Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

LET U POBJEDU !!! Izložba povodom dana HRZ i PZO
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
prelude

Član od: 23 Stu 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Ned Stu 27, 2005 2:01 pm    Naslov poruke: LET U POBJEDU !!! Izložba povodom dana HRZ i PZO Citiraj ovaj komentar

Prije svega bih želio naglasiti da je ovaj topic prije svega poziv na (aktivno) participiranje u multimedijalnoj izložbi koja će dana 10.12.2005. biti otvorena u Zagrebu u Domu hrvatske vojske, povodom dana HRZ i PZO, a vezano za još jedan hommage 10. obljetnici Bljeska i Oluje, odnosno učešću HRZ i PZO u istim akcijama.
Izložbu u suradnji i pod pokroviteljstvom MORH priprema i postavlja Maketarski klub "S. Penkala", uz suradnju i pomoć svih maketara koji su se pozivu (za sada) odazvali ili će se (vjerujem i nadam se) još odazvati.
O detaljnijim informacijama (točno vrieme otvaranja i trajanje - pretpostavlj. 7 dana), objaviti ću informaciju naknadno i pravovremeno, tek napomena da će osim maketa u svim mjerilima, biti izložene i brojne fotografije i ostali eksponati vezani uz tu temu, a sve uz popratni video program.

No, vraćam se ponovno na početak izlaganja o spomenutoj izložbi s molbom da mi se svakako i što prije jave (može i na PM) maketari s kojima do sada u svezi istog još nisam kontaktirao, a koji su složili ili dovršavaju neku od maketa iz palete zrakoplova HRZ-a, a posebno iz tehnike PZO (tu smo posve deficitarni!), kako bi se njihov eksponat uvrstio u postav izložbe, naravno uz primjereno predstavljanje autora etc. Obzirom već imamo pripravnih više od 30-tak eksponata, bilo bi dobro da mi se u attachmentu svakako dostavi i fotografija(e) dotične makete, kako bi se ocijenilo da li je ista kvalitetnija od onih kojima za sada raspolažemo.
Dakle, nemamo puno vremena, pa molim sve zainteresirane da se jave ili da me obavijeste o maketama onih koji ne čitaju ovaj forum, kako bi ih mogao kontaktirati i pozvati na sudjelovanje. Transport i čuvanje eksponata je zajamčen i za one koji nisu iz Zagreba, trebalo bi me samo što skorije o tome obavijestiti. Na ovo je vezan i topic o hrvatskom Mi-8 koji je već objavljen na forumu u ovom podnaslovu, pa još jednom kliknite taj topic ako niste do sada (btw. ima li netko mail od Voje Jereba?).

Sa zahvalnošću i vidimo se na izložbi,
u ime MK "S. Penkala"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
prelude

PorukaUpisano: Čet Pro 08, 2005 12:07 am    Naslov poruke: "LET U POBJEDU" - konačan datum izložbe Citiraj ovaj komentar

Ovime u ime suorganizatora (MK "S. Penkala") obavještavam sve zainteresirane o konačnom datumu otvorenja i održavanja izložbe o kojoj sam se raspisao u prethodnom postu (žao mi je i čudi me samo što nitko nije ništa komentirao ili pitao?!?)

Dakle, tko želi na jednom mjestu vidjeti doista kvalitetno sastavljene makete zrakoplova HRZ-a koje smo uspjeli prikupiti od različitih autora iz cijele Hrvatske, niz dosad neobjavljenih fotografija iz povijesti HRZ-a, relikvije i spomen na R. Perešina (uniforma etc., ali i jedno VELIKO iznenađenje), te popratni video program, čast mi je pozvati sve vas na svečano otvorenje izložbe

u ponedjeljak 12. prosinca 2005. u 19,00 h

u galeriji "Zvonimir" u Zagrebu, Bauerova 33 ;

a oni koji ne stignu u ponedjeljak, izložba će se moći razgledati najmanje do 17.12.2005. (u slučaju interesa se možda produži za još jedan tjedan), od pon. do petka od 11,00 do 18,00 h i subotom od 10,00 do 12,00 h.
Ulaz je slobodan.

