Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| vlad
 | | Član od: 29 Svi 2007 | | Poruke: 25 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Svi 21, 2008 1:05 pm Naslov poruke: MiG-29 Fulcrum, Italeri 1/72 |
|
|
Evo paralelno sa heinkelom ja i brat radimo ovog miga. Moram napomenuti da je cockpit iznimno siromašan detaljima i jako jako netočan Jako sam se namučio dok sam ga izdetaljirao. Dodao sam pojaseve, ono crveno ispred sjedala(btw. što je to?), zelene cijevi po podu kabine te sam unutrašnjost obojao prema vlastitom nahođenju gledajući slike na internetu.
Isprobavo sam na suho spajanje donjeg i gornjeg dijela trupa te mislim da će i to biti prilično gadno. Sad je na vama red da me izrešetate
P.S. Može li mi netko navesti točne Revellove boje za bojanje ovog migonje.(edit:aboravih napomenuti, kanim raditi ruskog migonju)
P.P.S. Za slučaj da nemam potrebnih Revellovih boja na lageru ili ako mislite da među Tamiyinim ili Gunze akrilima postoje točnije boje navedite i njih pošto se spremam na prelazak na akrilke.
Fotke:

vlad: poruka promijenjena dana: Sri Svi 21, 2008 1:14 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mile
 | | Član od: 09 Pro 2007 | | Poruke: 608 | | Mjesto: split |
|
Upisano: Sri Svi 21, 2008 1:09 pm Naslov poruke: |
|
|
dobar cockpit  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Sri Svi 21, 2008 1:11 pm Naslov poruke: |
|
|
to crveno ispred sjedala je ejection handle, ak se ne varam....ameri to imaju na sjedalu iznad glave, a rusi medu nogama... _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Josip
 | | Član od: 25 Tra 2008 | | Poruke: 632 | | Mjesto: Ljubljana |
|
Upisano: Sri Svi 21, 2008 1:17 pm Naslov poruke: |
|
|
Kod katapultiranja, pilot se uhvati za te ručke i moli boga, da sve prođe kako treba  _________________ Live & let die |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tasma
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Prigorje |
|
Upisano: Sri Svi 21, 2008 1:23 pm Naslov poruke: |
|
|
Uzmi MM boje za Fulcrum, samo zelenu treba malo razrjedit, pitaj Dragana. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragan_mig31
 | | Član od: 16 Sij 2006 | | Poruke: 3566 | | Mjesto: SKOPJE-MAKEDONIJA |
|
Upisano: Sri Svi 21, 2008 3:20 pm Naslov poruke: |
|
|
najbolje bi ti bilo da uzmes revell 374 i da je malo zatemnis ali samo malo,a mesto toga mozes da uzmes MM 1728 light ghost gray,znaci ovo je za siva boja kamuflaze.zelena bar ja sam mesao iz MM fulcrum pale green(ili gray green) sa malo dark green i dobio sam ta boja.najbolje je da uzmes neka jako svetla bledo zelena i da smesas sa dark green  _________________ https://www.facebook.com/maketarskiklubskopje/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Sri Svi 21, 2008 4:06 pm Naslov poruke: |
|
|
| dragan_mig31 Napisao/la: | najbolje bi ti bilo da uzmes revell 374 i da je malo zatemnis ali samo malo,a mesto toga mozes da uzmes MM 1728 light ghost gray,znaci ovo je za siva boja kamuflaze.zelena bar ja sam mesao iz MM fulcrum pale green(ili gray green) sa malo dark green i dobio sam ta boja.najbolje je da uzmes neka jako svetla bledo zelena i da smesas sa dark green  |
kod rusa je najbolje odokativno! i nemožeš pogriješiti nemju dva ista!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|