Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Sri Ruj 26, 2007 1:35 pm Naslov poruke: kompresor za AB |
|
|
vidio sam neki dan u bauhuausu jedan zgodan mali kompresorcek...mali je, kompaktan...u obliku kovcezica...daje maksimalni tlak 8 bara...proizvodac je neka nuair firma, mislim da je talijanska....dode 600 i nekaj kuna...kaj vi mislite?jel mi se isplati to uzet? _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Goran
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 1423 | | Mjesto: Jastrebarsko |
|
Upisano: Sri Ruj 26, 2007 1:39 pm Naslov poruke: |
|
|
Koje zapremnine mu je zračna posuda? Ako je nema, onda se ne isplati. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Sri Ruj 26, 2007 1:42 pm Naslov poruke: |
|
|
| Goran Napisao/la: | | Koje zapremnine mu je zračna posuda? Ako je nema, onda se ne isplati. |
e,sad...puno me pitas:)))....a kolka minimalno smije bit? _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Goran
|
Upisano: Sri Ruj 26, 2007 3:24 pm Naslov poruke: |
|
|
A čuj, teško je točno reč, čim veća to bolja. Po mom mišljenju za neki ugodniji rad (da se kompresor stalno ne pali) barem 5 litara pa naviše.
Mislim da se nećeš baš usrećiti s tim kompresorom kojeg si gledao jel mislim da on uopće nema zračne posude. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Sri Ruj 26, 2007 3:48 pm Naslov poruke: |
|
|
| Goran Napisao/la: | A čuj, teško je točno reč, čim veća to bolja. Po mom mišljenju za neki ugodniji rad (da se kompresor stalno ne pali) barem 5 litara pa naviše.
Mislim da se nećeš baš usrećiti s tim kompresorom kojeg si gledao jel mislim da on uopće nema zračne posude. |
a vrit ....a bas sam se razveselio kaj sam ga nasao...lijepo je kompaktan, stane svakam...ko mala aktovka je....a kaj ak nema zracnu posudu?onda radi non stop, ha?...al takav mali brijem da ne bi trebao jako bucit.....a kaj ti koristis ko izvor zraka? _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Goran
|
Upisano: Sri Ruj 26, 2007 3:52 pm Naslov poruke: |
|
|
Klasičan uljni kompresor sa bocom od 50 litara, samo ja ga držim u meh. radioni i ne smeta mi buka. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Sri Ruj 26, 2007 3:57 pm Naslov poruke: |
|
|
| Goran Napisao/la: | | Klasičan uljni kompresor sa bocom od 50 litara, samo ja ga držim u meh. radioni i ne smeta mi buka. |
e, da....al ja zivim u stanu i nemam radionu .....mislim se prebacit sa kista na AB konacno...kaj mi preporucas ko izvor zraka?...gledao sam te kompresore u bauhausu..to je sve poprilicno skupo i poprilicno veliko... _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Goran
|
Upisano: Sri Ruj 26, 2007 4:56 pm Naslov poruke: |
|
|
| torax Napisao/la: | | ..to je sve poprilicno skupo i poprilicno veliko... |
i glasno...
Kaj ti preporučam? Ne znam s koliko novaca raspolažeš za kupovinu airbrusha?
Ako si iz Zagreba, prošetaj do RCM-a u Korčulanskoj, imali su kompresore, ručni rad, tihi, dobri i povoljni. Imao sam i ja jednog ali sam ga prodao jel mi nije više trebao.
Kada je bio novi koštao je 900 kuna, i za te novce dobiješ više nego dobar kompresor. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kinfa-t
 | | Član od: 19 Kol 2006 | | Poruke: 1094 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Sri Ruj 26, 2007 5:07 pm Naslov poruke: |
|
|
Taj koji gledaš nema zračnu posudu i veoma je bučan, najbolje ti je malo 'krme' koje ima spremnik, bučno je ali kad se napuni samo deri. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Sri Ruj 26, 2007 7:50 pm Naslov poruke: |
|
|
hm...al ja imam stan i malu sobicu....tak da bas nemrem zgurat u nju neki veci kompresor i sumnjam da ce ukucani i susjedi blagonaklono gledat na rondanje kompresora ....a jel mi mozete preporucit kakav kompresorcek?nis preveliko, i po mogucnosti, ne preskupo  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Goran
|
Upisano: Sri Ruj 26, 2007 8:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Pa pitao sam te s koliko novaca raspolažeš. Također sam ti spomenuo i kompresor iz RCM-a. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Sri Ruj 26, 2007 8:20 pm Naslov poruke: |
|
|
| Goran Napisao/la: | | Pa pitao sam te s koliko novaca raspolažeš. Također sam ti spomenuo i kompresor iz RCM-a. |
aha, sorry, nisam vidio poruku, odma sam odscrollao na zadnju i fulao tvoju....pa tih 900 kuna mi se cini ok...ak velis da su tihi i mali.....to mi je najvaznije....kolko sam ja gledao, nit nemres bas nac neki jeftiniji kompresor...a u bauhausu za te pare dobijes one malo prevelike za moju sobu...i prebucne....jesam, iz zagreba sam...znam di je RCM u korculanskoj, otici cu si pogledat...hvala _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Ruj 26, 2007 8:46 pm Naslov poruke: |
|
|
Ha cuj, nije bas da kompresori bez posude nis ne vrijede. Prije dosta vremena kupio sam od kolegice na ovom forumu (ili drugom, sad me ubi vise se ne sjecam) Guede i meni radi ka bog. Samo sto ne moze nadrukati na vise od 2 bara i naravno, radi cijelo vrijeme. Isto sam u zgradi i susjedi se nisu bunili.
Kad mu dodje kraj, onda nesto kao Revell Master Class. Ima ga vjerojatno u chipoteci, cijena 2000 kn. Al vele kolege da se isplati.
www.chipoteka.hr i u pretragu upises Master class i to je to ili odi u c Chipoteki pa si ga pogledaj.
A savjet (i ostalih kolega) je: kupi jednom pa posteno umjesto nekoliko puta pa lose. Stedi i novce i zivce.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Goran
|
Upisano: Sri Ruj 26, 2007 9:00 pm Naslov poruke: |
|
|
Što se tiče kompresora iz RCM-a, osobno sam ga imao 3 tjedna, radio je odlično, ima motor od frižidera, tako da je gotovo nečujan. Nikakvih problema nisam imao.
Ako ti 900 kuna nije puno, toplo ti ga preporučam. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Sri Ruj 26, 2007 9:02 pm Naslov poruke: |
|
|
hm...to mi je malo too mutch...za 2000 kuna u bauhausu kupim kompresor sa avionskim motorom i zracnom posudom od 300 litara, hehe .....nekak mi je primamljivija ona opcija sa kompresorom od 900 kuna....tak za 2000 kupim i AB i kompresor... _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|