Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Sij 30, 2008 3:48 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobra, dobra!!!!
Jos kad sjednu branici... ajme majko!!!
A sto je s tobom Power? Kako napreduje tvoj muki? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Sij 30, 2008 8:19 pm Naslov poruke: |
|
|
| TIGER ACE Napisao/la: | | A sto je s tobom Power? Kako napreduje tvoj muki? |
Nazalost ne napreduje...uzasno je frustrirajuca maketa pa sam za sada izgubio volju za slaganje Shelbya...
Ma slozit cu ja njega do kraja kad-tad ali, kako god okrenes, nema shanse da ce bit gotov prije kraja ovog BO-a  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Sij 30, 2008 8:20 pm Naslov poruke: |
|
|
E sad si mi pokvario dan!!! Bas sam se veselio mukiju!!!  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Čet Sij 31, 2008 12:51 am Naslov poruke: |
|
|
| PowerPlant Napisao/la: |
Znaci, ipak si se odlucio za okrugle spulje...dobro izgledaju  |
ma da. bilo mi ih je relativno jednostavno napravit, a i na netu sam nasao nekoliko fotki sa okruglim spuljama pa sam si dozvolio. draze bi mi bilo da su kockaste, ali nema veze.
ulozak od kemijske olovke sam odrezao na zaljenu duzinu i sa vanjske strane u rupu nabio svrdlo i malo stanjio stjenku. i pofarbao. izgleda dosta dobro.
a zadnji panel sam ljepio epoxy kitom
nikako ih nisam mogao zaljepiti sa ikojim ljepilom, cak ni uz onu metodu sta sam ti rekao da cu pokusati. pa sam uzeo epoxy, zamijesao dvije kuglice, nakeljio ih na unutrasnju stranu ovih bocnih stranicana bodyju tako da polovica strsi u prazan prostor i na to prislonio taj zadnji panel. progurao sam pincetu sa straznje strane i pritisnuo kit da se malo bolje zaljepi na panel, korigirao ga u pravilan polozaj dok se kit jos nije osusio i to je to. za par sati cvrsto ko kamen. bolje od super ljepila  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Sij 31, 2008 12:59 am Naslov poruke: |
|
|
| TIGER ACE Napisao/la: | E sad si mi pokvario dan!!! Bas sam se veselio mukiju!!!  |
Sorry, nisam htio...i ja sam malo razocaran ali eto
Ali budi bez brige...osvanut ce Muki slozen jednog dana...obecajem da nece pasti u zaborav
@ low: ova ideja sa puttyem je i meni vec pala na pamet...najvjerojatnije cu s vremenom upravo tako i rijesiti svoj problem...
A spulje na Cudi izgledaju fantasticno...uopce nema veze kaj nisu kako si originalno htio...ovako je vise custom  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| sturm
 | | Član od: 19 Lis 2005 | | Poruke: 268 | |
|
Upisano: Čet Sij 31, 2008 11:21 am Naslov poruke: |
|
|
Low još jednom oduševljava, BRAVO!!
Spulje izgledaju mrak, btw. daj reci mi jel bi mi mogao ipiliti dva komada za mog jer ovo kaj su oni dali za mog je ... _________________ ŠTO JE SLOBODA?
- Sloboda je kada pitam mamu da li smijem uzeti čokoladu, a ona kaže: "Uzmi slobodno! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Čet Sij 31, 2008 11:25 am Naslov poruke: |
|
|
| sturm Napisao/la: | ....jel bi mi mogao ipiliti dva komada za mog jer ovo kaj su oni dali za mog je ... |
moze, nema beda. al kad cu ti ih predat? napravit cu malo duze pa ih po potrebi skratis cvikcangama i turpijicom _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
 |
Otvoreni maketarski forum Forum Indeks
-> Automobili, motori, kamioni,... |
Vremenska zona: EET (Europa) Idi na stranicu Natrag 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
|
| Stranica 9/9 |
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|