Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Izložba maketa u Jaski - ima li zainteresiranih ?
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Goran

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Jastrebarsko
PorukaUpisano: Pon Velj 27, 2006 1:54 pm    Naslov poruke: Izložba maketa u Jaski - ima li zainteresiranih ? Citiraj ovaj komentar

jučer sam bio na kavi sa kustosom muzeja u Jastrebarskom, pa u razgovoru smo došli na ideju da se napravi izložba maketa.
Zanimaju me vaši komentari na tu ideju...
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Velj 27, 2006 2:46 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vrlo vjerovatno bi bilo zainteresiranih , ali samo ako su makete izložene
iza stakla.Na otvorenom gdje su na dohvat ruke, ne vjerujem da bi itko
ostavio svoju maketu na milost i nemilost eventualnih posjetitelja. Cool
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Goran

PorukaUpisano: Pon Velj 27, 2006 3:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

von Stuck Napisao/la:
Vrlo vjerovatno bi bilo zainteresiranih , ali samo ako su makete izložene
iza stakla.Na otvorenom gdje su na dohvat ruke, ne vjerujem da bi itko
ostavio svoju maketu na milost i nemilost eventualnih posjetitelja. Cool

Makete bi naravno bile izložene u staklenim vitrinama, van dohvata pučanstva.
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
PorukaUpisano: Pon Velj 27, 2006 3:27 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Treba pričekati dok više ljudi pročita tvoj post, pa da vidiš njihove odgovore. Very Happy
Natrag na vrh
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Pon Velj 27, 2006 3:56 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Slažem se sa svime i mislim da je super ideja !

Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
Goran

PorukaUpisano: Pon Velj 27, 2006 5:08 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Večeras iza 20h idem na razgovor sa kustosom, pa ću imat detaljnije informacije (kada, kako, koliko dugo...)
Za sada je muzej vrlo zainteresiran, grad i turistička zajednica također i spremni su dati punu podršku i pomoć.
Gost
PorukaUpisano: Pon Velj 27, 2006 5:45 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

iskreno jako mi se sviđa prijedlog ali nažalost ja imam samo jedu maketu koju mogu pokazati i ta je još u izradi tako da bi me bilo sram ju pokazat ali bi jako rado vidio što drugi rade jer koliko vidim vi ste u tome jako dobri(mislim na vas na forumu)a ja sam još laik!!
definitivno podržavam ideju Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
PorukaUpisano: Pon Velj 27, 2006 6:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Odlična ideja. I ja sam za.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Goran

PorukaUpisano: Pon Velj 27, 2006 7:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

zoky Napisao/la:
iskreno jako mi se sviđa prijedlog ali nažalost ja imam samo jedu maketu koju mogu pokazati i ta je još u izradi tako da bi me bilo sram ju pokazat ali bi jako rado vidio što drugi rade jer koliko vidim vi ste u tome jako dobri(mislim na vas na forumu)a ja sam još laik!!
definitivno podržavam ideju Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Ne vidim zašto bi te bilo sram. Bitna je volja.
Gost
PorukaUpisano: Pon Velj 27, 2006 8:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

volju imam...podržavam ...
Natrag na vrh
Dario

PorukaUpisano: Pon Velj 27, 2006 8:59 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Treba više takvih ideja! Ja sam za...
Natrag na vrh
Strina

Član od: 10 Pro 2005
PorukaUpisano: Pon Velj 27, 2006 9:09 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja sam za volio bi stavit par stvarčica ništa spektakularno čisto da se osjećam važnim! Very Happy Embarassed Shocked Amen
Natrag na vrh
Herr Flick
Gost
PorukaUpisano: Pon Velj 27, 2006 9:16 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

zašto ne? svidja mi se ideja Very Happy
Natrag na vrh
mislav

Član od: 16 Lis 2005
PorukaUpisano: Pon Velj 27, 2006 10:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vec je prije negdje 2 god bila odrzana izlozba maketa u sklopu prve godisnjice AK Jastreb. U sklopu kluba je i maketarska sekcija.
Takodjer, za uskrsne praznike organizira se treca po redu skola maketarstva u Jaski. Zadnje dvije bile su prilicno uspjesne, s 10 - 12 polaznika po tecaju.
Goran

PorukaUpisano: Pon Velj 27, 2006 10:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

mislav Napisao/la:
Vec je prije negdje 2 god bila odrzana izlozba maketa u sklopu prve godisnjice AK Jastreb. U sklopu kluba je i maketarska sekcija.
Takodjer, za uskrsne praznike organizira se treca po redu skola maketarstva u Jaski. Zadnje dvije bile su prilicno uspjesne, s 10 - 12 polaznika po tecaju.

Da li imaš informaciju, tih 10-12 polaznika, da li rade makete? Malo me sram, ali ja za nikoga ne znam niti sam čuo, a Jaska je prilično mala.
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed
Stranica 1/3

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma