Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Stefan
 | | Član od: 21 Pro 2007 | | Poruke: 485 | |
|
Upisano: Uto Tra 20, 2010 3:28 pm Naslov poruke: |
|
|
| Boris G. Napisao/la: |
Ima tu još posla. |
Mozes li mi molim te reci st tacno...
Hteo sam da ga zavrsim do Mosona pa nisam wash nisam radio... Mada meni se dopada i ovako...
Slikacu ga i na dnevnom svetlu uskoro... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Uto Tra 20, 2010 3:58 pm Naslov poruke: |
|
|
| Stefan Napisao/la: |
Mozes li mi molim te reci st tacno... |
Sitnice, final touch tankim kistom tu i tamo. Detalji koji puno znače.
Okrugle rešetke na motoru definitivno zahtijevaju wash.
I u ove košare na kupoli bi dobro došao neki komad opreme, djeluje prazno ovako.
Po meni ni prašenje / prljanje ne odgovara području gdje je ovo vozilo djelovalo. Ako je nizozemski KFOR, onda bi mu balkansko blato više odgovaralo od pustinjske prašine (meni zgleda kao da je došao iz Iraka a ne sa Kosova).
| Citat: | | Mada meni se dopada i ovako... |
To je najvažnije. _________________ MAK "Reoplan"
Boris G.: poruka promijenjena dana: Uto Tra 20, 2010 4:06 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Marco Polo HR
 | | Član od: 13 Velj 2010 | | Poruke: 291 | | Mjesto: ZAGREB,Gajnice |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stefan
|
Upisano: Uto Tra 20, 2010 4:28 pm Naslov poruke: |
|
|
| Boris G. Napisao/la: | | Stefan Napisao/la: |
Mozes li mi molim te reci st tacno... |
Po meni ni prašenje / prljanje ne odgovara području gdje je ovo vozilo djelovalo. Ako je nizozemski KFOR, onda bi mu balkansko blato više odgovaralo od pustinjske prašine (meni zgleda kao da je došao iz Iraka a ne sa Kosova).
|
To sam i ja razmisljao,svi moderni tenkovi su jako cisti,samo,zamisljao sam da ga uprljam kao da je tek dosao sa neke vezbe ili nesto. Vidjao sam takve slike na netu... Sredicu ga malo pa cu okaciti slike na dnevnom svetlu... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 918 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Tra 20, 2010 6:59 pm Naslov poruke: |
|
|
Lijepo.
Kao što su ljudi rekli malo bogatiji wash. Doduše slikao si ga koristeći blic (čini mi se) pa nije realan prikaz boja i ostalog.
Za optiku - gloss crna i par kapi ljubičaste, meni se to čini najrealnije. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Tra 20, 2010 8:34 pm Naslov poruke: |
|
|
| Marco Polo HR Napisao/la: | Najvažnije je autorovo mišljenje  |
...bolja je poneka dobronamjerna opaska (ne kritika) od uopćenog hvaljenja. Autoru treba ponekad ukazati na nešto što bi dodatno podiglo
izgled makete i njenu uvjerljivost. Wash fali definitivno, prljanje gornjih površina nije baš uvjerljivo za područje djelovanja ovog tenka.Ok? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stefan
|
Upisano: Uto Tra 20, 2010 8:49 pm Naslov poruke: |
|
|
@ von Stuck To sam i zatrazio,konstruktivne kritike pr enego hvaljenje...
Sve jedno,hvala svima... Znaci treba popraviti optiku i uraditi wash... Hvala svima!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5420 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Tra 20, 2010 9:55 pm Naslov poruke: |
|
|
Izgleda ok ,ali definitivno ti fali neki Wash ,jel nema te ajmo reći dubine, a i malo si ipak prečero sa prašinom ,a na nekim ti djelovima fali (recimo bacaći dimnih kutija su prečisti) _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Tra 22, 2010 1:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Iskreno? Vrlo solidno slozena maketa, bojanje ok, ali prejaki overspray, sajle dosta neuvjerljive.
Weathering? Nije svako muljanje po maketi weathering. Potpuno neselektivno i zato sasvim krivo zaprasivanje tenka od glave do pete, washa nema, drybrusha nema, volumena i detalja nema. Izgleda kao maketa koja je pet godina stajala u podrumu i nahvatala prst prasine, pa si onda mokrim kistom tu prasinu pokusao ukloniti pa se sve razmuljalo naokolo gdje treba i ne treba. Mozes ti sigurno i puno bolje, poradi na tome i bit ces puuuno zadovoljniji.
A ti vidi da li ti ovakva konkretna opaska pomaze vise od komentara poput:
wetering je predobar ..... Prva liga ..... super rad .... super je, pogotovo weathering .... Odlican je ..... Meni izgleda odlično .... Prerealan itd.
Poky, von Stuck i Boris G. (kao i ja) ti zele pomoci svojim utemeljenim prigovorima da budes jos bolji, sigurno si to tako i shvatio. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stefan
|
Upisano: Čet Tra 22, 2010 8:28 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala hvala znam da ne mislis nista lose! Popravicu tenk samo da uhvatim malo vremena...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|