Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

New Jersey, 1/350 Revell

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Ivo P.

Član od: 21 Pro 2013
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Ned Tra 27, 2025 8:23 pm    Naslov poruke: New Jersey, 1/350 Revell Citiraj ovaj komentar

Dobra veèer! Jedno pitanje vezano uz drvenu palubu; da li se na Revellov model može iskoristiti drvena paluba namijenjena za Tamiyin model. Znam da postoji razlika u dimenzijama, ali što mislite, da li bi bila iskoristiva paluba?

Hvala i lp! Smile
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
veliko_pile

Član od: 26 Svi 2008
PorukaUpisano: Ned Svi 04, 2025 12:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ja nebi riskirao, koliko god je slicno, dovoljno da nesto bude pol milimetra pomaknuto i vec bude ruzno za vidjet. Nabavi tocnu palubu i uzivaj bez glavobolje
Ivo P.

Član od: 21 Pro 2013
PorukaUpisano: Ned Svi 04, 2025 6:52 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala na odgovoru, malo sam usporeðivao, trebat æe nešto rezati od plastike, premještati, bušiti otvore na drugom mjestu. Naruèio sam za 13$. Tražio sam za Revellovog, ali nisam našao u prodaji, jedino u sklopu Platinum editiona.

Lp
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma