Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Dario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 918 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Pro 09, 2007 3:43 pm Naslov poruke: Dragon T-34, Mod. 1941. |
|
|
Skidanja boje, otpadanje PE-a, opet skidanje boje, stalno neki problemi s ovom maketom tako da sam presretan što je gotova... Ima grešaka, al ja sam zadovoljan. Hvala Mariu na pomoći oko vode, ne bi to sam uspio. Slike su sa natjecanja, nadam se da neću bit tužen za kopirajt...
 _________________ http://mkgrunf.blog.hr/
http://mkgrunf.com/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Fallen
| | Član od: 20 Lis 2007 | | Poruke: 29 | |
|
Upisano: Ned Pro 09, 2007 4:03 pm Naslov poruke: |
|
|
Izvrsno !!!
Od kuda je lišče? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dario
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Pro 09, 2007 4:09 pm Naslov poruke: |
|
|
Tužne slike uništenog T-34...
Ali izvanredno jako mi se sviđa!!!
S obzirom da je ovo uništeno vozilo, a po hrđi prilično poodstajao, mislim da bi otvoreni poklopci i oštećena / nedostajuća guma na kotačima znatno pridonijeli dinamičnosti!!!
No, ja diorame ne radim i stoga nije moje da kritiziram - jer sam maketarski rad je prvoklasan!!!
Bravo! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
 | | Član od: 10 Pro 2005 | | Poruke: 1090 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Pro 09, 2007 5:00 pm Naslov poruke: |
|
|
| Možda previše hrđe ali dobro je ko je proizvođač lišča??? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
 | | Član od: 22 Sij 2007 | | Poruke: 2557 | | Mjesto: ST |
|
Upisano: Ned Pro 09, 2007 5:48 pm Naslov poruke: |
|
|
| Odlično!!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kinfa-t
 | | Član od: 19 Kol 2006 | | Poruke: 1094 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Ned Pro 09, 2007 6:00 pm Naslov poruke: |
|
|
Super je!!! _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Ned Pro 09, 2007 6:07 pm Naslov poruke: |
|
|
fenomenalno!...hrda ima cak i onu grubu teksturu...mrak. _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dario
|
Upisano: Ned Pro 09, 2007 6:14 pm Naslov poruke: |
|
|
| T34 Napisao/la: | Tužne slike uništenog T-34...
Ali izvanredno jako mi se sviđa!!!
S obzirom da je ovo uništeno vozilo, a po hrđi prilično poodstajao, mislim da bi otvoreni poklopci i oštećena / nedostajuća guma na kotačima znatno pridonijeli dinamičnosti!!!
No, ja diorame ne radim i stoga nije moje da kritiziram - jer sam maketarski rad je prvoklasan!!!
Bravo! |
Neznam jel to mali švabo u meni il što, al jednostavno ne mogu napravit nerazvaljenog rusa...
Kritike su dobro upućene, ali kažem, prvotna ideja je bila napraviti ga u voznom stanju pa je tako i zalijepljen. Kad sam se odlučio na hrđu nije mi se više dalo otvarat sve. I gume sam htio oštetiti, ali eto, jednostavno mi se nije dalo. Svjestan sam da to i nije najrealnije...
Stirna - ne mislim da je previše hrđe za tenk napušten 50 godina. Lišće je od Fiba modelsa... _________________ http://mkgrunf.blog.hr/
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Ned Pro 09, 2007 7:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Savršeno!
Zanima mi kak si vodu napravil? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5421 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Pro 09, 2007 8:04 pm Naslov poruke: |
|
|
Fenomentastiš ,vidio u Varaždinu i osto PAF.
Jedina zamjerka nerealna boja lišća, jesensko lišće koje opada je ipak malo šarenije ...Ak ti se još da mislim da bi sa time dosta obogatio maketu. _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dekybomber
 | | Član od: 11 Jul 2006 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Osijek |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dario
|
Upisano: Pon Pro 10, 2007 12:31 am Naslov poruke: |
|
|
Štanga - Voda je kristal resin. Skup ko suho zlato (107kn, 3dl), miješa se sa jaaaako malo boje i ulijeva u nekoliko slojeva. Jednostavan za radit. Mane su što je skup (na ovo mi je ošlo cijelo pakiranje) i što se ne mogu radit valovi i sl. tako da je samo za ovakve bare i sl.
Poky - Možda to lišće malo obojam još. Slijedeće godine...
Deky - Sama hrđa je rađena s pigmentima miješanim u više nijansi. Prije toga je tenk obojan klasično zeleno i kao takav završen (wash, dekali, matiranje). Onda je preko te boje spužvicom nanesena tamna metalik (MM metalizer - Titanium, ne na cijeli tenk, samo tamo gdje je hrđa "ustajalija") zbog metalnog dojma i reljefa. Preko toga su išle 3 nijanse hrđe (isto spužvica) i na kraju kist umičen u alkohol razmazuje tu hrđu. Dok je mokro, štapićem za uši se prelazi tamo gdje će je bit manje i tamo gdje boja ispod probija.
Šugavo sam to opisao, ali nije teško, samo zamorno...  _________________ http://mkgrunf.blog.hr/
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| flick
| | Član od: 24 Ruj 2007 | | Poruke: 559 | | Mjesto: mjesno |
|
Upisano: Pon Pro 10, 2007 12:33 am Naslov poruke: |
|
|
predobar je
svaka cast...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Pon Pro 10, 2007 10:33 am Naslov poruke: |
|
|
Nemam ništa za dodati...osim činjenice da su pojedini dijelovi šumetine u Pripjetskim močvarama poprilično uniformne što se vrsta drveća tiče (bio, vidio) pa je, po mom skromnom mišljenju, sasvim ok ako se na diorami vidi lišće od samo jedne vrste drveta. Naravno, sve uz pretpostavku da je ovaj Baćuška zaglavio baš tamo. Kako je to dosta veliko područje (skoro kao površina cijele bivše nam federacije), uopće nije čudno da je taj tenk 41. stao, zaglavio, bio napušten...i da ga nitko...ali ama baš nitko...nije vidio slijedećih 50-tak godina iako NIJE potonuo u blato i treset. Tamo zaista ima područja za koje se slobodno može tvrditi da ljudska noga nije nikada kročila...ni ruska, a kamoli švapska.
Ostalo...ma sve čestitke. Svaka čast. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|