Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
|
Upisano: Uto Stu 21, 2006 12:39 am Naslov poruke: |
|
|
Essexe, ma ko je reko da zrakoplovni GB bas mora bit iz bitke za Leyte. Mozemo mi to malo prilagoditi |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Uto Stu 21, 2006 12:41 am Naslov poruke: |
|
|
Ma tu su ljubomorni i stalno izmišljaju probleme ...da se mi stvarno prebacimo u zrakoplovke? |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Uto Stu 21, 2006 12:41 am Naslov poruke: |
|
|
Zasto ne? Ja sam uvjek za neki GB |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Uto Stu 21, 2006 12:52 am Naslov poruke: |
|
|
imwhoim01 Napisao/la: | Essexe, ma ko je reko da zrakoplovni GB bas mora bit iz bitke za Leyte. Mozemo mi to malo prilagoditi |
Jok!
Na ovom GB igra sve što se tuklo 24.10.1944., nema mista improvizacijama. Ako vam se ne sviđa izvolite pokrenut svoj GB |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Uto Stu 21, 2006 12:54 am Naslov poruke: |
|
|
I budemo!
A da igra sve što se tuklo toga dana, i ja bih bio unutra s nekim Amerom; ali ste odabrali Japance, a s njima neću imat posla ... |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Uto Stu 21, 2006 12:46 pm Naslov poruke: |
|
|
Ima li koja slikica da bi se uskoro tu mogla staviti? Barem sretna lica sudionika group builda za početak? |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Schnellboot
| Član od: 31 Svi 2006 | Poruke: 285 | |
|
Upisano: Uto Stu 21, 2006 4:58 pm Naslov poruke: |
|
|
Eh ti nasi brodovi putuju pretpostavljam s mjeseca kad još uvijek nisu stigli...
Skinuo sam baner jer mi nema imalo smisla držati u potpisu nešto što još uvijek ne postoji niti je započeto...
U pogledu GB aviona:
Ovaj GB je u pogledu brodova i to japanskih. Ako biste željeli GB s avionima preporučam da (a i drugi prije mene su isto preporučili) probate napraviti neki GB na temi "Zrakoplova". |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Grunf Administrator
| Član od: 24 Lis 2005 | Poruke: 7768 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Stu 21, 2006 5:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Schnellboot Napisao/la: | Eh ti nasi brodovi putuju pretpostavljam s mjeseca kad još uvijek nisu stigli...
Skinuo sam baner jer mi nema imalo smisla držati u potpisu nešto što još uvijek ne postoji niti je započeto...
U pogledu GB aviona:
Ovaj GB je u pogledu brodova i to japanskih. Ako biste željeli GB s avionima preporučam da (a i drugi prije mene su isto preporučili) probate napraviti neki GB na temi "Zrakoplova". |
Slažem se-ako je grup build za avione onda ne spada ovdje. Ako ga netko želi inicirati, samo naprijed... |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Uto Stu 21, 2006 5:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Schnellboot Napisao/la: | Ako biste željeli GB s avionima preporučam da (a i drugi prije mene su isto preporučili) probate napraviti neki GB na temi "Zrakoplova". |
Pa jesi ti uopce slusao sto sam ti danas pricao? |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Uto Stu 21, 2006 5:44 pm Naslov poruke: |
|
|
Schnellboot Napisao/la: | Eh ti nasi brodovi putuju pretpostavljam s mjeseca kad još uvijek nisu stigli... |
Konkretno, tvoje i moje krstarice + pripadajuća jetkovina. Ostalo je dečkima stiglo |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Schnellboot
|
Upisano: Uto Stu 21, 2006 5:50 pm Naslov poruke: |
|
|
Essex Napisao/la: | Schnellboot Napisao/la: | Eh ti nasi brodovi putuju pretpostavljam s mjeseca kad još uvijek nisu stigli... |
Konkretno, tvoje i moje krstarice + pripadajuća jetkovina. Ostalo je dečkima stiglo |
Znam, znam... ...bojni brodovi su stigli, krstarice kasne... |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Čet Stu 23, 2006 8:27 pm Naslov poruke: |
|
|
evo da javim...
stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je !!!!!!!!!!!!!!!
fala sasa, fala essex i ostali ...imate pivu od mene! |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Schnellboot
|
Upisano: Sri Stu 29, 2006 9:48 pm Naslov poruke: |
|
|
I kada počinje gradnja Herr Flick? |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Sri Stu 29, 2006 9:54 pm Naslov poruke: |
|
|
evo pocela je...pobrusio sam tri dijela.. |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Ned Pro 03, 2006 12:25 am Naslov poruke: |
|
|
Evo da citiram Flicka...
Herr Flick Napisao/la: | evo da javim...
stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je stigao je !!!!!!!!!!!!!!!
fala sasa, fala essex i ostali ...imate pivu od mene! |
|
|
Natrag na vrh |
|
|
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|