Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Ned Ožu 25, 2007 12:40 pm Naslov poruke: Ruski oklop |
|
|
Osobno ne volim ovakva pitanja, ali tko pita ne skita.
Zanima me ruski oklop 1:72, moderni, od kojeg proizvođača i gdje ga kupiti?
(pod moderno mislim na oklopnjake od 1972.-73. godine pa do danas) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Ožu 25, 2007 12:56 pm Naslov poruke: Re: Ruski oklop |
|
|
| Easy Napisao/la: | Osobno ne volim ovakva pitanja, ali tko pita ne skita.
Pa prošvrljaj malo po netu: Imaš hrpu on line shopova,imaš jedan kod nas,Alphu,kod nas imaš Chipoteku,LOM,Škrinjicu,Algoritam. a vani koliko
ti srce želi.Pa ne možemo mi odlučivati i stalno sugerirati kupi ovo kupi ono.Polako, ali ipak odrasti. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Ožu 25, 2007 1:06 pm Naslov poruke: |
|
|
| Revellov T-72 u 1:72 je fenomenalan, preporučam toplo... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Ožu 25, 2007 11:04 pm Naslov poruke: Re: Ruski oklop |
|
|
| von Stuck Napisao/la: | | Easy Napisao/la: | Osobno ne volim ovakva pitanja, ali tko pita ne skita.
Pa prošvrljaj malo po netu: Imaš hrpu on line shopova,imaš jedan kod nas,Alphu,kod nas imaš Chipoteku,LOM,Škrinjicu,Algoritam. a vani koliko
ti srce želi.Pa ne možemo mi odlučivati i stalno sugerirati kupi ovo kupi ono.Polako, ali ipak odrasti. |
Bio sam u čipoteci i nema. LOM, Algoritam i ostalo mi nije baš blizu a nemam vremena za šetnju. Za naručevanje iz vana nisam, jer to nepaše starcima a ni meni, neokrećem tolku lovu, ipak slažem 1:72 jel tako?
Glavno što me je i zanimalo na kraju krajeva jest koji je najkvaliteniji proizvod (dakle tenk) i od kojeg proizvođača. Mislim na maketu da nebi netko uletio s nekom šalicom... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Ožu 30, 2007 1:14 am Naslov poruke: |
|
|
imam dva revellova t-72 m1 i mogu kazati da su odlično napravljeni, lako se sklapaju, obiluju detaljima i dosta su točni, ACE radi dosta rusa u 1/72 ali sam se razočarao u njihovu kvalitetu izrade, isto tako imam navodni M84 od njih je ustvari t-72 sa nekim dodanim dijelićima, neusporedivo sa revellom, imam i PST T55, isto tako osrednja maketa, ali kad nema nešto bolje,
mislim da nešto moderno solidno jedino od revella za sada, |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Ožu 30, 2007 10:14 am Naslov poruke: |
|
|
Provjeri u City centru u Milleru i u Merkatoru. Ja sam tamo u zadnje vrijeme viđao Revell T-72, a ima i Revell T-34-85 koji je upotrebljavan u nizu suvremenih sukoba iako potječe iz WW2...Obe makete su jako dobre.. _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Ožu 30, 2007 8:07 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala na prijedlozima, pogldat ću Mercatoru, trenutno sam bez prijevoza do City Center . |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|