjavao... sve piste koje sam našao na netu su američke, tamno plave tj. modre a paluba Šarl de Gola je siva, kao izlizani asfalt.

Nisam uspio zadovoljavajuće konvertirat američku modru u francusku sivu palubu, a nije mi se dalo sve radit u samogradnji.
Kolega Tole mi je poslao neke koje mogu iskoristit iako i njih treba obrađivat u photo shopu.
su27rules

Član od: 13 Pro 2006
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Pon Svi 28, 2012 7:28 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Boris evo ovu možeš isprintati :

http://armory.in.ua/images/ora72-06_de_gaulle.jpg

To je novi proizvod Olimp Resin-a, original je u 1:72, samo prilagodi velicinu i imas odlicnu podlogu za "francuskog Typhoona".
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0

https://www.facebook.com/groups/397878543718795/

su27rules: poruka promijenjena dana: Sri Svi 30, 2012 10:47 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Boris G.

PorukaUpisano: Sri Svi 30, 2012 10:13 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

su27rules Napisao/la:
Boris evo ovu možeš isprintati :

http://armory.in.ua/images/ora72-06_de_gaulle.jpg

To je novi proizvod Olimp Resin-a, original je u 1:72, samo prilagodi velicinu i imas odlicnu podlogu za "franskog Typhoona".

Hvala! Wink
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,... Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2
Stranica 2/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma