Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Prvi tenk "Velikog Domovinskog Rata" :)
Idi na stranicu Natrag  1, 2

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
barakuda

Član od: 22 Sij 2007
Mjesto: ST
PorukaUpisano: Sub Kol 04, 2007 12:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

WoW!!! Šta drugo rec....Tolika preobrazba Zvezdine maketa, da nikad nebi ni reka da je bila Zvezda, (naglasak na bila!).Bitan su trud i volja, a ne proizođac.Dobar, u ovom slučaju ODLIČAN MAKETAR, i od ničeg napravi nešto. Odličan je, milina ga je gledat.Ka i sve tvoje makete do sad Andro. Jedva čekan vidit i pratit rad T3476. A tek kad bude gotov..
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
chemical_ali
Gost
PorukaUpisano: Uto Kol 07, 2007 12:07 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

konačno sam se dokopao interneta u ovom dubrovniku i moram ti reć andro da je ovaj t-34 za raširit oči pred ekranom i zagledat se u njega,ovo je nešto savršeno,da ti pamet stane šta si učinio od zvezdine makete,izgleda bolje nego tamiya,nemam riječi...mislim da je svaki drugi komentar suvišan...a tek onaj polumat koji dodatno izražava teksturu kupole....bez riječi sam ostao!čim dođem u split dolazim autom do šibenika da vidim ovu ljepotu uživo!
p.s.i još nešto-uzalud bi bila sva podrška i potpora da ti nisi istinski majstor u stvaranju 1000 posto realnih i kvalitetnih maketa "krasnaje armije",a ti to jesi!!!
Natrag na vrh
T34
Gost
PorukaUpisano: Uto Kol 07, 2007 12:31 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala svima Embarassed
Lijepo je čuti takve komentare; trudim se koliko mogu, Zvezdu uzimam zbog cijene i pristupačnosti - imam Dragonovog T-34 '41 i zaista je ogromna razlika, ali je i više nego dvostruko skuplji...

Naglasio bi ipak da ovaj T-34 / zanemarimo gusjenice jer nisam ih ja proizveo Smile kao i svaka moja maketa ima par početničkih grešaka;
- ako pogledate malo bolje kuke za učvrstiti sajle su obrnuto polijepljene
- usta cijevi topa nisu najbolje nalegla (iako je ispravljano i kitano) i pod određenim kutem to se malčice vidi...

Razni efekti nisu ravnomjerno raspoređeni po čitavome tenku - prije svega chipping i saturnacija boje uljanim slikarskim bojama...
Kotačima i gusjenicama nije posvećena ni približna pažnja kao ostatku vozila, antena radia je horror a nedostaju i lopate i drveni sanduci, dobro, to ću ovih dana u miru srediti...
No, ja sam zadovoljan sa svojim maketama, još mi je trn u oku SU-100 ali prošla je Mr. Muscolo tretman i dovest ću je na razinu ostalih Rusa (miliput, žica, stiren, polumat lak )...
Pozdravljam sve!

P.S. kao što Perando II kaže; da, sad sam miran, ali imam još tri glavne podvarijante ovog kultnog vozila s kojim sam se prvi put fascinirao još kao dijete!
Natrag na vrh
Alex

Član od: 18 Lis 2005
Mjesto: Toronto,Kanada
PorukaUpisano: Pon Kol 20, 2007 4:27 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ova "Crvena Ukraina" je najbolja tvoja maketa koju sam do sad vidio.
Pored fantasticnog weatheringa jos bi posebno istakao i
prednje blatobrane koji mi se neobicno svidjaju. Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2
Stranica 2/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma