Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Čet Pro 13, 2007 11:57 am Naslov poruke: |
|
|
Jos jedno pitanje - vidin da Tamiya radi Minije sa volanom na desnoj strani. Je bi trebalo puno doradjivat da bi se volan prebacio na lijevu stranu?
Koliko vidim, u samoj kabini (volan, pokazivac) nebi bio problem ali dali bi se to moglo napravit u dijelu di volan izlazi iz kabine i di su papucice gasa, kocnice i mjenjaca? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Čet Pro 13, 2007 12:43 pm Naslov poruke: |
|
|
inace za neke aute koji su imali volan i na lijevoj i na desnoj strani Tamiya ubaci oba dashborda pa si izaberes koju verziju zelis slagati. mozda i ovaj mini ima tu opciju.
cekaj dok ti Bugy odgovori _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Pro 13, 2007 2:18 pm Naslov poruke: |
|
|
Miniji su zakon!
Bugy, tvoj izgleda odlicno samo, duuugo vec slazes tako mali auto
@ Vedro:
Iako je low u pravu kad kaze da neki Tamiyini kitovi daju oba dashboarda, ovaj nije takav koliko mi se cini (skicni slike iz prvog posta jer mislim da je Bugy lijepo izlozio sve dijelove ). Ipak, dashboard iz Minija je toliko jednostavan da mislim da bi ga i maketarski pocetnik mogao vrlo jednostavno konvertirati...pomaze sta ima samo jednu cuku drito u sredni i samo moras premjestati volan a ne i piliti kontrolnu plocu pa lijepiti obrnuto...papucice isto samo premjestis...one se ionako jedva vide...no big deal... _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bugy1
 | | Član od: 23 Pro 2006 | | Poruke: 853 | | Mjesto: Ljubljana-Split |
|
Upisano: Čet Pro 13, 2007 11:20 pm Naslov poruke: |
|
|
| vedro Napisao/la: | Jos jedno pitanje - vidin da Tamiya radi Minije sa volanom na desnoj strani. Je bi trebalo puno doradjivat da bi se volan prebacio na lijevu stranu?
Koliko vidim, u samoj kabini (volan, pokazivac) nebi bio problem ali dali bi se to moglo napravit u dijelu di volan izlazi iz kabine i di su papucice gasa, kocnice i mjenjaca? |
Uz malo truda nije problem volan prebaciti na ljevu stranu. Eh, Englezi ostaju Englezi.
To , da ga dugo sastavljam je to , da sem ljen ko pas  _________________ http://www.toyota.co.jp/Museum/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bugy1
|
Upisano: Pon Sij 28, 2008 12:14 am Naslov poruke: |
|
|
Prvi puta sam se i ja pustio u detalje. Dodao sem električne kablove. Pošto Mini ima "velik" motor je to bilo malo zaj...... pošto je sve tako sitno. Na slikama se vide male greške ali sa prostim okom je sve o.k..
 _________________ http://www.toyota.co.jp/Museum/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Hurrican
 | | Član od: 28 Lis 2006 | | Poruke: 344 | | Mjesto: CELJE-Slo |
|
Upisano: Pon Sij 28, 2008 12:44 am Naslov poruke: ;) |
|
|
Dobro ti to radiš. A i motor mi je sad sa tim kablima odličan, par kabla i napravi ga potponu drugim, naravno boljim i ljepšim.
Samo ti nastavi dalje:
LP
A i boja se mi sviđa  _________________ Hurrican Najlepši avijon WWII
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Sij 28, 2008 1:52 am Naslov poruke: |
|
|
Mashina je za 5  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Pon Sij 28, 2008 11:35 am Naslov poruke: |
|
|
jel motor treba bitiovako tamnozelen?
ljepo si ga ozicio _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bugy1
|
Upisano: Pon Sij 28, 2008 6:27 pm Naslov poruke: |
|
|
| low Napisao/la: | | jel motor treba bitiovako tamnozelen? |
Motor mora biti zelen tako je u nacrtu i na par fotografija u 1:1 veličini je isto tamno zelen. To su bila dobra stara vremena a danas je sve manje više sivi, srebreno.... Hvala na pohvalama. _________________ http://www.toyota.co.jp/Museum/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mile
 | | Član od: 09 Pro 2007 | | Poruke: 608 | | Mjesto: split |
|
Upisano: Pon Sij 28, 2008 7:29 pm Naslov poruke: |
|
|
| super |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|