Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Pet Velj 15, 2008 2:55 pm Naslov poruke: ITA bo - Alfa Romeo 155 V6 TI - 25.06. unutrasnjost gotova |
|
|
dakle, maketa koju sam kupio na ebayu prije nekih godinu dana, konacno dolazi na stol. nema previse dijelova, tipicna Tamiya.
ali bit ce nekih perverzija, cisto da zacinimo stvar. kako mi je Power rekao nekidan - ima da mirise na benzin i spaljenu gumu
obzirom da za nju ne postoji PE set, kupio sam samo diskove. 8 komada u paketu, sa kljestima, za 10 eura. svaki disk se slaze iz 9 dijelova, plus kljesta.
bit ce nesto Alclada, PE pojasevi.... uglavnom, jedno je sigurno, bit ce zanimljivo
a sad perverzija

Low: poruka promijenjena dana: Čet Lip 26, 2008 1:44 pm; prepravljeno ukupno 5 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Velj 15, 2008 4:50 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovi diskovi su prebolesni za bilo kakav suvisliji komentar...  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Pet Velj 15, 2008 5:19 pm Naslov poruke: |
|
|
| PowerPlant Napisao/la: | Ovi diskovi su prebolesni za bilo kakav suvisliji komentar...  |
To i ja kažem. _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pet Velj 15, 2008 5:21 pm Naslov poruke: |
|
|
Kakva je ova alfa mrcina...  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Velj 15, 2008 5:24 pm Naslov poruke: |
|
|
Da diskovi su prava stvar, a ni alfica nije losa! Bas sam ju osvojio prije par dana na grand turismu! _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Pet Velj 15, 2008 5:30 pm Naslov poruke: |
|
|
| TIGER ACE Napisao/la: | | Bas sam ju osvojio prije par dana na grand turismu! |
Uh,sjecam se tog zvuka  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| sturm
 | | Član od: 19 Lis 2005 | | Poruke: 268 | |
|
Upisano: Pet Velj 15, 2008 5:41 pm Naslov poruke: |
|
|
U čovječe diskovi imaju više dijelova nego sama maketa...  _________________ ŠTO JE SLOBODA?
- Sloboda je kada pitam mamu da li smijem uzeti čokoladu, a ona kaže: "Uzmi slobodno! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Sub Velj 16, 2008 11:54 am Naslov poruke: |
|
|
| Shinobi Napisao/la: | Uh,sjecam se tog zvuka  |
e tu sam se ja zaljubio u nju  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Ned Velj 17, 2008 5:56 pm Naslov poruke: |
|
|
kako Shinobi rece, i ja sam nesto brljao danas. u ocekivanju all star utrke na Sljemenu
malo sam cistio djelove, gledao neke stvari... stvarno ne znam zasto je Tamiya prestala stancati ovaj kit. pa pol makete bi mogo slozit bez kapi ljepila. stvarno ne kuzim.
dugo sam cekao ovu fotku
cestitke Ivici  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Pon Velj 25, 2008 2:04 pm Naslov poruke: |
|
|
jos uvijek nista spektakularno od mene, uglavnom se bavim ciscenjem, pripremanjem i test-fitingom. jos uvijek cekam alclad.
sve pase bez problema, ali kad sam sve potrpao u unutrasnjost jos uvijek se vide 6 dosta velika pin marka, mozda ih i uocite. to cu pokitat tokom tjedna tak da cu bit spreman za farbanje kroz 10ak dana.
ako netko nadje neke slike ovog auta na netu, bio bih jako zahvalan jer ja kopam vec tjedan dana i nemam nikakve fotke unutrasnjosti. a to mi je najbitnije.
i evo kako nas je Tamiya iznenadila:
http://www.hlj.com/product/TAM24137 _________________

Low: poruka promijenjena dana: Pet Ožu 14, 2008 1:59 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| audi_racing
 | | Član od: 27 Tra 2007 | | Poruke: 658 | | Mjesto: ljubljana-SLO/Croatia - crikvenica-dramalj |
|
Upisano: Pon Velj 25, 2008 4:15 pm Naslov poruke: |
|
|
Cekam da dojde na hobbyeasy i bit ce kod mene  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Pon Velj 25, 2008 6:19 pm Naslov poruke: |
|
|
Kako volim ovakvu unutrašnjost spremnu za detaljiranje.Izgledat će mrak.A za slike nemam pojma. _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Pet Ožu 07, 2008 7:55 pm Naslov poruke: |
|
|
ĐIZUS KRAJST
250.000 eura!!!!! onda sam ja dobro prosao, dobio sam ju za 50 eura
salu na stranu, hvala na fotkama. sad idem vidjet koliko sam u minusu  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Ožu 07, 2008 8:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Kako je dobarrrrrr auto!  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Sub Ožu 08, 2008 12:59 pm Naslov poruke: |
|
|
250 tauzenki ojra,ha? Pfff,ko zna koliko traze za onog bijelog M3 pored nje  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
 |
Otvoreni maketarski forum Forum Indeks
-> Automobili, motori, kamioni,... |
Vremenska zona: EET (Europa) Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Naprijed
|
| Stranica 1/9 |
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|