Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Group build
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi i plovila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Uto Stu 21, 2006 12:39 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Essexe, ma ko je reko da zrakoplovni GB bas mora bit iz bitke za Leyte. Mozemo mi to malo prilagoditi Very Happy
Natrag na vrh
zbocek
Gost
PorukaUpisano: Uto Stu 21, 2006 12:41 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ma tu su ljubomorni i stalno izmišljaju probleme Laughing ...da se mi stvarno prebacimo u zrakoplovke?
Natrag na vrh
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Uto Stu 21, 2006 12:41 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zasto ne? Ja sam uvjek za neki GB Cool
Natrag na vrh
Essex
Gost
PorukaUpisano: Uto Stu 21, 2006 12:52 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

imwhoim01 Napisao/la:
Essexe, ma ko je reko da zrakoplovni GB bas mora bit iz bitke za Leyte. Mozemo mi to malo prilagoditi Very Happy

Jok! Han kad neda popust

Na ovom GB igra sve što se tuklo 24.10.1944., nema mista improvizacijama. Ako vam se ne sviđa izvolite pokrenut svoj GB Belji se
Natrag na vrh
zbocek
Gost
PorukaUpisano: Uto Stu 21, 2006 12:54 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

I budemo! Belji se
A da igra sve što se tuklo toga dana, i ja bih bio unutra s nekim Amerom; ali ste odabrali Japance, a s njima neću imat posla Laughing ...
Natrag na vrh
Hobby M
Gost
PorukaUpisano: Uto Stu 21, 2006 12:46 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ima li koja slikica da bi se uskoro tu mogla staviti? Barem sretna lica sudionika group builda za početak? Laughing
Natrag na vrh
Schnellboot

Član od: 31 Svi 2006
PorukaUpisano: Uto Stu 21, 2006 4:58 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Eh ti nasi brodovi putuju pretpostavljam s mjeseca kad još uvijek nisu stigli... Sad

Skinuo sam baner jer mi nema imalo smisla držati u potpisu nešto što još uvijek ne postoji niti je započeto...

U pogledu GB aviona:

Ovaj GB je u pogledu brodova i to japanskih. Ako biste željeli GB s avionima preporučam da (a i drugi prije mene su isto preporučili) probate napraviti neki GB na temi "Zrakoplova".
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Stu 21, 2006 5:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Schnellboot Napisao/la:
Eh ti nasi brodovi putuju pretpostavljam s mjeseca kad još uvijek nisu stigli... Sad

Skinuo sam baner jer mi nema imalo smisla držati u potpisu nešto što još uvijek ne postoji niti je započeto...

U pogledu GB aviona:

Ovaj GB je u pogledu brodova i to japanskih. Ako biste željeli GB s avionima preporučam da (a i drugi prije mene su isto preporučili) probate napraviti neki GB na temi "Zrakoplova".

Slažem se-ako je grup build za avione onda ne spada ovdje. Ako ga netko želi inicirati, samo naprijed... Very Happy
Natrag na vrh
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Uto Stu 21, 2006 5:13 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Schnellboot Napisao/la:
Ako biste željeli GB s avionima preporučam da (a i drugi prije mene su isto preporučili) probate napraviti neki GB na temi "Zrakoplova".

Pa jesi ti uopce slusao sto sam ti danas pricao? Wink
Natrag na vrh
Essex
Gost
PorukaUpisano: Uto Stu 21, 2006 5:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Schnellboot Napisao/la:

Konkretno, tvoje i moje krstarice + pripadajuća jetkovina. Ostalo je dečkima stiglo Very Happy
Natrag na vrh
Schnellboot

PorukaUpisano: Uto Stu 21, 2006 5:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Essex Napisao/la:
Schnellboot Napisao/la:

Konkretno, tvoje i moje krstarice + pripadajuća jetkovina. Ostalo je dečkima stiglo Very Happy

Znam, znam... Sad ...bojni brodovi su stigli, krstarice kasne... Sad
Natrag na vrh
Herr Flick
Gost
PorukaUpisano: Čet Stu 23, 2006 8:27 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

evo da javim...
stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je !!!!!!!!!!!!!!!

Zivili
fala sasa, fala essex i ostali ...imate pivu od mene!
Natrag na vrh
Schnellboot

PorukaUpisano: Sri Stu 29, 2006 9:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

I kada počinje gradnja Herr Flick?
Natrag na vrh
Herr Flick
Gost
PorukaUpisano: Sri Stu 29, 2006 9:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

evo pocela je...pobrusio sam tri dijela.. Very Happy
Natrag na vrh
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Ned Pro 03, 2006 12:25 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo da citiram Flicka... Very Happy

Herr Flick Napisao/la:
evo da javim...
stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je !!!!!!!!!!!!!!!

Zivili
fala sasa, fala essex i ostali ...imate pivu od mene!
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi i plovila Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Stranica 12/12

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma