Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| mislav
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 425 | |
|
Upisano: Pon Velj 27, 2006 10:53 pm Naslov poruke: |
|
|
| goran Napisao/la: |
Da li imaš informaciju, tih 10-12 polaznika, da li rade makete? Malo me sram, ali ja za nikoga ne znam niti sam čuo, a Jaska je prilično mala. |
Pretprosle godine je drzao skolu kolega, prosle godine ja. Informaciju na zalost nemam. Polaznici su inace bili klinci, pretezno 7 i 8 razred osnovne i dvoje ili troje ljudi iz srednje.
Nekoliko ljudi je imalo prilican interes za daljnji rad, ali problem je u nedostatku prostora, naime oba puta radili smo skolu u domu HV-a. ( sastanci kluba su u Marittimu, jel ti moram dalje pricati? ) Grad nas u potpunosti svaki put podrzava sto se tice love, oba puta je troskove pokrilo povjerenstvo za mladez.
Inace, i mi u klubu smo planirali da bi izlozbe odrzavali jednom godisnje, prosle godine je cak bilo i razgovora o natjecanju u Jaski, ali nismo se mogli usuglasiti oko termina pa je sve neslavno propalo.  _________________ Mislav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mtech
 | | Član od: 23 Lis 2005 | | Poruke: 142 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Velj 28, 2006 12:14 am Naslov poruke: |
|
|
| Ja sam za , samo javite kad i gdje ... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Goran
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 1423 | | Mjesto: Jastrebarsko |
|
Upisano: Sri Ožu 01, 2006 4:30 pm Naslov poruke: |
|
|
Slijedeći tjedan ću znat slobodan termin (mjesec, dan, trajanje) za izložbu.
Ima dosta predbilježbi i najava za izložbe, ali smislit će se nešto.
Pozdrav _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
 | | Član od: 16 Stu 2005 | | Poruke: 2430 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Ožu 01, 2006 10:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlično, jedva čekam.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mfrcko
| | Član od: 06 Stu 2005 | | Poruke: 28 | | Mjesto: Zaprešić |
|
Upisano: Ned Ožu 05, 2006 4:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Mogu slobodno reći da je maketarski klub DAVID SCHWARZ zainteresiran za ovu izložbu i ako Vam je potrebno, poštovane kolege nudimo Vam pomoć oko izložbe.
LP !
Miljenko Frčko
www.HRCappuccino.org
ispred Maketarskog kluba DAVID SCHWARZ i
ZAGREBAČKOG MAKETARSKO-MODELARSKOG SAVEZA _________________ Miljac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
 | | Član od: 10 Pro 2005 | | Poruke: 1090 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Ožu 05, 2006 5:37 pm Naslov poruke: |
|
|
| ja bi natjecanje i izložba jem ok ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Goran
|
Upisano: Uto Ožu 14, 2006 11:39 am Naslov poruke: |
|
|
Termin izložbe bi bio početkom 10 mjeseca 2006-e godine. Najvjerojatnije od 02.10 - 16.10. Termini prije su već ispunjeni, a tijekom ljeta izložbi nema (meni osobno malo glupo, ali...).
Ako ništa drugo, do tada ima vremena da se sve temeljito organizira, da se završe svi maketarski projekti i da se izložba odradi kako Bog zapovijeda.
Pozdrav _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mislav
|
Upisano: Uto Ožu 14, 2006 6:53 pm Naslov poruke: |
|
|
| goran Napisao/la: | Termin izložbe bi bio početkom 10 mjeseca 2006-e godine. Najvjerojatnije od 02.10 - 16.10. Termini prije su već ispunjeni, a tijekom ljeta izložbi nema (meni osobno malo glupo, ali...).
Ako ništa drugo, do tada ima vremena da se sve temeljito organizira, da se završe svi maketarski projekti i da se izložba odradi kako Bog zapovijeda.
Pozdrav |
OK termin. Mogla bi biti dobra posjecenost. Zadnji put su cak i klince iz osnovne organizirano doveli, treba i ovaj put malo poraditi na tome. _________________ Mislav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Ožu 14, 2006 7:53 pm Naslov poruke: |
|
|
Ako budem na toj izložbi svima ću platit rundu jer mi je 12.10 rođendan
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Ožu 14, 2006 9:41 pm Naslov poruke: |
|
|
vrijedi! drzim te za rijec  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| nikola
 | | Član od: 02 Velj 2006 | | Poruke: 262 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Sri Ožu 15, 2006 1:37 am Naslov poruke: |
|
|
super ideja ja sam za.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| prelude
 | | Član od: 23 Stu 2005 | | Poruke: 1886 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Ožu 15, 2006 9:27 am Naslov poruke: |
|
|
Maketarski klub "Slavoljub Penkala" organizirati će Kup S. Penkala jedne od subota tijekom listopada mjeseca, pa smatram da bi bilo zgodno da se to poklopi s ovom izložbom, odnosno mogli bi uputiti ljude na izlet u Jasku na izložbu dok traje ocjenjivanje i obrnuto - tijekom izložbe moglo bi se obavijestiti zainteresirane o spomenutom natjecanju. Što narod kaže: "Ruka ruku mije"! We´ll be in touch... i imate odn. imati ćete punu podršku nas iz MKSP. Pozdrav Jaskancima, našem prijatelju Pućaru (ne znam dal se ulogirao na forum) i ostalim maketarskim fanaticima i entuzijastima!
Za detalje o natjecanju i MKSP općenito, možete me kontaktirati na PM, a kada budemo imali točan datum i mjesto otvoriti ću novi topic.
prelude: poruka promijenjena dana: Sri Ožu 15, 2006 9:51 am; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Goran
|
Upisano: Sri Ožu 15, 2006 9:31 am Naslov poruke: |
|
|
Dapače, zašto ne _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mislav
|
Upisano: Sri Ožu 15, 2006 10:50 am Naslov poruke: |
|
|
| prelude Napisao/la: | Pozdrav Jaskancima, našem prijatelju Pućaru (ne znam dal se ulogirao na forum) i ostalim maketarskim fanaticima i entuzijastima!
|
Ma covjek je u zadnje vrijeme potpuno popustio sto se tice maketarstva. Moramo ga poceti kritizirati, mozda se malo trgne.  _________________ Mislav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Ožu 15, 2006 12:19 pm Naslov poruke: |
|
|
Apsolutno pozdrav Pućaru!
Neka nam posta svoje hrvatske makete,jer ih još uvijek ima tako malo ovdje. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|