Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Natjecanja u Hrvatskoj (za ovu godinu)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
DavorŠotman

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: Osijek
PorukaUpisano: Uto Sij 24, 2006 11:15 am    Naslov poruke: Natjecanja u Hrvatskoj (za ovu godinu) Citiraj ovaj komentar

Pošto smo mi u Osijeku odlučili da ove godine najvjerojatnije napravimo jedno natjecanje u Osijeku, dali imate informacije ili planove za ovu godinu gdje i kada bi trebala biti natjecanja, čuo sam za jedno u Zagrebu krajem trećeg mjeseca, dali će toga biti? dalje, kakvi su vaši planovi Split,Zagreb,Rijeka,Varaždin??mislim da je Moson krajem četvrtog mjeseca.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
zbocek
Gost
PorukaUpisano: Uto Sij 24, 2006 6:27 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Sisak, lipanj.
Natrag na vrh
dragonlance
Gost
PorukaUpisano: Uto Sij 24, 2006 7:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Varaždin bi ove godine trebao biti u prosincu (oko sv. Nikole, dana grada Varaždina)
Natrag na vrh
DavorŠotman

PorukaUpisano: Uto Sij 24, 2006 8:59 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

zbocek Napisao/la:
Sisak, lipanj.
jel to sigurno? jel se možda zna kada početkom sredinom ili krajem šestog mjeseca.
Natrag na vrh
zbocek
Gost
PorukaUpisano: Uto Sij 24, 2006 9:11 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Prvi vikend u lipnju, 3. ili 4. lipanj. Sigurno? Šta je kod nas sigurno? Laughing . Ali tako je zacrtano.
Natrag na vrh
Johnny_IC
Gost
PorukaUpisano: Uto Sij 24, 2006 10:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da li netko zna možda nešto za Rijeku..... Question Nemam pojma
Natrag na vrh
DavorŠotman

PorukaUpisano: Uto Sij 24, 2006 11:30 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Johnny_IC Napisao/la:
Da li netko zna možda nešto za Rijeku..... Question Nemam pojma
u Rijeci će biti državno prvenstvo najvjerojatnije početkom 9 mjeseca
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Sij 24, 2006 11:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

2 Johnny_IC> A što ti je Rijeka od Zagreba? Fino autocestom i za sat i pol si tu. I još upoznaš pola ljudi s foruma. Cool
Natrag na vrh
markojeras

Član od: 08 Lis 2005
PorukaUpisano: Sri Sij 25, 2006 12:39 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Maketarski klub 'Slavoljub Penkala' iz Zagreba planira organizirati natjecanje u listopadu.

Lp!
Marko Jeras
Tajnik M.K. 'S. Penkala'
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
frka

PorukaUpisano: Sri Sij 25, 2006 10:21 am    Naslov poruke: natjecanja Citiraj ovaj komentar

Rijeka se dogovara i za natjecanje u svibnju u Kostreni, kao i prosle godine. Javljamo kad dogovorimo definitivno.
Natrag na vrh
DavorŠotman

PorukaUpisano: Sri Sij 25, 2006 10:56 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bome neznam kak će to sve ispast ove godine čini mi se da će biti malo previše natjecanja, po svemu što sam saznao to bi trebalo izgledati ovako
Osijek 4mj
Rijeka 5mj
Sisak 6mj
Rijeka 9mj
Zagreb 10mj
Varaždin 12mj
Koje je vaše mišljenje, ja mislim da je ovo malo previše s obzirom koliko se rade makete, moglo bi se sve ponavljati i neka natjecanja bi mogla biti slabo posječena.
Natrag na vrh
tiger
Gost
PorukaUpisano: Sri Sij 25, 2006 12:06 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

..ma nema veze,što se tiće broja natjecanja,naravno da svi nečemo stići na sva,bitno je da se družimo.Slažite i pokažite što znate!
Vidimo se!
Natrag na vrh
Dario

Član od: 15 Lis 2005
PorukaUpisano: Sri Sij 25, 2006 6:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Prvo, čudno mi je da je Rijeka dva puta u godini. Drugo, Rijeka i Osijek su samo mjesec dana razlike, a to bi značilo da će jedan (a to će vjerojatno biti Osijek) ispušiti... Neznam, dobro je to druženje i sve, ali ipak mislim da je bolje imat 3 dobro posjećena natjecanja puna novih maketa, nego 6 malih na kojima se makete ponavljaju... To je samo moje mišljenje...
Natrag na vrh
frka

PorukaUpisano: Sri Sij 25, 2006 10:16 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Rijeka nece biti dva puta, to je sigurno.
Natrag na vrh
hornet

Član od: 17 Lis 2005
PorukaUpisano: Sri Sij 25, 2006 10:39 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ako za rijeku bude trebalo koja da se popuni broj neka igor slobodno zagrebe u moje stacionirane u kostreni, on zna za njih iako nisu nešto posebno
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed
Stranica 1/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma