Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Riknuo Aztec - kaj sad????

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Doodeck
Gost
PorukaUpisano: Pet Tra 11, 2008 4:54 pm    Naslov poruke: Riknuo Aztec - kaj sad???? Citiraj ovaj komentar

Špricam ja tak danas primer svojim vjernim Aztecom A370 (mislim da je taj model, više se ni ne sjećam, kupil sam ga još u Machu, dakle pradavno) kad odjednom ode mi trigger... Jednostavno ide naprijed-natrag bez ikakvog otpora)...
E sad, kako ionako mislim da je vrijeme za novi, pošto sumnjam da ima smisla uopće tražit mogućnost popravka, mislim da bih se mogao uputit u Chipoteku po Revellov Badger...

Ono kaj me zanima je sljedeće....
u cilju šparanja lovice, molim mahere da mi odgovore kaj mi je i kako kupit, s obzirom na to da koristim Italerijev AC 500 kompresor. OK, znam da je kompresor banana, makar me je do sada služio ko urica, al mi je too much sada izrigat lovu i za jedno i za drugo.
Postoji li mogućnost "upgradea" tog kompresora ugradnjom nekog skupljača vlage, kao i nekog pokazivača pritiska, jer je, po dosadašnjem iskustvu, to jedina mana.

Zahvaljujem
Natrag na vrh
hemza

Član od: 06 Ožu 2008
PorukaUpisano: Pet Tra 11, 2008 10:58 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ako želiš popravljati zračni kist morao bi ga pogledati.Možda je nešto iskočilo,a u najgorem slučaju nešto puklo od istrošenosti.Što se kompresora tiče na njega je moguće ugraditi zračni regulator sa isušivačem (možeš ga kupiti u PEVECu košta oko 250KN)ako kompresor na izlazu ima 1/4 colni navoj. Wink
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Darth Maul

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: Pretetinec
PorukaUpisano: Ned Tra 13, 2008 8:35 pm    Naslov poruke: Re: Riknuo Aztec - kaj sad???? Citiraj ovaj komentar

Doodeck Napisao/la:
ode mi trigger... Jednostavno ide naprijed-natrag bez ikakvog otpora)...

Dogodi se. Nagomilalo ti se suhe boje oko one igle koja gura iglu u mlaznici, pa je polugica koja ju veže s okidačem iskočila.

Evo link na opis popravka:

http://www.master194.com/encyclo/aztec/index.htm

Proud to be Međimurec...
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
Doodeck
Gost
PorukaUpisano: Pon Tra 14, 2008 9:31 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala...
Premda sam puko ko kokica...stero sve u mačku piterinu.... i kupio Vegu i kompresor....
Oduvijek sam bio pažljiv s novcima....kretenoid.....

Niš...
ak ga uspijem popravit....bit ću baja s 2 AB-a i kompresora....
Natrag na vrh
0viking0
Moderator
Član od: 17 Lis 2005
Mjesto: Zagreb - Croatia
PorukaUpisano: Pon Tra 14, 2008 9:51 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ima u Metrou za kupiti komplet "Zračni kist i kompresor" za 800 kuna. Kompresor je izvrstan, a airbrush je po performansama u rangu ili čak ispred Vege... Ima i garanciju od godinu dana. Frend je kupio i ja sam ostao iznenađen performansama i kompresora i airbrusha. Airbrush je double action. U kompletu je bočica i bottom feed lulica. Kompresor je veoma tih (ne glasniji od frižidera) malen i u dobrom metalnom kućištu.

Osobno - preporučam
st1v xtr1m
Gost
PorukaUpisano: Pon Tra 14, 2008 4:51 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jel zna netko da li jos uvijek ima toga za kupit u Metrou, i po kojoj cijeni? Ona cijena od 800kn je bila na akciji...

Btw, ako je netko kupio visak tog kompleta, rado bi mu ga skinuo sa ruke, pa mozda cak i zaradi na meni nesto Cool
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma