Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

9x19 i 7,62x25

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> - od 1941. do 1945.
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
ivica p
Gost
PorukaUpisano: Ned Ožu 18, 2007 1:41 pm    Naslov poruke: 9x19 i 7,62x25 Citiraj ovaj komentar

Tko zna da li je koja ex. Yu firma proizvodila 9x19 i 7,62x25 u obilježavajučoj ili eksplozivnoj verziji. Navodno postoje podaci da su ih radili Njemci, kao i Rusi.

ivica p
Natrag na vrh
chemical_ali
Gost
PorukaUpisano: Ned Ožu 18, 2007 2:12 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

nijedna eksplozivne pištoljske metke u ex-jugoslaviji ,prvi partizan užice je radio obilježavajuće metke 9 x19 mm ali 7,62 x 25 tj metke za tetejca nikada ni u obilježavajućoj ni u eksplozivnoj verziji.ali stari moj kakve to veze ima s maketama,ne kužim Rolling Eyes ??

p.s.ja se kužim u sve vrste oružja i eksploziva jako dobro pa sam ti rado odgovorio,jer mi je to oduvijek bila zanimacija,ali to nema veze s maketama Cool
Natrag na vrh
tiger
Gost
PorukaUpisano: Ned Ožu 18, 2007 6:38 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

chemical_ali Napisao/la:
...ali stari moj kakve to veze ima s maketama,ne kužim Rolling Eyes ??
p.s.ja se kužim u sve vrste oružja i eksploziva jako dobro pa sam ti rado odgovorio,jer mi je to oduvijek bila zanimacija,ali to nema veze s maketama Cool

Ali ima sa hrvatskom povješču, pogotovo ako je to oružje(u ovom slučaju streljivo), a je, korišteno na ovim prostorima, stoga i sa ovim podforumom, pročitaj naslov Wink
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> - od 1941. do 1945. Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma