Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| hornet
| Član od: 17 Lis 2005 | Poruke: 1982 | |
|
Upisano: Uto Sij 17, 2006 6:15 pm Naslov poruke: |
|
|
Strina Napisao/la: | Hvala svima na pomoći
Ali neću stavit mesera na dioramu al sam tužan jer nemogu nać ništa šta ide uz nju a baš bi htio napravit mali aerodrom ali bože moj drugo na štuki mi fali ono staklo tj. ja mislim da se zove canopy. Šta je spiner? Na kraju se ispostavlja da moja želja i volja zajedno sa dioramom padaju u vodu |
Canopy je da ono malo, nazovi staklo, što predstavlja kupolu kokpita i što kažeš da ti fali, a spiner ti je onaj nos propelera obično stožastog oblika
a na dioramu stavi još jednu štuku ili kupi starijeg mesera, uostalom tko te što pita -- za početak može oboje a onda kad jednom nabaviš i napraviš nekakvu zamjenu sve dovedeš u red
Ionako samo će maketari primjetiti da je 109tka iz kasnijih godina, a doma ti nitko neće imati pojma |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Uto Sij 17, 2006 8:34 pm Naslov poruke: |
|
|
prelude Napisao/la: | pa kad se već dijeli...
dobro, dobro... kad dođem s maketom u tu fazu...
|
....možda i dobiješ propeler,ako baciš tu pljugu van |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Strina
| Član od: 10 Pro 2005 | Poruke: 1090 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Sij 17, 2006 9:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Da ali je problem što sam ja nov u ovom pa ne znam di šta i kako iu ša čemi štuka bez kanopya |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Uto Sij 17, 2006 10:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Strina Napisao/la: | Da ali je problem što sam ja nov u ovom pa ne znam di šta i kako iu ša čemi štuka bez kanopya |
Strina, je l' to neka zahebancija ili ti to ozbiljno:?: |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Strina
|
Upisano: Sri Sij 18, 2006 6:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Htjedoh reći da sam nov u avio maketarstvu pa neznam kako ću i šta če mi štuka bez canopy a i da vas pitam jel se isplati kupit acdemijevog storcha odlučio sam radit pustinju pa zato pitam!!!!!! |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Jurisdiktor Administrator
| Član od: 22 Lis 2005 | Poruke: 20 | Mjesto: OMF |
|
Upisano: Sri Sij 18, 2006 7:12 pm Naslov poruke: |
|
|
Strina Napisao/la: | Htjedoh reći da sam nov u avio maketarstvu pa neznam kako ću i šta če mi štuka bez canopy a i da vas pitam jel se isplati kupit acdemijevog storcha odlučio sam radit pustinju pa zato pitam!!!!!! |
Evo review za Academy 1/72 Storch:
http://www.fortunecity.com/meltingpot/portland/971/Reviews/luftwaffe/storch.htm _________________ It's not over untill the fat lady sings! |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Strina
|
Upisano: Sri Sij 18, 2006 7:57 pm Naslov poruke: |
|
|
Hm znači dobar je a jel ima ta dresa i recenziju fw od academija? |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Grunf Administrator
| Član od: 24 Lis 2005 | Poruke: 7768 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Sij 19, 2006 10:25 am Naslov poruke: |
|
|
Imam Academy Storch - i to pakiranje sa oznakama za Sjevernu Afriku i Kubelwagenom. Ova recenzija stoji, ali ništa od navedenih grešaka nije tako strašno. Imam i odavno rađenog Hellera i Academy je u stvari dorađena kopija te makete sa par propusta. Kubelwagen kojeg se dobije u tom pakiranju je zgodan dodatak za dioramu, jedino su mu kotači malo poddimenzionirani. Academy FW 190 A nije baš nešto, ali je FW 190 D-9 prilično dobar! |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Strina
|
Upisano: Čet Sij 19, 2006 9:17 pm Naslov poruke: |
|
|
i mislio sam si kupit taj set storch sa kubelwagenom i vjerojatno i hoču. |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Čet Sij 19, 2006 10:19 pm Naslov poruke: |
|
|
Strina Napisao/la: | Da ali je problem što sam ja nov u ovom pa ne znam di šta i kako iu ša čemi štuka bez kanopya |
koja rečenica (ako se to može i nazvati rečenicom) buwahahahahaha skoro sam opo sa stolice kad sam pročito |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Grunf Administrator
| Član od: 24 Lis 2005 | Poruke: 7768 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Sij 20, 2006 11:17 am Naslov poruke: |
|
|
Herr Flick Napisao/la: | Strina Napisao/la: | Da ali je problem što sam ja nov u ovom pa ne znam di šta i kako iu ša čemi štuka bez kanopya |
koja rečenica (ako se to može i nazvati rečenicom) buwahahahahaha skoro sam opo sa stolice kad sam pročito |
Rečenica je zaista vrhunska... |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Strina
|
Upisano: Pet Sij 20, 2006 8:48 pm Naslov poruke: |
|
|
ajd vi nakon škole razmišljajte |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|