Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Pet Ruj 28, 2007 2:39 pm Naslov poruke: ??? |
|
|
Jutros dok sam isao u skolu zagledao sam se prema riječkoj luci i vidio kao nekakve vojne brodove kad ono i jesu.Dva su tipa ovakvog broda i iza mislim da je helikopter.
Nije to sve,a kad sam dosao u razred sam pogledao malo sa vislje pozicije i vidio dva nosaca aviona.Nazalost ja koji sam iz Rijeke necu ih moc vidit jer idem danas iz Rijeke( ).Nosaci su tipa ovako nesto
Ima tu još toga kad sam zavrsio sa ucenjem u 14:25 vidio sam da dolazi jos neki vojni brod.uzeo sam dalekozor u ruke i vidio kako se viori turska zastava(crvena zastava,mjesec,zvijezda) isto tipa kao i onih brodova na vrhu.
I jel to mozda ima kakve veze sa onim NATO prgramom
Znam da sam pisao poput nekog sastava ali eto takav sam. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Alaska
| | Član od: 08 Svi 2007 | | Poruke: 450 | | Mjesto: Njemacka |
|
Upisano: Sub Ruj 29, 2007 10:53 am Naslov poruke: |
|
|
Samo mala korektura: nije tocan pojam "vojni brodovi", nego ratni brodovi (cak i kad nema rata ). To samo za ubuduce, kao dobrodusni savjet starijeg hobista.
Inace onaj drugi brod odozgora (maketa) predstavlja razarac klase "Spruance", ti su svi otpisani. Krstarica klase "Ticonderoga" CG 52 je BUNKER HILL, jos u sluzbi, ali na Tihom oceanu. _________________ Sve sto plovi moje! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
 | | Član od: 10 Pro 2005 | | Poruke: 1090 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Ruj 29, 2007 6:35 pm Naslov poruke: |
|
|
| A nosač aviona barem onaj američki je USS Iwo Jima.Turci če sudjelovat sa podmornicom i jednim bojnim brodom. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Ruj 29, 2007 6:49 pm Naslov poruke: |
|
|
| Strina Napisao/la: | | A nosač aviona barem onaj američki je USS Iwo Jima. |
Mladiću, USS Iwo Jima je izrezana prije 12 godina...
| Strina Napisao/la: | | Turci če sudjelovat sa podmornicom i jednim bojnim brodom. |
Kojim? Sultan Selim Yavuzom?  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
 | | Član od: 10 Pro 2005 | | Poruke: 1090 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Ruj 29, 2007 11:56 pm Naslov poruke: |
|
|
[quote="Essex"] | Strina Napisao/la: | | A nosač aviona barem onaj američki je USS Iwo Jima. |
Mladiću, USS Iwo Jima je izrezana prije 12 godina...
Eto to sam pročitao u Globusu valjda šire dezinformacije uredno je slika postavljena i piše nosač aviona Iwo Jima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Alaska
| | Član od: 08 Svi 2007 | | Poruke: 450 | | Mjesto: Njemacka |
|
Upisano: Ned Ruj 30, 2007 10:59 pm Naslov poruke: |
|
|
E ovo je nova IWO JIMA klase "Wasp", porinuta 2000 i dovrsena 2001.
No ovo s bojnim brodom je katastrofa, sto sam ono gore pisao? Ako nije vojni, onda bojni. Ma to je uzas! _________________ Sve sto plovi moje! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|