Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| barakuda
 | | Član od: 22 Sij 2007 | | Poruke: 2557 | | Mjesto: ST |
|
Upisano: Sub Kol 04, 2007 12:02 pm Naslov poruke: |
|
|
| WoW!!! Šta drugo rec....Tolika preobrazba Zvezdine maketa, da nikad nebi ni reka da je bila Zvezda, (naglasak na bila!).Bitan su trud i volja, a ne proizođac.Dobar, u ovom slučaju ODLIČAN MAKETAR, i od ničeg napravi nešto. Odličan je, milina ga je gledat.Ka i sve tvoje makete do sad Andro. Jedva čekan vidit i pratit rad T3476. A tek kad bude gotov.. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Kol 07, 2007 12:07 am Naslov poruke: |
|
|
konačno sam se dokopao interneta u ovom dubrovniku i moram ti reć andro da je ovaj t-34 za raširit oči pred ekranom i zagledat se u njega,ovo je nešto savršeno,da ti pamet stane šta si učinio od zvezdine makete,izgleda bolje nego tamiya,nemam riječi...mislim da je svaki drugi komentar suvišan...a tek onaj polumat koji dodatno izražava teksturu kupole....bez riječi sam ostao!čim dođem u split dolazim autom do šibenika da vidim ovu ljepotu uživo!
p.s.i još nešto-uzalud bi bila sva podrška i potpora da ti nisi istinski majstor u stvaranju 1000 posto realnih i kvalitetnih maketa "krasnaje armije",a ti to jesi!!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Kol 07, 2007 12:31 am Naslov poruke: |
|
|
Hvala svima
Lijepo je čuti takve komentare; trudim se koliko mogu, Zvezdu uzimam zbog cijene i pristupačnosti - imam Dragonovog T-34 '41 i zaista je ogromna razlika, ali je i više nego dvostruko skuplji...
Naglasio bi ipak da ovaj T-34 / zanemarimo gusjenice jer nisam ih ja proizveo kao i svaka moja maketa ima par početničkih grešaka;
- ako pogledate malo bolje kuke za učvrstiti sajle su obrnuto polijepljene
- usta cijevi topa nisu najbolje nalegla (iako je ispravljano i kitano) i pod određenim kutem to se malčice vidi...
Razni efekti nisu ravnomjerno raspoređeni po čitavome tenku - prije svega chipping i saturnacija boje uljanim slikarskim bojama...
Kotačima i gusjenicama nije posvećena ni približna pažnja kao ostatku vozila, antena radia je horror a nedostaju i lopate i drveni sanduci, dobro, to ću ovih dana u miru srediti...
No, ja sam zadovoljan sa svojim maketama, još mi je trn u oku SU-100 ali prošla je Mr. Muscolo tretman i dovest ću je na razinu ostalih Rusa (miliput, žica, stiren, polumat lak )...
Pozdravljam sve!
P.S. kao što Perando II kaže; da, sad sam miran, ali imam još tri glavne podvarijante ovog kultnog vozila s kojim sam se prvi put fascinirao još kao dijete! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Alex
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 271 | | Mjesto: Toronto,Kanada |
|
Upisano: Pon Kol 20, 2007 4:27 am Naslov poruke: |
|
|
Ova "Crvena Ukraina" je najbolja tvoja maketa koju sam do sad vidio.
Pored fantasticnog weatheringa jos bi posebno istakao i
prednje blatobrane koji mi se neobicno svidjaju.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|