Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| 101Airborne
 | | Član od: 18 Svi 2007 | | Poruke: 1430 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Pon Svi 21, 2007 7:30 pm Naslov poruke: Gusjenice |
|
|
Pozdrav svima,imam jedno pitajne....
Naime,imam Sd.Kfz. 182 King tiger (henschel turret). složio sam ga bez većih poteškoća samo su mi ostale gusjenice....koje su u komadima(vjerujem da znate i sami) Sve sam ja to spojio ručno i sad me zanima kako se one spoje na tenk(nisam ih još dirao lijepilom). Malo sam ja to na suho stavio na tenk i lagano ih krivio prema kotačima i izgledalo je dobro,e sad-da ja njih spojim na tenk nakon što ih obojam ili poslije-jer ne znam kako ću onda obojati unutarnji dio gusjenica kad budu na kotačima?!?
I kako postam sliku?;hvala. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Svi 21, 2007 7:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Za sliku je sve objašnjeno pod "pravila foruma" - zaista nije teško
Ja osobno bi kompletan proces bojanja (boja, wash, drybrush itd.) obavio prije, naravno polijepiti ćeš što veće komade koliko je to moguće...
Tiger II ima one bočne štitnike koji pokrivaju gornji dio podvozja, lakše bi sve obavio ako isti već nisi polijepio, a i kotače...
Kada imam maketu s gusjenicama u člancima, zalijepim samo pogonski kotač i ljenjivac, eventualno dva krajnja putna kotača, te sredim gusjenice, a onda je lako...ali naravno raspored ovisi i o samoj maketi...
Ps. uglavnom se ne zna ali za Tigera II obe kupole su od istog proizvođača - tvrtke Krupp... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
|
Upisano: Uto Svi 22, 2007 11:28 am Naslov poruke: |
|
|
Dakle,to je King tiger,figura je iz....neznam,kao što rekoh,fale gusjenice(nisam nalijepio ove ploče koje si spominjao) dodao sam gore Mg34. Svaki komentar dobrodošao(nemojte sad odmah rokat,ipak sam novi i ovo sam radio na svoju ruku  _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
|
Upisano: Uto Svi 22, 2007 11:35 am Naslov poruke: |
|
|
E da,ovo naprijed je smeće od italerijevog puttya s kojim ne možete raditi zimmerit pa oprostite na tome... _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
 | | Član od: 10 Pro 2005 | | Poruke: 1090 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Svi 22, 2007 5:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Pa putty ti je kit a be snjesa za zimmerit.A za gusjenice mislim možeš ti njih stavit pa bojati ali češ onda morat sa kistom bojati iznutra tako da če ti to stvoriti puno posla pa sada ti odlući  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
|
Upisano: Uto Svi 22, 2007 9:46 pm Naslov poruke: |
|
|
A nisam znao,u papirima je pisalo "....make zimmerit with putty...." _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Svi 23, 2007 9:15 am Naslov poruke: |
|
|
| 101Airborne Napisao/la: | | A nisam znao,u papirima je pisalo "....make zimmerit with putty...." |
Vjerojatno su mislili na Milliput. _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|