Napominjem da će otvorenje izložbe biti doista na visokom nivou, uz visoke uzvanike i goste, ali smoking nije obavezan...

Vidimo se i dobro došli!
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
PorukaUpisano: Čet Pro 08, 2005 12:11 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

He he, tamo sam za 2 min. pješke. Naoružat ću se s digitalcem i 2 memory sticka. DOLAZIM!!!
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
PorukaUpisano: Čet Pro 08, 2005 10:42 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Imam pitanje: jel to ulaz u hotel Zvonimir?
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
PorukaUpisano: Čet Pro 08, 2005 11:06 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pokušat ću doći. Žao mi je, ali nemam ništa sastavljeno iz perioda Domovinskog rata Embarassed , jer su mi moderni zrakoplovi uglavnom van područja interesa...
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Mario Raguž

Član od: 09 Stu 2005
Mjesto: Dubrovnik
PorukaUpisano: Čet Pro 08, 2005 11:57 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Svaka cast organizatorima, lijepo da se netko tog dosjetio.

Zao mi je sto necu biti prisutan na izlozbi, ali djeli nas skoro pa 600 km zavoja i pravaca Laughing

Inace mail g. Jereba je:

nineralphaXXinet.hr
Naravno XX treba zamjeniti s @
Natrag na vrh
0viking0
Moderator
Član od: 17 Lis 2005
Mjesto: Zagreb - Croatia
PorukaUpisano: Čet Pro 08, 2005 1:46 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jel ulaz na otvorenje izložbe slobodan ili treba imati obavezno pozivnicu?
tiger
Gost
PorukaUpisano: Čet Pro 08, 2005 2:08 pm    Naslov poruke: Re: "LET U POBJEDU" - konačan datum izložbe Citiraj ovaj komentar

prelude Napisao/la:

od pon. do petka od 11,00 do 18,00 h i subotom od 10,00 do 12,00 h.
Ulaz je slobodan.

Vidimo se i dobro došli!

Very Happy Smajli plese Uzivancija
Natrag na vrh
tiger
Gost
PorukaUpisano: Čet Pro 08, 2005 2:13 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

0viking0 Napisao/la:
Jel ulaz na otvorenje izložbe slobodan ili treba imati obavezno pozivnicu?

Kaj nisi i ti izlagač na izložbi? Confused
Predpostavljam da jesi. Smile
Dobiti češ službenu pozivnicu Cool ,a nakraju izložbe prekrasan poklon Wink Uzivancija
Natrag na vrh
0viking0
Moderator
PorukaUpisano: Čet Pro 08, 2005 6:13 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ma jesam izlagač, ali me zanima mogu li na otvorenje dovesti curu i frenda koji su iskazali želju da bi došli?

Samo to.
prelude

PorukaUpisano: Pet Pro 09, 2005 1:04 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

E vikinže moj...

Misli malo i na druge, pa dovedi i curinu frendicu(e)...
Osobno ću joj autogramirati pozivnicu, ak treba...

Wink

p.s. naravno da mogu doći i ljudi bez pozivnice - ulaz je slobodan - a pozivnica je za one "finjaka", one koji si to žele zadržati za uspomenu, a i za one koji su zaboravljivi.

Zvrcni me sutra dopodne, da se dogovorimo kad ćeš donijeti makete.
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
PorukaUpisano: Pet Pro 09, 2005 1:19 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Najvjerojatnije ću dofurati prijatelja s kamerom. Naravno, ako se smije snimati. Rolling Eyes
Natrag na vrh
0viking0
Moderator
PorukaUpisano: Pet Pro 09, 2005 2:22 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nije bed... HE HE možda i dođe pokoja frendica... Uvijek me pitaju kojeg ja to vraga radim...
Mario Raguž

Član od: 09 Stu 2005
Mjesto: Dubrovnik
PorukaUpisano: Uto Pro 13, 2005 10:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Onda, kak je bilo?
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
PorukaUpisano: Uto Pro 13, 2005 10:24 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ma bilo je super. Ima odličnih izloženih maketa, uniforma, portret Perešina, fotografije po zidovima i rep MiG-a 21. Isplati se pogledati. Evo jedan mali dio onoga što sam fotografirao:

Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed
Stranica 1/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma