Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Čet Lis 04, 2007 10:54 pm Naslov poruke: |
|
|
| Boris G. Napisao/la: |
To nije 'kukić' nego oznaka propelera!
 | znam da nije pravi kukić ali ja to zovem kukić, bilo bi glupo reći propela Morat ćete se upoznat s mojom terminologijom, nema druge  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Lis 04, 2007 10:55 pm Naslov poruke: |
|
|
| Beagle Napisao/la: |
A muzike Šta te tjeralo da staviš ovaj glazbeni očaj u video clipove?  | Nemoj tako, to su vojne pjesmice, a na video klipu gdje onaj faliva uć u brod je marine hymn  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Lis 05, 2007 7:24 am Naslov poruke: |
|
|
slike skinute sa www.split.com.hr
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Pet Lis 05, 2007 1:50 pm Naslov poruke: |
|
|
| NATO Napisao/la: | znam da nije pravi kukić ali ja to zovem kukić, bilo bi glupo reći propela Morat ćete se upoznat s mojom terminologijom, nema druge  |
Misliš da bi bilo neko čudo da u Splitu netko dođe gumenjakom i sprejem nacrta kukić na nosaču !?  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Lis 05, 2007 6:17 pm Naslov poruke: |
|
|
| Boris G. Napisao/la: | | NATO Napisao/la: | znam da nije pravi kukić ali ja to zovem kukić, bilo bi glupo reći propela Morat ćete se upoznat s mojom terminologijom, nema druge  |
Misliš da bi bilo neko čudo da u Splitu netko dođe gumenjakom i sprejem nacrta kukić na nosaču !?  | Pa...nebi se iznenadila  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Beagle
 | | Član od: 25 Lis 2005 | | Poruke: 170 | |
|
Upisano: Pet Lis 05, 2007 6:29 pm Naslov poruke: |
|
|
| NATO Napisao/la: | Nemoj tako, to su vojne pjesmice, a na video klipu gdje onaj faliva uć u brod je marine hymn  |
Znam koje su pjesmice. S obzirom da te pjesmice postoje i u mp3 formatu i nije ih tako teško nać na netu, naspram njih ove elektroničke verzije sa vrlo jeftinog sintesajzera zvuče tragično  _________________ Još poznat i kao Jagdtiger  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Lis 05, 2007 7:52 pm Naslov poruke: |
|
|
| Beagle Napisao/la: | | NATO Napisao/la: | Nemoj tako, to su vojne pjesmice, a na video klipu gdje onaj faliva uć u brod je marine hymn  |
Znam koje su pjesmice. S obzirom da te pjesmice postoje i u mp3 formatu i nije ih tako teško nać na netu, naspram njih ove elektroničke verzije sa vrlo jeftinog sintesajzera zvuče tragično  | Pa to i je fora  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Lis 07, 2007 4:35 pm Naslov poruke: |
|
|
Danas su opet svratili u Brački kanal pa evo slikica Bilo je i naših brodova.
Nosač sa Harrierima
Malo je prodimio pri paljenju motora
Koji je ovo brod?
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Lis 07, 2007 5:27 pm Naslov poruke: |
|
|
E bogovski. Vidija sam ih jutros ali mi je bilo lino slikat
Naše brodove virujem ne triba predstavljat, a od ostalih tu su:
- Hr.Ms. Tromp (F803), nizozemska supermoderna protuzračna fregata klase De Zeven Provinciën
- Giuseppe Garibaldi (551), talijanski nosač aviona istoimene klase
- brod nepoznanica ti je nizozemski flotni tanker Hr.Ms. Zuiderkruis (A832) klase Poolster |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Ned Lis 07, 2007 5:29 pm Naslov poruke: |
|
|
| NATO Napisao/la: | Danas su opet svratili u Brački kanal pa evo slikica Bilo je i naših brodova.
|
Nemoj tako. Svi su oni sad "naši"!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Lis 07, 2007 9:00 pm Naslov poruke: |
|
|
prva slika DBM 81 ''CETINA'' na njoj sam proveo tri mjeseca u škveru u ST (kao mornar)  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Lis 16, 2007 11:03 pm Naslov poruke: |
|
|
| Eto i oni su nam utekli. Ćak su neki ostali bančit do nedjelje. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Lis 27, 2007 7:40 pm Naslov poruke: |
|
|
NATO brodovi na vezu Lukobrana Riječke luke
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|