Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| kosalo
 | | Član od: 05 Sij 2008 | | Poruke: 328 | |
|
Upisano: Sub Velj 02, 2008 6:49 pm Naslov poruke: ocemo se i mi ovako.. |
|
|
..razgovarat
nekad je bilo da papir moze svast otrpjet, ali tipkovnica..jesmo frajeri s druge strane monitora..
http://forum.net.hr/thread.jspa?threadID=471694&start=0&tstart=0
mogao bih se registrirat pa da i ja flejmam
"glup si" koji kreativan post
L _________________ And people still laugh about as much as they ever did, despite their shrunken brains. If a bunch of them are lying around on a beach, and one of them farts, everybody else laughs and laughs, just as people would have done a million years ago. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Velj 03, 2008 12:22 pm Naslov poruke: |
|
|
A što budale melju...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Velj 03, 2008 2:41 pm Naslov poruke: |
|
|
Ne razumijem...koja je svrha ovog posta? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kosalo
|
Upisano: Ned Velj 03, 2008 2:51 pm Naslov poruke: |
|
|
pa zapravo je link na forum o vojsci, ima slika lmv, hummera..i tak
no cini se da me primitivizam nacina komunikacije vise zaintrigirao
jel jasno prijatelju?
L _________________ And people still laugh about as much as they ever did, despite their shrunken brains. If a bunch of them are lying around on a beach, and one of them farts, everybody else laughs and laughs, just as people would have done a million years ago. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Velj 03, 2008 2:57 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma jasno je meni sve od pocetka...samo, ne mogu se oteti dojmu da chesto nesuvislim i postovima nevezanim za maketarstvo opterecujes ograniceni prostor foruma...a da ne spominjem insinuaciju u naslovu...ali shto se to mene, uostalom, tiche
Over and out... _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kosalo
|
Upisano: Ned Velj 03, 2008 3:02 pm Naslov poruke: |
|
|
PA STO SU SVI OVDJE PARANOICNI? kakve vrazje insinuacije?
ako si prosao kroz taj forum vidio bi kako je ovdje dobro..tamo se admin malo prijet-ucka, ali svi svakome mamu, nema konstruktivne rasprave, nema..nicega...
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Ned Velj 03, 2008 5:45 pm Naslov poruke: |
|
|
| kosalo Napisao/la: | PA STO SU SVI OVDJE PARANOICNI? kakve vrazje insinuacije?
ako si prosao kroz taj forum vidio bi kako je ovdje dobro..tamo se admin malo prijet-ucka, ali svi svakome mamu, nema konstruktivne rasprave, nema..nicega...
L |
ali sva sreca da OMF nije takav forum.
iskljuci si caps lock, pripazi na rijecnik i procitaj jos jednom pravila foruma.
kog briga za druge forume, a taj cak nije ni maketarski. kakve veze ima s nama? jel se mi trebamo usporedjivat s nekim? odi onda tamo, tamo ti nitko nece nista za stvari koje radis ovdje. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kosalo
|
Upisano: Uto Velj 05, 2008 7:46 pm Naslov poruke: |
|
|
ali ima slika lmv-a...i prljavih prasnjavih hummera i oklopa..i tak
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|