Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

ITA bo - Alfa Romeo 155 V6 TI - 25.06. unutrasnjost gotova
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Pet Velj 15, 2008 2:55 pm    Naslov poruke: ITA bo - Alfa Romeo 155 V6 TI - 25.06. unutrasnjost gotova Citiraj ovaj komentar

dakle, maketa koju sam kupio na ebayu prije nekih godinu dana, konacno dolazi na stol. nema previse dijelova, tipicna Tamiya.
ali bit ce nekih perverzija, cisto da zacinimo stvar. kako mi je Power rekao nekidan - ima da mirise na benzin i spaljenu gumu Very Happy
obzirom da za nju ne postoji PE set, kupio sam samo diskove. 8 komada u paketu, sa kljestima, za 10 eura. svaki disk se slaze iz 9 dijelova, plus kljesta. Shocked
bit ce nesto Alclada, PE pojasevi.... uglavnom, jedno je sigurno, bit ce zanimljivo

a sad perverzija

Low: poruka promijenjena dana: Čet Lip 26, 2008 1:44 pm; prepravljeno ukupno 5 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
PowerPlant

Član od: 02 Svi 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Velj 15, 2008 4:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovi diskovi su prebolesni za bilo kakav suvisliji komentar... Laughing

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Pet Velj 15, 2008 5:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

PowerPlant Napisao/la:
Ovi diskovi su prebolesni za bilo kakav suvisliji komentar... Laughing

To i ja kažem.

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Shinobi

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Pet Velj 15, 2008 5:21 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kakva je ova alfa mrcina... Shocked
Shmeegy

Član od: 09 Kol 2007
PorukaUpisano: Pet Velj 15, 2008 5:24 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da diskovi su prava stvar, a ni alfica nije losa! Bas sam ju osvojio prije par dana na grand turismu!

PorukaUpisano: Pet Velj 15, 2008 5:30 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

TIGER ACE Napisao/la:
Bas sam ju osvojio prije par dana na grand turismu!

Uh,sjecam se tog zvuka Zaljubljen
sturm

Član od: 19 Lis 2005
PorukaUpisano: Pet Velj 15, 2008 5:41 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

U čovječe diskovi imaju više dijelova nego sama maketa... Shocked
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Low
Gazda
PorukaUpisano: Sub Velj 16, 2008 11:54 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Shinobi Napisao/la:
Uh,sjecam se tog zvuka Zaljubljen

e tu sam se ja zaljubio u nju Very Happy
Gazda
PorukaUpisano: Ned Velj 17, 2008 5:56 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

kako Shinobi rece, i ja sam nesto brljao danas. u ocekivanju all star utrke na Sljemenu Laughing
malo sam cistio djelove, gledao neke stvari... stvarno ne znam zasto je Tamiya prestala stancati ovaj kit. pa pol makete bi mogo slozit bez kapi ljepila. stvarno ne kuzim.
dugo sam cekao ovu fotku Wink

cestitke Ivici U zdravlje
Gazda
PorukaUpisano: Pon Velj 25, 2008 2:04 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

jos uvijek nista spektakularno od mene, uglavnom se bavim ciscenjem, pripremanjem i test-fitingom. jos uvijek cekam alclad.
sve pase bez problema, ali kad sam sve potrpao u unutrasnjost jos uvijek se vide 6 dosta velika pin marka, mozda ih i uocite. to cu pokitat tokom tjedna tak da cu bit spreman za farbanje kroz 10ak dana.

ako netko nadje neke slike ovog auta na netu, bio bih jako zahvalan jer ja kopam vec tjedan dana i nemam nikakve fotke unutrasnjosti. a to mi je najbitnije.

i evo kako nas je Tamiya iznenadila:
http://www.hlj.com/product/TAM24137

Low: poruka promijenjena dana: Pet Ožu 14, 2008 1:59 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
audi_racing

Član od: 27 Tra 2007
Mjesto: ljubljana-SLO/Croatia - crikvenica-dramalj
PorukaUpisano: Pon Velj 25, 2008 4:15 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Cekam da dojde na hobbyeasy i bit ce kod mene Smile

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Pon Velj 25, 2008 6:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kako volim ovakvu unutrašnjost spremnu za detaljiranje.Izgledat će mrak.A za slike nemam pojma.

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Low
Gazda
PorukaUpisano: Pet Ožu 07, 2008 7:55 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ĐIZUS KRAJST Shocked Shocked Shocked

250.000 eura!!!!! onda sam ja dobro prosao, dobio sam ju za 50 eura Laughing
salu na stranu, hvala na fotkama. sad idem vidjet koliko sam u minusu Confused Crying or Very sad

Član od: 09 Kol 2007
PorukaUpisano: Pet Ožu 07, 2008 8:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kako je dobarrrrrr auto! Shocked Shocked Shocked Shocked

PorukaUpisano: Sub Ožu 08, 2008 12:59 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

250 tauzenki ojra,ha? Pfff,ko zna koliko traze za onog bijelog M3 pored nje Wink
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,... Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Naprijed
Stranica 1/9

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma