Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

OMNI 3000
Idi na stranicu Natrag  1, 2

Započni novu temu   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
1A_hAmster
Gost
PorukaUpisano: Pon Tra 16, 2007 10:27 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

e vidiš u opisu piše da može rabit za gravity i bottom feed pa misli kako s istom posudom meni bi koi put trebao manji tlak a koi put veća zapremnina boćice može li netko odgovorit ko je imao tog matrixa u rukama makar
Natrag na vrh
Žach
Gost
PorukaUpisano: Uto Tra 17, 2007 12:40 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

1A_hAmster > Ako želiš potpunu i točnu informaciju o bilo kojem od airbrusheva serije OMNI i VEGA nazovi na 01-6672-116 ili na 091-5666-026 pa ću ti odgovoriti na sva tvoja pitanja i pomoći oko odabira airbrusha koji bi tebi najviše odgovarao.

Iceman > Sorry, ali dao si netočnu odnosno nepreciznu informaciju, MATRIX nije gravity feed u klasičnom smislu. Pod "opširnije" na ALPHI za taj artikl sve jasno piše:

Double action OMNI MARTIX airbrush, gravity feed & bottom feed, zapremina posudice za boju 2ml.

OMNI MATRIX airbrush ima zakretnu glavu sa posudicom za boju, tako da se može koristiti prema potrebi i kao gravity feed i kao bottom feed airbrush.

Evo link: http://alpha.hanich.hr/opsirnije.asp?code=T70

Nadam se da je sada sve jasno u vezi MATRIX airbrusha.
Natrag na vrh
Iceman
Gost
PorukaUpisano: Uto Tra 17, 2007 3:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Žach Napisao/la:
Iceman> Sorry, ali dao si netočnu odnosno nepreciznu informaciju, MATRIX nije gravity feed u klasičnom smislu. Pod "opširnije" na ALPHI za taj artikl sve jasno piše:

Double action OMNI MARTIX airbrush, gravity feed & bottom feed, zapremina posudice za boju 2ml.

OMNI MATRIX airbrush ima zakretnu glavu sa posudicom za boju, tako da se može koristiti prema potrebi i kao gravity feed i kao bottom feed airbrush.

Ne, ne, ne, čovjek je pitao da li se posudica može promijeniti a ja sam rekao da ne može zato što je gravity feed, jer, ja nisam vidio ni na kojem gravity feedu da se može posudica za boju promjeniti, ajd kod bottom feeda, imaju one izmjejive, pa može....jeste li ikada vidjeli da se kod vege 1000 može promijeniti posudica, može, ako uzmeš brusilicu Kimanje glavom Kimanje glavom Kimanje glavom [/b]
Natrag na vrh
Žach
Gost
PorukaUpisano: Uto Tra 17, 2007 5:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo što si napisao:

Iceman Napisao/la:
Pa ja milim da se kod OMNI Matrix-a se ne može mijenjati posudica, on je gravity feed Rolling Eyes

Neki brendovi nude gravity feed airbrusheve sa promjenjivim posudicama,
recimo Hansa Evolution model:

Natrag na vrh
1A_hAmster
Gost
PorukaUpisano: Sri Tra 18, 2007 12:14 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

e to bi mi tribalo hehehe ima toga u nas
Natrag na vrh
1A_hAmster
Gost
PorukaUpisano: Sri Tra 18, 2007 12:47 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

sto mislite vi sponzori dali bi OMNI 4000 bio sposoban izvesti ovo
http://i159.photobucket.com/albums/t156/baritos/IMG_0231.jpg ili sl
Natrag na vrh
Tanelorn

Član od: 08 Tra 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Tra 18, 2007 12:48 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

1A_hAmster Napisao/la:
sto mislite vi sponzori dali bi OMNI 4000 bio sposoban izvesti ovo
http://i159.photobucket.com/albums/t156/baritos/IMG_0231.jpg ili sl

To se moze sa bilo kojim iole boljim airbrushem, pa tako i sa Omni 4000 Very Happy
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
1A_hAmster
Gost
PorukaUpisano: Sri Tra 18, 2007 12:59 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

da znam hm samo da mi je ab koi može mijenjat kantice a da je gravity feed
dali ovaj omni 4000 može radit sve ko vege sa fine setom
Natrag na vrh
Žach
Gost
PorukaUpisano: Sri Tra 18, 2007 3:56 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

OMNI serija airbrusheva omogučava izvlačenje finih linija kao airbrushevi VEGA serije sa Fine iglom/diznom.

OMNI 6000 je gravity feed/side feed i promjenjive su mu posudice:

Natrag na vrh
1A_hAmster
Gost
PorukaUpisano: Sri Tra 18, 2007 10:15 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Naci ovaj je ko gravity feed Laughing ha samo sa strane i mogu se mijenjat posude
Natrag na vrh
1A_hAmster
Gost
PorukaUpisano: Sri Tra 18, 2007 10:23 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ma ovako odlučit ču se za omni 4000 nekako naj bolji po mome i sad dali se s njime dobiju igle i dizna... ili se mora kupit posebno
Natrag na vrh
1A_hAmster
Gost
PorukaUpisano: Sri Tra 18, 2007 10:27 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

e a koi je ono vrag abrasive gun set
Natrag na vrh
Žach
Gost
PorukaUpisano: Sri Tra 18, 2007 10:46 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

1A_hAmster Napisao/la:
ma ovako odlučit ču se za omni 4000 nekako naj bolji po mome i sad dali se s njime dobiju igle i dizna... ili se mora kupit posebno

Nazovi pa će ti sve biti objašnjeno, forum se ne može koristiti za privatnu korespondenciju, dakle telefon u ruke ako trebaš dodatne informacije. Do sada su ti ovcdje pružene sve potrebne sugestije kao i odgovori od strane članova foruma. Sve preko toga bi se smatralo uzurpacijom foruma u privatne svrhe.
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2
Stranica 2/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma