Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Do 335 A1a Pfeil 1/72

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
tiger
Gost
PorukaUpisano: Ned Velj 05, 2006 2:02 pm    Naslov poruke: Do 335 A1a Pfeil 1/72 Citiraj ovaj komentar

Radi se o ex-Dragon modelu upakiranom u Revellovu kutiju.Na ovom interesantnom avionu,iz Erprobungskommanda 335,letio je poznati noćni as Major Wolfgang Schnaufer.I ovaj kao i večinu svojih modela izradio sam ga potpuno OOB.Interijer kokpita sam obojio kombinacijom neke Humbrolove tamno sive plus malo bijele boje ,cca 90%/10%(RLM 66), podvozja su u MM RLM 02.Nakon laganoga temelja izvukao sam preshading,zatim sam nanosio tadašnji standardni Splinter sa MM bojama,i to redom RLM 76,82,81.Spineri i krakovi propelera su bojani Revellovom RLM 70.Kao finish je sljedio lagani weathering sa uljnim slikarskim bojama rastopljenim u terpentinu.

Natrag na vrh
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Ned Velj 05, 2006 2:43 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Čuj, ovo je izvrsno ispalo...jedino su fotke malčice mutne. Klap klap Klap klap Klap klap Lepotan
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Darijo
Gost
PorukaUpisano: Ned Velj 05, 2006 3:06 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

vrlo lijepo. svaka čast
Natrag na vrh
Herr Flick
Gost
PorukaUpisano: Ned Velj 05, 2006 3:57 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

maketa je krasna, predivna, svaka čast!
al je avion ružan.... Han kad neda popust
Natrag na vrh
Waffen

Član od: 02 Velj 2006
Mjesto: Zadar
PorukaUpisano: Ned Velj 05, 2006 5:49 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

svaka čast stari avijon ti je mrak Very Happy
Karaya

Član od: 21 Lis 2005
Mjesto: Velika Gorica
PorukaUpisano: Ned Velj 05, 2006 6:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

SUPER je, sviđa mi se fotka bez blica probaj ga poslikati na danjem svijetlu puno će bolje iztgledati.
tiger
Gost
PorukaUpisano: Ned Velj 05, 2006 7:07 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala svima.Kaj se tiče fotkanja,očito je da sam friški u ovom sportu. Embarassed Ovo i je zapravo pokusno fotkanje,kaj mogu kad me za dana nema doma. Sad
Natrag na vrh
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Ned Velj 05, 2006 10:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jako lijepo i dobro !
Imal sam i ja sličnih problema sa fotkanjem .
Pa kad bolje razmislim i još ih imam ....
Još jednom ispalo je super !

Very Happy Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
RUDI ČAJEVEC
Gost
PorukaUpisano: Ned Velj 05, 2006 11:41 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Very Happy skidam kapu Very Happy
Natrag na vrh
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Ned Velj 05, 2006 11:45 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

svaka cast! super maketa....

evo i neceg o fotografiranju
LINK
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
PorukaUpisano: Ned Velj 05, 2006 11:46 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Odlično je napravljen ali mi je ružan...
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
PorukaUpisano: Pon Velj 06, 2006 11:22 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Super! Razz radio sam tu maketu poodavno i mislim da ima dovoljno detalja za OOB.Ako se ne varam dobiju se i motori...Što se tiče ljepote zrakoplova, to je individualno-meni je Do-335 prekrasan.
Natrag na vrh
Mario Raguž

Član od: 09 Stu 2005
Mjesto: Dubrovnik
PorukaUpisano: Pon Velj 06, 2006 3:11 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jel su na originalnom avionu nedostajale svastike!?
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
PorukaUpisano: Pon Velj 06, 2006 5:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mario Raguz Napisao/la:
Jel su na originalnom avionu nedostajale svastike!?

Dobro zamjećivanje! Nedostaju kukasti! Znam da ih Revell ne daje sa svojim oznakama, ali na pravom avionu je križ itekako na repu i to tip samo bijela linija, bez crne unutrašnjosti. Tiger, jeli planiraš to dodati?
Natrag na vrh
tiger
Gost
PorukaUpisano: Pon Velj 06, 2006 9:13 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Plahta sa kukičima mi je u jednoj kutiji,a ta kutija mi je u jednoj velikoj kutijetini,tako da nisam imao na raspolaganju prave Hakenkreuzeve. Naravno da sam ih namjeravao zaljepiti.Evo i fotka toga dorniera,na kojoj prvo u oko upada baš kukić.
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma